באיזה כלי אתם שומרים\מגישים את הבשר

הפורום בתחום גרילים (פחים, גז וכו'), כל מה שקשור לבישול "על האש".
shapin
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 840
הצטרף: יוני 2008
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

נושא שלא נקרא #16 

אצלי לא מגישים באף כלי, מהגריל ישירות לצלחת ונהנים, עם שטח צלייה של יותר מ2מ"ר אני לא מצליח לעמוד בקצב של המשפחה והחברים :).

kobbi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 4512
הצטרף: דצמבר 2004
נתן תודות: 223 פעמים
קיבל תודות: 377 פעמים

נושא שלא נקרא #17 

ברשותי גריל ״מסעדות״צר וארוך. אין בעיה כשעושים למספר מצומצםשלאנשים אבל זה גם לא באמת מתרחש אצלי שוב בשל הצמחוניות של אשתי. מתי עושים בשר ? כשמגיעים הרבה אנשים נניח 20 ואז יש צורך בכלי כזה שימתין עם הקבבים או הצוריסוס או הפרגית עד שאני מסיים להכין גם את האנטריקוט והסינטה. אחרת אני שולח את כולם לאכול ואני עומד על האש....

שלח תגובה

חזור אל “גריל וצליה”