אני מניח את הכל על הרשת, רק אם אין מקום תולה...
@דובב - תסתכל בקישור כמה הודעה למעלה.
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
- אוריאורנשטיין
- חבר פעיל מאוד
- הודעות: 202
- הצטרף: אפריל 2015
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 28 פעמים
אני לא ממש מודד זמן, אלא מתכוונן על הטמפרטורה הפנימית הרצויה של הנתח.דובוב כתב:הסתכלתי וקראתי.אבל אשמח יותר פרוט כמה זמן לסוגי הבשרים השונים.אנטריקוט למשל או צאך...
למשל אנטריקוט - אני אוהב להוציא ב- 60
סינטה - ב -56
וכיו"ב.
נערך לאחרונה על ידי agnostic ב 13/03/2016 22:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
- אוריאורנשטיין
- חבר פעיל מאוד
- הודעות: 202
- הצטרף: אפריל 2015
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 28 פעמים
- molvy
- חבר במועדון HT
- הודעות: 6718
- הצטרף: מרץ 2010
- נתן תודות: 1245 פעמים
- קיבל תודות: 1309 פעמים
- אוריאורנשטיין
- חבר פעיל מאוד
- הודעות: 202
- הצטרף: אפריל 2015
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 28 פעמים
- אוריאורנשטיין
- חבר פעיל מאוד
- הודעות: 202
- הצטרף: אפריל 2015
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 28 פעמים
- אוריאורנשטיין
- חבר פעיל מאוד
- הודעות: 202
- הצטרף: אפריל 2015
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 28 פעמים
- אוריאורנשטיין
- חבר פעיל מאוד
- הודעות: 202
- הצטרף: אפריל 2015
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 28 פעמים