אשכול לכול חובבי עישון הבשר

הפורום בתחום גרילים (פחים, גז וכו'), כל מה שקשור לבישול "על האש".
agnostic
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 539
הצטרף: אוקטובר 2008
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

נושא שלא נקרא #556 

אני מניח את הכל על הרשת, רק אם אין מקום תולה...
@דובב - תסתכל בקישור כמה הודעה למעלה.

דובוב
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
הודעות: 19
הצטרף: פברואר 2016
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

נושא שלא נקרא #557 

הסתכלתי וקראתי.אבל אשמח יותר פרוט כמה זמן לסוגי הבשרים השונים.אנטריקוט למשל או צאך

אוריאורנשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 202
הצטרף: אפריל 2015
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

נושא שלא נקרא #558 

שפיץ שייטל ששהה במרינדה של קברנה סובניון עם שום 18 שע
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

noam3039 (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 3432
הצטרף: ינואר 2013
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 487 פעמים

נושא שלא נקרא #559 

אוריאורנשטיין כתב:שפיץ שייטל ששהה במרינדה של קברנה סובניון עם שום 18 שע
...
·פשוט תענוג לראות את זה מזה מגרה (Y)

agnostic
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 539
הצטרף: אוקטובר 2008
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

נושא שלא נקרא #560 

דובוב כתב:הסתכלתי וקראתי.אבל אשמח יותר פרוט כמה זמן לסוגי הבשרים השונים.אנטריקוט למשל או צאך
...
אני לא ממש מודד זמן, אלא מתכוונן על הטמפרטורה הפנימית הרצויה של הנתח.
למשל אנטריקוט - אני אוהב להוציא ב- 60
סינטה - ב -56
וכיו"ב.
נערך לאחרונה על ידי agnostic ב 13/03/2016 22:27, נערך פעם 1 בסך הכל.

אוריאורנשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 202
הצטרף: אפריל 2015
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

נושא שלא נקרא #561 

קיימתי את האמרה טוב שכן קרוב מאח רחוק

2 קג אנטריקוט מרינדה יין + שום , איד שמנ"ז+ פלפל ומלח אחד חרדל מלח + פלפל
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
הודעות: 6718
הצטרף: מרץ 2010
נתן תודות: 1245 פעמים
קיבל תודות: 1309 פעמים

נושא שלא נקרא #562 

@אוריאורנשטיין
·
יכול להיות שטמפרטורת המעשנת הייתה גבוהה מידי? יש סביב הבשר האדום (מדיום ) שכבה די עבה של וול-דן.

סה"כ נראה טעים !

אוריאורנשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 202
הצטרף: אפריל 2015
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

נושא שלא נקרא #563 

לא ,כנראה נובע מזוית חיתוך שעשיתי עמ לטעום לפני שמסרתי את הנתחים וזוית הצילום

דובוב
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
הודעות: 19
הצטרף: פברואר 2016
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

נושא שלא נקרא #564 

משהו עשה שוקי הודו?איך יצא?וכמה זמן לערך?

אוריאורנשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 202
הצטרף: אפריל 2015
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

נושא שלא נקרא #565 

יום ים - סלמון מעושן עם יין שרדונה מבורגון
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

Triple-z
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 438
הצטרף: פברואר 2007
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

נושא שלא נקרא #566 

אורי סחטיין, עם איזה מעשנה אתה? WEBER?

אוריאורנשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 202
הצטרף: אפריל 2015
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

נושא שלא נקרא #567 

כן הכי קטנה

Triple-z
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 438
הצטרף: פברואר 2007
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

נושא שלא נקרא #568 

מבסוט עליה? עדיין מספיקה לך כי נראה שאתה מאוד רציני כבר בתחום..
ממליץ להתחיל ממנה?

אוריאורנשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 202
הצטרף: אפריל 2015
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

נושא שלא נקרא #569 

הכי חשוב להגדיר קודם צרכים כמה מארח גודל משפחה וכו
והדבר השני תתחיל בקטן צבור נסיון וכו
העישון הרבה ניסוי ותהייה בהיבטי שליטה על חום מעשנת וטמפ פנימית של נתח אלא אם אתה קונה מעשנה חשמלית

דובוב
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
הודעות: 19
הצטרף: פברואר 2016
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שוקים

נושא שלא נקרא #570 

ממש אשמח אם משהו יגיד לי אם שוקי הודו הולכים טוב במעשנת.וכמה זמן

שלח תגובה

חזור אל “גריל וצליה”