אשכול לכול חובבי עישון הבשר
- אוריאורנשטיין
- חבר פעיל מאוד
- הודעות: 202
- הצטרף: אפריל 2015
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 28 פעמים
- molvy
- חבר במועדון HT
- הודעות: 6718
- הצטרף: מרץ 2010
- נתן תודות: 1245 פעמים
- קיבל תודות: 1309 פעמים
לטעמי ומניסיוני העור של העוף מספיק שמן כך שלא צריך את השמן.
פרט לכך נראה נפלא
אני עשיתי ללג בעומר 3 עופות ופרט לכך עשינו על האש היינו כ 20 זוגות.
העופות חוסלו ורק לאחר מכן התחילו האנשים לשים לב למה שיצא מהמנגל.
השרתי אותם 24 שעות במים עם מלח וסוכר חום (כבישה) לאחר מכן עוד 24 שעות במרינדה שכללה סילאן צילי מתוק רוטב סוייה מתוק פפריקה פלפל שחור ומעט קטשופ. ללא תוספת מלח כי המלח של הכבישה מספיק
3 שעות בטמפרטורה של 90-110 מעלות יצא עסיסי וטעים.
פרט לכך נראה נפלא
אני עשיתי ללג בעומר 3 עופות ופרט לכך עשינו על האש היינו כ 20 זוגות.
העופות חוסלו ורק לאחר מכן התחילו האנשים לשים לב למה שיצא מהמנגל.
השרתי אותם 24 שעות במים עם מלח וסוכר חום (כבישה) לאחר מכן עוד 24 שעות במרינדה שכללה סילאן צילי מתוק רוטב סוייה מתוק פפריקה פלפל שחור ומעט קטשופ. ללא תוספת מלח כי המלח של הכבישה מספיק
3 שעות בטמפרטורה של 90-110 מעלות יצא עסיסי וטעים.
- אוריאורנשטיין
- חבר פעיל מאוד
- הודעות: 202
- הצטרף: אפריל 2015
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 28 פעמים
ניסיון ראשון (ולא רע בכלל) לפסטרמה הודו.
האונות הושרו ליומיים במים, מלח פפריקה, מייפל, פלפל וקצת טימין.
עושנו כ-3 שעות ב 100 מעלות, זוגגו לקראת הסוף בתערובת של דבש, ברביקיו, צ'ילי מתוק, פלפל, מייפל ופפריקה מתוקה.
יצא על הכיפאק, מעושן היטב ולא יבש
האונות הושרו ליומיים במים, מלח פפריקה, מייפל, פלפל וקצת טימין.
עושנו כ-3 שעות ב 100 מעלות, זוגגו לקראת הסוף בתערובת של דבש, ברביקיו, צ'ילי מתוק, פלפל, מייפל ופפריקה מתוקה.
יצא על הכיפאק, מעושן היטב ולא יבש
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- noam3039 (פותח השרשור)
- חבר מביא חבר
- הודעות: 3432
- הצטרף: ינואר 2013
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 487 פעמים
וואו באמת יצא לך טוב אורי אורנשטיין(Y)
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
- אוריאורנשטיין
- חבר פעיל מאוד
- הודעות: 202
- הצטרף: אפריל 2015
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 28 פעמים
- אוריאורנשטיין
- חבר פעיל מאוד
- הודעות: 202
- הצטרף: אפריל 2015
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 28 פעמים
מד חום פנימי שמוכנס לנתח [שהצג מחוץ למעשנה ]
האם יש למישהו המלצות מניסיונו מבלי להידרש למשכנתא
קניתי ב ebay וכן עושה את העבודה אבל בדקתי היום במים רותחים הציג 87 מעלות -
http://www.ebay.com/itm/digital-food-Te ... 4d163f1c1f
האם יש למישהו המלצות מניסיונו מבלי להידרש למשכנתא
קניתי ב ebay וכן עושה את העבודה אבל בדקתי היום במים רותחים הציג 87 מעלות -
http://www.ebay.com/itm/digital-food-Te ... 4d163f1c1f
- molvy
- חבר במועדון HT
- הודעות: 6718
- הצטרף: מרץ 2010
- נתן תודות: 1245 פעמים
- קיבל תודות: 1309 פעמים
@אוריאורנשטיין
·
היי
אני רכשתי את זה
http://www.maverickhousewares.com/digit ... meter-set/
עושה עבודה נהדרת אבל החלק האלחוטי זולל סוללות כך שאני משתמש רק בחלק הנייח שלו
הזמנתי מאמזון חובר הביא לי אותו מארה"ב
·
היי
אני רכשתי את זה
http://www.maverickhousewares.com/digit ... meter-set/
עושה עבודה נהדרת אבל החלק האלחוטי זולל סוללות כך שאני משתמש רק בחלק הנייח שלו
הזמנתי מאמזון חובר הביא לי אותו מארה"ב
- אוריאורנשטיין
- חבר פעיל מאוד
- הודעות: 202
- הצטרף: אפריל 2015
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 28 פעמים
- אוריאורנשטיין
- חבר פעיל מאוד
- הודעות: 202
- הצטרף: אפריל 2015
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 28 פעמים
פסטרמה הודו
תמלחת[כבישה] 3כוסות מים, 4עלי דפנה, 3כפות סוכר חום, 3כפות מלח גס אם הבשר מוכשר יש להוריד כמות מלח] 2.כפיות פפריקה ל24 שעות ולאחריה מרינדה -2כפות סילאן, 2כפות דבש, 3כפות שמן זיית, 1 כפית פפריקה רגילה, 1/2 כפית שבבי צילי, 1 כפית מלח גס, 1 כפית פלפל שחור גרוס 4 עלי דפנה מהכבישה ל 48 שעות
3 שעות עישון פחם ארגנטינאי דחוס אקולוגי עם שבבי תפוח .
תמלחת[כבישה] 3כוסות מים, 4עלי דפנה, 3כפות סוכר חום, 3כפות מלח גס אם הבשר מוכשר יש להוריד כמות מלח] 2.כפיות פפריקה ל24 שעות ולאחריה מרינדה -2כפות סילאן, 2כפות דבש, 3כפות שמן זיית, 1 כפית פפריקה רגילה, 1/2 כפית שבבי צילי, 1 כפית מלח גס, 1 כפית פלפל שחור גרוס 4 עלי דפנה מהכבישה ל 48 שעות
3 שעות עישון פחם ארגנטינאי דחוס אקולוגי עם שבבי תפוח .
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- אוריאורנשטיין
- חבר פעיל מאוד
- הודעות: 202
- הצטרף: אפריל 2015
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 28 פעמים
- noam3039 (פותח השרשור)
- חבר מביא חבר
- הודעות: 3432
- הצטרף: ינואר 2013
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 487 פעמים
האם אתה מרוצה מהפחמים ויש ארומה והכן קניתה את הפחמיםאוריאורנשטיין כתב:פסטרמה הודו
תמלחת[כבישה] 3כוסות מים, 4עלי דפנה, 3כפות סוכר חום, 3כפות מלח גס אם הבשר מוכשר יש להוריד כמות מלח] 2.כפיות פפריקה ל24 שעות ולאחריה מרינדה -2כפות סילאן, 2כפות דבש, 3כפות שמן זיית, 1 כפית פפריקה רגילה, 1/2 כפית שבבי צילי, 1 כפית מלח גס, 1 כפית פלפל שחור גרוס 4 עלי דפנה מהכבישה ל 48 שעות
3 שעות עישון פחם ארגנטינאי דחוס אקולוגי עם שבבי תפוח ....
·