אשכול לכול חובבי עישון הבשר

הפורום בתחום גרילים (פחים, גז וכו'), כל מה שקשור לבישול "על האש".
אוריאורנשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 202
הצטרף: אפריל 2015
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

נושא שלא נקרא #211 

כך ניראה אחרי
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

agnostic
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 539
הצטרף: אוקטובר 2008
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

נושא שלא נקרא #212 

נראה סופני, איך הטעם?

אגב- במקרר משרה 4 פרפרים של הודו שממתינים להפוך לפסטרמה...

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
הודעות: 6718
הצטרף: מרץ 2010
נתן תודות: 1245 פעמים
קיבל תודות: 1309 פעמים

נושא שלא נקרא #213 

לטעמי ומניסיוני העור של העוף מספיק שמן כך שלא צריך את השמן.

פרט לכך נראה נפלא

אני עשיתי ללג בעומר 3 עופות ופרט לכך עשינו על האש היינו כ 20 זוגות.

העופות חוסלו ורק לאחר מכן התחילו האנשים לשים לב למה שיצא מהמנגל.

השרתי אותם 24 שעות במים עם מלח וסוכר חום (כבישה) לאחר מכן עוד 24 שעות במרינדה שכללה סילאן צילי מתוק רוטב סוייה מתוק פפריקה פלפל שחור ומעט קטשופ. ללא תוספת מלח כי המלח של הכבישה מספיק

3 שעות בטמפרטורה של 90-110 מעלות יצא עסיסי וטעים.

noam3039 (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 3432
הצטרף: ינואר 2013
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 487 פעמים

נושא שלא נקרא #214 

אוריאורנשטיין כתב:כך ניראה אחרי
...
יפה ניראה מעולה (Y)

אוריאורנשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 202
הצטרף: אפריל 2015
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

נושא שלא נקרא #215 

צהרים טובים

לעניות דעתי הצגת הערות ומתכונים שהתנסה בהם עשוי לתרום רבות בוודאי למתחילים ומתנסים כמוני .
משה, תודה ,על הערה אבחן את זה בפעם הבאה כמו כן אבחן את השילוב שהצעת .

agnostic
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 539
הצטרף: אוקטובר 2008
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

נושא שלא נקרא #216 

ניסיון ראשון (ולא רע בכלל) לפסטרמה הודו.
האונות הושרו ליומיים במים, מלח פפריקה, מייפל, פלפל וקצת טימין.
עושנו כ-3 שעות ב 100 מעלות, זוגגו לקראת הסוף בתערובת של דבש, ברביקיו, צ'ילי מתוק, פלפל, מייפל ופפריקה מתוקה.

יצא על הכיפאק, מעושן היטב ולא יבש
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

noam3039 (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 3432
הצטרף: ינואר 2013
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 487 פעמים

נושא שלא נקרא #217 

וואו באמת יצא לך טוב אורי אורנשטיין(Y)
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html

אוריאורנשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 202
הצטרף: אפריל 2015
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

נושא שלא נקרא #218 

זה לא שלי .
ניראה נהדר ומגרה
תודה על שיתוף הידע

אוריאורנשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 202
הצטרף: אפריל 2015
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

נושא שלא נקרא #219 

מד חום פנימי שמוכנס לנתח [שהצג מחוץ למעשנה ]
האם יש למישהו המלצות מניסיונו מבלי להידרש למשכנתא
קניתי ב ebay וכן עושה את העבודה אבל בדקתי היום במים רותחים הציג 87 מעלות -
http://www.ebay.com/itm/digital-food-Te ... 4d163f1c1f

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
הודעות: 6718
הצטרף: מרץ 2010
נתן תודות: 1245 פעמים
קיבל תודות: 1309 פעמים

נושא שלא נקרא #220 

@אוריאורנשטיין
·
היי

אני רכשתי את זה
http://www.maverickhousewares.com/digit ... meter-set/

עושה עבודה נהדרת אבל החלק האלחוטי זולל סוללות כך שאני משתמש רק בחלק הנייח שלו

הזמנתי מאמזון חובר הביא לי אותו מארה"ב

אוריאורנשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 202
הצטרף: אפריל 2015
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

נושא שלא נקרא #221 

תודה

אוריאורנשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 202
הצטרף: אפריל 2015
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

נושא שלא נקרא #222 

פסטרמה הודו
תמלחת[כבישה] 3כוסות מים, 4עלי דפנה, 3כפות סוכר חום, 3כפות מלח גס אם הבשר מוכשר יש להוריד כמות מלח] 2.כפיות פפריקה ל24 שעות ולאחריה מרינדה -2כפות סילאן, 2כפות דבש, 3כפות שמן זיית, 1 כפית פפריקה רגילה, 1/2 כפית שבבי צילי, 1 כפית מלח גס, 1 כפית פלפל שחור גרוס 4 עלי דפנה מהכבישה ל 48 שעות
3 שעות עישון פחם ארגנטינאי דחוס אקולוגי עם שבבי תפוח .
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

noam3039 (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 3432
הצטרף: ינואר 2013
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 487 פעמים

נושא שלא נקרא #223 

יצא לך יפה איך הטעם :)
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html

אוריאורנשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 202
הצטרף: אפריל 2015
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

נושא שלא נקרא #224 

הטעם טוב מאד הריח נהדר .
עדיין בוחן מה שונה/טוב יותר :-לתלות נתח או להניח על רשת ,מה ההבדל בין רשת תחתונה לרשת עליונה

noam3039 (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 3432
הצטרף: ינואר 2013
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 487 פעמים

נושא שלא נקרא #225 

אוריאורנשטיין כתב:פסטרמה הודו
תמלחת[כבישה] 3כוסות מים, 4עלי דפנה, 3כפות סוכר חום, 3כפות מלח גס אם הבשר מוכשר יש להוריד כמות מלח] 2.כפיות פפריקה ל24 שעות ולאחריה מרינדה -2כפות סילאן, 2כפות דבש, 3כפות שמן זיית, 1 כפית פפריקה רגילה, 1/2 כפית שבבי צילי, 1 כפית מלח גס, 1 כפית פלפל שחור גרוס 4 עלי דפנה מהכבישה ל 48 שעות
3 שעות עישון פחם ארגנטינאי דחוס אקולוגי עם שבבי תפוח .
...
האם אתה מרוצה מהפחמים ויש ארומה והכן קניתה את הפחמים
·

שלח תגובה

חזור אל “גריל וצליה”