מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה


אשכול לכול חובבי עישון הבשר


עמוד 25 מתוך 67
עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  24  |  25  |  26  | ... |  65  |  66  |  67  |  הבא 
   פורומים > HT Home > גריל וצליה
מחבר הודעה
Triple-z
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Feb 22, 2007
הבעות תודה: 14
מספר הודעות: 438

 #361  נשלח: ה' 15/10/2015 13:34

shuali כתב:
Wow
קניתי
·

האם קיבלת את המוצר?
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
OferL
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר


הצטרף בתאריך:
  Apr 25, 2006

מיקום: כפר סבא
הבעות תודה: 86
מספר הודעות: 3658

 #362  נשלח: ד' 21/10/2015 16:23

רק עכשיו גיליתי את השרשור הזה... המעשנת שלי נקנתה לפני שנה+
מאז הספקתי להכין פסטרמה עוף והודו, אנטריקוט, שייטל, סלמון, פלמידה ושוק כבש. כל אחד מהם כמה פעמים ואחרי כמה נסיונות זה כבר הפך למשהו קבוע שתמיד יש במקרר. גיליתי שהבקר והפסטרמה מחזיקים לפחות שבועיים במקרר וגם בהקפאה והפשרה הטעמים נשמרים. כמובן שיש חוליית מחסלים אז אני פשוט מכין כמויות גדולות יותר. כמה תמונות:





_________________
Enjoy the Silence
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
OferL
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר


הצטרף בתאריך:
  Apr 25, 2006

מיקום: כפר סבא
הבעות תודה: 86
מספר הודעות: 3658

 #363  נשלח: ד' 21/10/2015 16:27

פסטרמה הודו, נתחי בקר וצלעות





_________________
Enjoy the Silence
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
OferL
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר


הצטרף בתאריך:
  Apr 25, 2006

מיקום: כפר סבא
הבעות תודה: 86
מספר הודעות: 3658

 #364  נשלח: ד' 21/10/2015 16:29

אנטריקוט תוך כדי הכנה ושוק טלה




_________________
Enjoy the Silence
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
OferL
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר


הצטרף בתאריך:
  Apr 25, 2006

מיקום: כפר סבא
הבעות תודה: 86
מספר הודעות: 3658

 #365  נשלח: ד' 21/10/2015 16:32

אני בשוק!



_________________
Enjoy the Silence
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
drorshem
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Jun 07, 2012
הבעות תודה: 23
מספר הודעות: 210

 #366  נשלח: ד' 21/10/2015 16:49

תענוג לעיניים
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #367  נשלח: ד' 21/10/2015 20:00

OferL תענוג לראות את הבשר תודה על השיתוף
_________________
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
YoniFridman (Yoni Fridman)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Aug 20, 2014

מיקום: חיפה
הבעות תודה: 12
מספר הודעות: 137

 #368  נשלח: ה' 22/10/2015 9:31

OferL
·
FOODPORN....
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #369  נשלח: ה' 22/10/2015 22:13

תמונות נהדרות
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #370  נשלח: ה' 22/10/2015 22:17

חזרתי עכשיו מנו יורק כ10 ימים .
אכלתי במסעדת מעושנים בשם blue smoke .
מעבר לקונספט הטוב של ה "ארוחה עיסקית " לקחתי מנה אחת וכל סוג בשר שרציתי תוספת 5 $.
אכלתי שם brisket ,מעולם לא אכלתי דבר כזה - פשוט מטורף אין לי מילים
ביקשתי ונענו לבקשתי שוחחתי וראיתי איך הם מעשנים - עב עץ 14-16 שעות בטמפ קבועה זה משהו קשה לבעלי מעשנות קטנות כמוני ליישם.
(1) הבעות תודה: agnostic
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #371  נשלח: ו' 23/10/2015 8:33

אוריאורנשטיין כתב:
חזרתי עכשיו מנו יורק כ10 ימים .
אכלתי במסעדת מעושנים בשם blue smoke .
מעבר לקונספט הטוב של ה "ארוחה עיסקית " לקחתי מנה אחת וכל סוג בשר שרציתי תוספת 5 $.
אכלתי שם brisket ,מעולם לא אכלתי דבר כזה - פשוט מטורף אין לי מילים
ביקשתי ונענו לבקשתי שוחחתי וראיתי איך הם מעשנים - עב עץ 14-16 שעות בטמפ קבועה זה משהו קשה לבעלי מעשנות קטנות כמוני ליישם.


·אורי ממש כייף לשמוע את מה שאמרת
אני בדרך כלל צופה בYouTube על עישונים במעשנות בארצות הברית וזה ממש מגרה מה
שהם עושים שם ואני שמח שנהנתה שם
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
agnostic
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Oct 19, 2008
הבעות תודה: 50
מספר הודעות: 539

 #372  נשלח: ו' 23/10/2015 12:13

אוריאורנשטיין

אתה יכול לשלב בישול בוואקום (סו-ויד) ואז אין לך בעיה להגיע לתוצאות הללו בבריסקט
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
YoavWeis
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Aug 19, 2015
מספר הודעות: 7

 #373  נשלח: א' 25/10/2015 14:49

[img]file:///C:/Users/Yoav/Dropbox/40d/IMG-20151008-WA0002.jpeg[/img]קניתי מ EBAY ב 330 שקל.

לא רציתי להגרר להשקעה גדולה יותר לפני שאני משחק קצת עם הנושא, וגם לשים את זה במרפסת היה קצת הימור, אז מצאתי את זה.

עוד לומד את זה, אבל כבר יוצאת פסטרמה לא רעה, והמשפחה המורחבת כבר הזמינה נתחים.

יתרון מסוים - זה נייד לגמרי, אפשר ללכת להעלות עשן גם אצל אנשים אחרים
חיסרון - תנודתיות חום גדולה מדי, פח דק. אני רוצה לשדרג את האטימה של זה קצת עם נומקס או סיליקון עמיד חום .



| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #374  נשלח: א' 25/10/2015 15:56

תתחדש YoavWeis על המעשנה
ואשמח גם לראות תמונות של הפסטרמה שעשיתה

_________________
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
(1) הבעות תודה: YoavWeis
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #375  נשלח: ו' 30/10/2015 23:57

מחפש rub יבש עדין (אין מניעה שיהיה חריף במקצת )על בסיס חרדל או שמן זית לפילה לבן וסינטה .
השתמשתי בrub שתיכף אפרט על אנטריקוט על עצם -הציפוי החיצוני לא היה מוצלח [1/4כוס פפריקה.2.כפות מלח 2 כ.פות סוכר חום כפית כמון 2כ פות צילי כף קאיגו כפית לסרי טחון 2 כפות פלפל שחור ] הבשר עצמו היה נהדרמצטער שלא צילמתי
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון קיץ - ישראל (GMT+3) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > גריל וצליה עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  24  |  25  |  26  | ... |  65  |  66  |  67  |  הבא 


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht