אשכול לכול חובבי עישון הבשר

הפורום בתחום גרילים (פחים, גז וכו'), כל מה שקשור לבישול "על האש".
oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
הודעות: 75318
הצטרף: נובמבר 2004
שם מלא: עפר לאור
מיקום: מודיעין, ישראל
נתן תודות: 640 פעמים
קיבל תודות: 4750 פעמים

נושא שלא נקרא #361 

והמנה היום היתה שילוב של קוטלט עם ספייר ריבס. שניהם הושרו 72ש בבריין, לאחר מכן רוטב למשך 6ש ולבסוף עושן למשך 4ש בערך.

התוצאה רכה כמו חמאה
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

Triple-z
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 438
הצטרף: פברואר 2007
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

נושא שלא נקרא #362 

@noam3039
·בהרבה מהערוצים שרשמתי הם משתמשים בכמה סוגים שונים של גרילים ומעשנות, לכל אחד שם יש הרבה קליפים מכל סוגי הגריל והעישון פחות או יותר (חלק יותר גריל חלק יותר עישון וחלק משולב), שווה לעיין.

noam3039 (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 3432
הצטרף: ינואר 2013
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 487 פעמים

נושא שלא נקרא #363 

Triple-z כתב:@noam3039
·בהרבה מהערוצים שרשמתי הם משתמשים בכמה סוגים שונים של גרילים ומעשנות, לכל אחד שם יש הרבה קליפים מכל סוגי הגריל והעישון פחות או יותר (חלק יותר גריל חלק יותר עישון וחלק משולב), שווה לעיין.
...
·תודה רבה (Y)

אוריאורנשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 202
הצטרף: אפריל 2015
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

נושא שלא נקרא #364 

שלום לכולם
היום היה יום ההודו - מעבר לפסטרמה מחזה ניסיתי לראשונה רגלי הודו
הכול שהה 247 שעות בbrin ורגלי ההודו נמרחו בחצאה מלוחה + rub בסיסי ובהגעם לטמ 60 נמרחו בברביקיו כל 15 דק עד טמ 70. פסטרמה חצי שעה לפני הסוף זיגוג בדבש מומס עם לימון סחוט .
יצא על הכיפק
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

agnostic
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 539
הצטרף: אוקטובר 2008
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

נושא שלא נקרא #365 

@אוריאורנשטיין
נראה מצויין

noam3039 (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 3432
הצטרף: ינואר 2013
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 487 פעמים

נושא שלא נקרא #366 

החזה הודו ניראה פצצה תודה על השיתוף אוריאורנשטיין (Y)
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html

agnostic
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 539
הצטרף: אוקטובר 2008
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

נושא שלא נקרא #367 

סשן שישי אסאדו וריב אנטריקוט
האסאדו עבר סו-ויד לפני.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

agnostic
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 539
הצטרף: אוקטובר 2008
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

נושא שלא נקרא #368 

תוצאה סופית
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

אוריאורנשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 202
הצטרף: אפריל 2015
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

נושא שלא נקרא #369 

בוקר טוב
תוצאה יפה להפליא
אשמח אם תוכל להרחיב לגבי ריב אנטריקוט כיצד בוצע

agnostic
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 539
הצטרף: אוקטובר 2008
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

נושא שלא נקרא #370 

הריב עוסה בשמן זי
ת ופלפל כחמישה ימים.
עושן בטמפרטורה של 100-110 מעלות כ5.5 שעות עד שהגיע לטמפרטורה פנימית של 59 מעלות.

אוריאורנשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 202
הצטרף: אפריל 2015
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

נושא שלא נקרא #371 

כלאמר rub אף כי לא יבש , אך ולא משרה שהנתח בנוזלים .
תודה

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
הודעות: 6718
הצטרף: מרץ 2010
נתן תודות: 1245 פעמים
קיבל תודות: 1309 פעמים

נושא שלא נקרא #372 

@agnostic
·
תודה רבה על התמונות המהממות

ממש מעורר תיאבון

noam3039 (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 3432
הצטרף: ינואר 2013
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 487 פעמים

נושא שלא נקרא #373 

agnostic פשוט כל הכבוד לך על העישון (Y)
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html

אוריאורנשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 202
הצטרף: אפריל 2015
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

נושא שלא נקרא #374 

שבת שלום לכולם

האם ניתן לשמור בשר בקר שעישנתי כגון שייטל או אנטריקוט על העצם ליום יומיים נוספים ?

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
הודעות: 6718
הצטרף: מרץ 2010
נתן תודות: 1245 פעמים
קיבל תודות: 1309 פעמים

נושא שלא נקרא #375 

אפשרי

אני שמרתי אסאדו על העצם למשך כמעט שבוע בקירור (לא הקפאה).

חימום במירקו לא מומלץ אני חיממתי על הגריל

שלח תגובה

חזור אל “גריל וצליה”