מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה


אשכול לכול חובבי עישון הבשר


עמוד 32 מתוך 67
עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  31  |  32  |  33  | ... |  65  |  66  |  67  |  הבא 
   פורומים > HT Home > גריל וצליה
מחבר הודעה
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #466  נשלח: ה' 11/02/2016 14:46

כך ניראה אחכ שהתקרר


| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #467  נשלח: ה' 11/02/2016 17:31

ברוסט טלה - חצי נתח קניתי כי זה פעם ראשונה



| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #468  נשלח: ה' 11/02/2016 17:34

הברוסט טלה מאוד מגרה תודה על השיתוף
_________________
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
דובוב
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Feb 14, 2016
הבעות תודה: 1
מספר הודעות: 19

 #469  נשלח: ב' 15/02/2016 0:53
שאלה לכול מומחי העישון

סיימתי לבנות היום מעשנת מדוד.על פי הממומחים ממה כדאי להתחיל.ואיך בכלל?
לא מצאתי חומר מסודר.אם משהו יכול להסביר לי מה ךעשות בהתחלה.
בתודה מראש
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #470  נשלח: ב' 15/02/2016 7:24
Re: שאלה לכול מומחי העישון

דובוב כתב:
סיימתי לבנות היום מעשנת מדוד.על פי הממומחים ממה כדאי להתחיל.ואיך בכלל?
לא מצאתי חומר מסודר.אם משהו יכול להסביר לי מה ךעשות בהתחלה.
בתודה מראש


·בתור התחלה מומלץ לעשות עוף או כרעים של עוף
ד.א אשמח לראות תמונה של המעשנת שלך
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
דובוב
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Feb 14, 2016
הבעות תודה: 1
מספר הודעות: 19

 #471  נשלח: ב' 15/02/2016 10:50

אשמח אם תפרט את הליך ההפעלה.חדש בעסק



| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #472  נשלח: ב' 15/02/2016 10:55

ברשותך אומר לך הערותי ע"ב התמונה .
חסר לך 1.כלי קיבול למים/נוזלים 2. שעון טמפרטורה של החום במעשנה
לא ברור מהתמונה כיצד אתה מסלק אפר שנשאר
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
דובוב
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Feb 14, 2016
הבעות תודה: 1
מספר הודעות: 19

 #473  נשלח: ב' 15/02/2016 12:44
תגובה

יש מקום לשים תבנית מתחת לרשת.
יש שעון.
את האפר מוציא עם כף.



| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #474  נשלח: ב' 15/02/2016 13:12

על הכיפק
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
דובוב
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Feb 14, 2016
הבעות תודה: 1
מספר הודעות: 19

 #475  נשלח: ב' 15/02/2016 13:15
תגובה

אז יש לך הסבר איך להכין מה אני עושה עכשו?
פחמים בחוץ ?
בפנים?
שבבים מים
להשרות את העוף?
אין לי מושג
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #476  נשלח: ב' 15/02/2016 15:10

רשום טלפון אנסה לעזור .
אחרת ניתן לכתוב כמה a4
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
דובוב
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Feb 14, 2016
הבעות תודה: 1
מספר הודעות: 19

 #477  נשלח: ב' 15/02/2016 15:20
טלפון

0504012045.
אשמח לשמוע ממך.
ה
אני בישיבה עד רבע לארבע.
תודה רבה
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #478  נשלח: ב' 15/02/2016 15:33

אוקי זה יהיה בערב
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
shay1
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Dec 29, 2004
הבעות תודה: 54
מספר הודעות: 1933

 #479  נשלח: ב' 15/02/2016 19:01

מה בנוגע לוויסוט האוויר בשביל הגחלים וויסות כמות העשן בתוך המעשנת לא ראיתי בתמונות

אני עכשיו גם בתהליך סיום של בניית מעשנת עניין של עוד יום אחד לליטושים והשחזות וניכנס לצבע

רק חסר לי מד חום .. מישהו יודע הייכן אני יכול להשיג מד חום בלי להמתין חודש ימים מאליאקספרס?

_________________
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
molvy (משה לוי)
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר


הצטרף בתאריך:
  Mar 16, 2010
הבעות תודה: 691
מספר הודעות: 4880

 #480  נשלח: ב' 15/02/2016 19:11
Re: תגובה

דובוב
·
ראשית ברוך הבא למשפחת המעשנים ללא סיגריות.

סך הכול עשית עבודה יפה עם הדוד.

ממבט ראשון במעשנה שלך נראה לי ש:
חסר ברז חסימה לארובה,
הרשת נמוכה מידי וקרובה מידי לגחלים
אין תריס שליטה על כמות האוויר שנכנס לגחלים

אחד הפרמטרים החשובים הם שיהייה עשן בחלל המעשנה אבל שלא יהיה חם מידי משמע אתה צריך להיות מסוגל לשלוט על האויר שנכנס לגחלים ועל העשן שיוצא מהמיכל, וכך לשלוט על הטמפרטורה של הבשר שצריכה להיות בין 75-110 מעלות צלזיוס.

לגבי איך עושים אני מבין שמתקשרים אליך להסברים במידה שיהיו שאלות נוספות אשמח לעזור

בהצלחה ובתיאבון
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון קיץ - ישראל (GMT+3) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > גריל וצליה עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  31  |  32  |  33  | ... |  65  |  66  |  67  |  הבא 


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht