מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה


אשכול לכול חובבי עישון הבשר


עמוד 38 מתוך 67
עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  37  |  38  |  39  | ... |  65  |  66  |  67  |  הבא 
   פורומים > HT Home > גריל וצליה
מחבר הודעה
shay1
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Dec 29, 2004
הבעות תודה: 54
מספר הודעות: 1933

 #556  נשלח: א' 03/04/2016 14:42

oferlaor כתב:
תלוי מה המטרה. יש ראבים מעולים, רוטב לעיתים רחוקות נצרב והופך את התהליך לפחות אטרקטיבי.

מה הכוונה נצרב?

_________________
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
oferlaor (עפר לאור)
מנהל
מנהל


הצטרף בתאריך:
  Nov 10, 2004

מיקום: מודיעין, ישראל
הבעות תודה: 3352
מספר הודעות: 67498

 #557  נשלח: א' 03/04/2016 21:00

ראה דוגמא



_________________
נא לא להאכיל את הטרול
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
oferlaor (עפר לאור)
מנהל
מנהל


הצטרף בתאריך:
  Nov 10, 2004

מיקום: מודיעין, ישראל
הבעות תודה: 3352
מספר הודעות: 67498

 #558  נשלח: א' 03/04/2016 21:01

והתוצאה האמיתית



_________________
נא לא להאכיל את הטרול
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
shay1
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Dec 29, 2004
הבעות תודה: 54
מספר הודעות: 1933

 #559  נשלח: ב' 04/04/2016 15:40

oferlaor כתב:
והתוצאה האמיתית


אני מניח שזה קרה עם תבלינים יבשים ? אם הבנתי נכון , אם כן אני לא נכנסתי לעניין הצריבה אלה לחוזק הטעם שמתקבל עם מרינדה ותיבול יבש כאשר בתיבול יבש הסיכוי לקבל מנה לא טובה היא גבוהה יותר (לאוו דווקא צריבה) מאשר רוטב אולם תיבול יבש נכון שווה פי כמה וכמה מרוטב. אבל מצריך יותר נסיונות להגיע למנה טובה ומצויינת

_________________
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.


נערך בפעם אחרונה על-ידי shay1 בתאריך ב' 04/04/2016 16:06, נערך סך הכל פעם אחת
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
oferlaor (עפר לאור)
מנהל
מנהל


הצטרף בתאריך:
  Nov 10, 2004

מיקום: מודיעין, ישראל
הבעות תודה: 3352
מספר הודעות: 67498

 #560  נשלח: ב' 04/04/2016 15:55

דווקא לא, זה היה רטוב.
_________________
נא לא להאכיל את הטרול
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
shay1
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Dec 29, 2004
הבעות תודה: 54
מספר הודעות: 1933

 #561  נשלח: ב' 04/04/2016 16:06

oferlaor כתב:
דווקא לא, זה היה רטוב.

מוזר

זה מקרה בודד?

_________________
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
oferlaor (עפר לאור)
מנהל
מנהל


הצטרף בתאריך:
  Nov 10, 2004

מיקום: מודיעין, ישראל
הבעות תודה: 3352
מספר הודעות: 67498

 #562  נשלח: ב' 04/04/2016 16:18

לא מפתיע בכלל, המטרה היא שהבשר יספוג את המרינדה. החלק החיצוני נחרך אבל הטעם של המרינדה צרוב לתוך הבשר.
_________________
נא לא להאכיל את הטרול
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
shay1
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Dec 29, 2004
הבעות תודה: 54
מספר הודעות: 1933

 #563  נשלח: ב' 04/04/2016 16:20

oferlaor כתב:
לא מפתיע בכלל, המטרה היא שהבשר יספוג את המרינדה. החלק החיצוני נחרך אבל הטעם של המרינדה צרוב לתוך הבשר.

אני חשבתי שאתה מאוכזב ועכשיו אני מבין שאתה דווקא מרוצה מהתוצאה

_________________
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
oferlaor (עפר לאור)
מנהל
מנהל


הצטרף בתאריך:
  Nov 10, 2004

מיקום: מודיעין, ישראל
הבעות תודה: 3352
מספר הודעות: 67498

 #564  נשלח: ב' 04/04/2016 16:26

ברור. מדובר על צריבה של חלקיק מילימטר. המטרה של הצילום הפנימי הוא להדגיש דווקא שהבשר בכלל לא שרוף, ההיפך - הוא מושלם...
_________________
נא לא להאכיל את הטרול
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
shay1
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Dec 29, 2004
הבעות תודה: 54
מספר הודעות: 1933

 #565  נשלח: ב' 04/04/2016 16:30

איזה סוג מרינדה השרת את הנתח ואיזה נתח ?
_________________
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
EyalDay
חבר פעיל
חבר פעיל

הצטרף בתאריך:
  Sep 03, 2014
הבעות תודה: 2
מספר הודעות: 73

 #566  נשלח: ג' 05/04/2016 12:59

יחסית חדש בתחום ומתכנן עוד מפגש עישון לשישי.
הבשרים כבר נרכשו במטרה להיכנס לברין ואחרי קריאת העמודים האחרונים גרמתם לי להסס..
אז ברין ייתכן שלא משפיע כלל
מרינדה רטובה אולי כדאי להחליף בראב יבש
ולהרטיב שבבים ממש לא צריך וגם לא להניח ישירות על הפחם..
!!!
עולמי מתהפך..
אז מה כן? טמפ יציבה, סיום לפי טמפ פנימית ותיבול יבש מוצלח?
אגב, יש למישהו מתכון טוב לאנטריקוט?
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #567  נשלח: ג' 05/04/2016 14:51

אייל אנסה להסביר כמובן שזו דעתי בלבד .
brin מטרתו לרכך בשר
מרינדה החדרת טעמים
dry rub ציפוי חיצוני
אישית משתמש ב brin לעופות הודו "בסלמון אני עושה למעשה brin יבש " איני מוצא טעם לעשות בריין לאנטריקוט וכו
לא אמנע לעשות מרינדה
מקווה שעזר לך
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #568  נשלח: ג' 05/04/2016 14:59

חזרה לפשוט והטעים
עוף עם יין מלבק לצהרים




| פרופיל | שלח הודעה | חפש
shay1
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Dec 29, 2004
הבעות תודה: 54
מספר הודעות: 1933

 #569  נשלח: ג' 05/04/2016 15:24

אפשר קצת הסברים מה זה בריין
_________________
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #570  נשלח: ג' 05/04/2016 18:15

אוריאורנשטיין העוף ניראה תענוג כף לראות את הפרסומים שלך
_________________
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון קיץ - ישראל (GMT+3) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > גריל וצליה עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  37  |  38  |  39  | ... |  65  |  66  |  67  |  הבא 


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht