מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה


אשכול לכול חובבי עישון הבשר


עמוד 42 מתוך 67
עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  41  |  42  |  43  | ... |  65  |  66  |  67  |  הבא 
   פורומים > HT Home > גריל וצליה
מחבר הודעה
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #616  נשלח: א' 10/07/2016 16:38

וובר הכי קטנה
(1) הבעות תודה: SZLTF
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Huber (ערן)
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K


הצטרף בתאריך:
  May 23, 2005
הבעות תודה: 1991
מספר הודעות: 34223

 #617  נשלח: ד' 13/07/2016 14:57

עריכה.
_________________
ה FAQ - הכרחי לקרוא לפני פרסום תגובה בדילים המפורסמים על ידי:


https://www.hometheater.co.il/vt284213.html


"ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא שלגאונות יש גבולות."
"רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עד
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
OferL
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר


הצטרף בתאריך:
  Apr 25, 2006

מיקום: כפר סבא
הבעות תודה: 86
מספר הודעות: 3658

 #618  נשלח: ד' 13/07/2016 19:49

חצאי חזה עוף. הוכנו כמו שניצל אחרי לילה של dry brine.
על הגריל להשחמה והקשחת הציפוי.
סיום שעה וחצי במעשנת.






_________________
Enjoy the Silence
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
SZLTF
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 18, 2008

מיקום: קריות
הבעות תודה: 22
מספר הודעות: 147

 #619  נשלח: ד' 13/07/2016 22:50

חזה עוף שעה וחצי במעשנת?
לא יצא יבש מידי?
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
OferL
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר


הצטרף בתאריך:
  Apr 25, 2006

מיקום: כפר סבא
הבעות תודה: 86
מספר הודעות: 3658

 #620  נשלח: ה' 14/07/2016 7:49

הבישול היה בחום נמוך סביב 100. עם כלי מים במעשנת והתזות מים כל חצי שעה. הוצאתי כשהטמפ. הפנימית הגיע ל70. לא יבש בכלל...
_________________
Enjoy the Silence
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
kobi_lo
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד


הצטרף בתאריך:
  Aug 08, 2010
הבעות תודה: 29
מספר הודעות: 675

 #621  נשלח: ה' 14/07/2016 14:28

חבר׳ה אשמח לקבל המלצה למעשנה/מעשנת איכותית ונוחה לתפעול.
לגבי תקציב אני לא יודע מה רמת המחירים אך אשמח לשמוע.

הנה עוד הוצאה כספית, הכל בגללכם עם התמונות הפורנוגרפיות של האוכל הזה

_________________
אתה מתחיל הכי מהר שלך ואז אתה לאט לאט מגביר.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #622  נשלח: ה' 14/07/2016 18:13

kobi_lo כתב:
חבר׳ה אשמח לקבל המלצה למעשנה/מעשנת איכותית ונוחה לתפעול.
לגבי תקציב אני לא יודע מה רמת המחירים אך אשמח לשמוע.

הנה עוד הוצאה כספית, הכל בגללכם עם התמונות הפורנוגרפיות של האוכל הזה


·הי
אפשר גם לבנות אם יש לך ידע תכני יש פה גם המלצות איך בונים
מעשנה בשרשור שלי
(1) הבעות תודה: kobi_lo
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #623  נשלח: א' 17/07/2016 14:57

שורט ריבס
ב2 סוגי rub 1. טקסני קלאסי מלח פלפל שחור 2. spicy rub
שניהם הוכנו בשיטת 321



סגנון טקסני

| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #624  נשלח: א' 17/07/2016 15:14

אחרי



| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #625  נשלח: א' 17/07/2016 16:29

כל הכבוד אורי אורנשטיין אני רואה שאתה משתכלל עם הזמן ישר כוח
_________________
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
oferlaor (עפר לאור)
מנהל
מנהל


הצטרף בתאריך:
  Nov 10, 2004

מיקום: מודיעין, ישראל
הבעות תודה: 3352
מספר הודעות: 67498

 #626  נשלח: שבת 23/07/2016 9:47

נשברתי - מעלה שוב תמונות. העוף מאתמול והאנטריקוט משבוע שעבר.




_________________
נא לא להאכיל את הטרול
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #627  נשלח: שבת 23/07/2016 15:35

מעשנת מכובדת
תוצאה נאה מאד
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #628  נשלח: א' 31/07/2016 13:48

נתח סינטה של פרה נמוכה
שהה 18 שע בבריין , ויצא ........





| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #629  נשלח: א' 31/07/2016 16:00

פסטרמה רומנית עב נתח צאך של פרה נמוכה
עכשיו אפשר להכין סנדביץ ראוי




| פרופיל | שלח הודעה | חפש
OferL
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר


הצטרף בתאריך:
  Apr 25, 2006

מיקום: כפר סבא
הבעות תודה: 86
מספר הודעות: 3658

 #630  נשלח: א' 31/07/2016 20:27

מעשנת זה לא רק לבשר...

סלמון מעושן ממולא באורז

לחם ממולא בגבינות והאם

וכמה שוקיים כי היה מקום


_________________
Enjoy the Silence
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון קיץ - ישראל (GMT+3) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > גריל וצליה עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  41  |  42  |  43  | ... |  65  |  66  |  67  |  הבא 


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht