מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה


אשכול לכול חובבי עישון הבשר


עמוד 54 מתוך 67
עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  53  |  54  |  55  | ... |  65  |  66  |  67  |  הבא 
   פורומים > HT Home > גריל וצליה
מחבר הודעה
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #796  נשלח: ו' 20/01/2017 17:58

ברין של מלח ולימון 12 שעות או בריין יבש של מלח בלבד שעתיים ,
ב2 המקרים שטיפה טובה במים קרים ויבוש טוב !! של שעתים לפחות על משטח שהנוזלים מנוקזים ממנו .
מעשנה 1:30 ,חום נמוך 90
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
SZLTF
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 18, 2008

מיקום: קריות
הבעות תודה: 22
מספר הודעות: 147

 #797  נשלח: א' 22/01/2017 14:27

האינטיאס הושרה בבריין מלח+סוכר ל 2-3 שעות,
נמרח ומולא בתערובת לימון כבוש/שמן זית/כוסברה/מלח/פלפל,
במעשנת כ-3 שעות על 80-90 מעלות,
יצא מטורף!



(1) הבעות תודה: אוריאורנשטיין
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #798  נשלח: א' 22/01/2017 15:18

SZLTF הדג ניראה מעולה
_________________
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
(1) הבעות תודה: SZLTF
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #799  נשלח: א' 22/01/2017 17:52

שאפו על אינטיאס
(1) הבעות תודה: SZLTF
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
molvy (משה לוי)
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר


הצטרף בתאריך:
  Mar 16, 2010
הבעות תודה: 691
מספר הודעות: 4880

 #800  נשלח: א' 22/01/2017 18:02

SZLTF
·
נראה מדהים

שאפו על התוצאה ותודה על המתכון

אני הולך לנסות אותו על פורל
(1) הבעות תודה: SZLTF
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #801  נשלח: א' 22/01/2017 18:24

פורל דג נפלא
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
SZLTF
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 18, 2008

מיקום: קריות
הבעות תודה: 22
מספר הודעות: 147

 #802  נשלח: א' 22/01/2017 19:11

molvy
·פורל דג עדין ונוטה להתייבש מהר,
בזהירות ובהצלחה
(1) הבעות תודה: molvy
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #803  נשלח: ו' 27/01/2017 14:22

אפשר גם לעשות את זה במעשנה


_________________
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
michaelr524
חבר פעיל
חבר פעיל

הצטרף בתאריך:
  Nov 05, 2015
הבעות תודה: 10
מספר הודעות: 50

 #804  נשלח: שבת 28/01/2017 15:04
שפיץ צ'ך

שלום חברים!

אני מתכוון לעשן שפיץ צ'ך.
אשמח אם מי שהכין ישלח כאן מה הטמפרטורה המומלצת לבישול וזמן הבישול.

תודה,
מיכאל
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #805  נשלח: א' 29/01/2017 14:47

הקוקוריקו הנצחי , לעולם לא מאכזב , למרות מתחרים


(1) הבעות תודה: SZLTF
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #806  נשלח: א' 29/01/2017 14:48

שפיץ צאך- פיקניה טמפ פנימית מומלצת 56-57 מדיום
זמן מותנה בכל כך הרבה דברים סוג מעשנה גחלים כמות חמצן וכו
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
SZLTF
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 18, 2008

מיקום: קריות
הבעות תודה: 22
מספר הודעות: 147

 #807  נשלח: א' 29/01/2017 15:52
Re: שפיץ צ'ך

michaelr524
·כמו שאורי אמר,
טמפ' במעשנת מומלץ כ- 120 מעלות ובחצי שעה אחרונה לעלות ל 140 בערך,
אתה חייב לעבוד עם מדחום פנימי ולהגיע למידה הרצויה לך,
מומלץ לא יותר ממדיום, כי אז הבשר יתחיל להתקשות.
בהצלחה!
(1) הבעות תודה: michaelr524
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
michaelr524
חבר פעיל
חבר פעיל

הצטרף בתאריך:
  Nov 05, 2015
הבעות תודה: 10
מספר הודעות: 50

 #808  נשלח: א' 29/01/2017 17:31
כן

למדתי כבר בדרך הקשה שצריך מדחום פנימי. יצא יבש. אבל חתכתי פרוסות לסנדביצ'ים
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #809  נשלח: א' 29/01/2017 17:48
מדידת חום פנימי

טעות קלאסית שטעיתי בה גם אני בהתחלה - " זמן - כמה זמן"
הזמן זה הערכה בלבד עמ שתוכל ברמה העקרונית להתחיל .
מד חום מעשנה - בדכ לא מדייק כי זה מאד תלוי היכן ממוקם ואם יש 2 קומות ומעלה לבטח לא מייצג נכון
מד חום לבחינת הטמפ הפנימית חובה , ואם אפשר שיהי בתוך הנתח ולא נידרש לפתוח את הדלת עמ למדוד
בגדול ככל שנפתח פחות העישון והבישול בצורה הזאת יתבצע פחות .
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
SZLTF
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 18, 2008

מיקום: קריות
הבעות תודה: 22
מספר הודעות: 147

 #810  נשלח: ב' 30/01/2017 14:43

מה שאני נוהג לעשות זה לשים את הגשש של המדחום האלחוטי בחלל המעשנת קרוב לנתח/ים ברוב הזמן המוערך לנתח,
ככה אני מקבל קריאת טמפ' יותר נכונה מהמדחום של המעשנת (ויש הפרשים דיי משמעותיים)
וכך אני בטוח שהטמפ' יציבה במעשנת, ויוצא לי בעישון של כ-4 שעות נניח, לפתוח את המעשנת 3-4 פעמים בלבד למריחת זיגוג ולהפיכה.
ורק בשעה האחרונה אני מכניס את הגשש לתוך הנתח לקבלת הטמפ' של הבשר.
(1) הבעות תודה: אוריאורנשטיין
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון קיץ - ישראל (GMT+3) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > גריל וצליה עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  53  |  54  |  55  | ... |  65  |  66  |  67  |  הבא 


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht