מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה


אשכול לכול חובבי עישון הבשר


עמוד 59 מתוך 67
עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  58  |  59  |  60  | ... |  65  |  66  |  67  |  הבא 
   פורומים > HT Home > גריל וצליה
מחבר הודעה
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #871  נשלח: ה' 06/04/2017 18:23

OferL כתב:
@noam3039
Breakfast Fatty


·תודה רבה איש יקר אני מעריך את זה
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
בולולו
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Apr 01, 2017
מספר הודעות: 3

 #872  נשלח: ב' 10/04/2017 23:44

הי
הקובצה המדוברת בפייסבוק עדיין פעילה?
לא מצליח לראות את התוכן. מקבל הודעה שהעמוד הנדרש איננו קיים יותר...
מישהו נתקל בזה?
חג שמח
איגור
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #873  נשלח: ג' 11/04/2017 9:39

בולולו כתב:
הי
הקובצה המדוברת בפייסבוק עדיין פעילה?
לא מצליח לראות את התוכן. מקבל הודעה שהעמוד הנדרש איננו קיים יותר...
מישהו נתקל בזה?
חג שמח
איגור


·כן הקבוצה קיימת
כניראה שבאתה להרשם עם חשבון פיסבוק פקטיבי ללא תמונות או משהו שיכול
להעיד שהחשבון פעיל =לכן אני מעריך שחסמו אותך
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
בולולו
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Apr 01, 2017
מספר הודעות: 3

 #874  נשלח: ג' 11/04/2017 11:46

תודה נועם,
זה בהחלט חשבון לא פעיל במיוחד. יש משהו שאפשר לעשות בנדון?
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
molvy (משה לוי)
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר


הצטרף בתאריך:
  Mar 16, 2010
הבעות תודה: 691
מספר הודעות: 4880

 #875  נשלח: ג' 11/04/2017 12:23

OferL כתב:
@noam3039
Breakfast Fatty


·
זה כשר לפסח?
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
OferL
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר


הצטרף בתאריך:
  Apr 25, 2006

מיקום: כפר סבא
הבעות תודה: 86
מספר הודעות: 3658

 #876  נשלח: ג' 11/04/2017 13:09

molvy כתב:

ציטוט:
...


·
זה כשר לפסח?


·ברור! הבייקון אפילו ללא גלוטן!

_________________
Enjoy the Silence
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
שוידי
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Apr 17, 2017
מספר הודעות: 1

 #877  נשלח: ב' 17/04/2017 7:21
בניית מעשנת מדוד שמש ישן

שלום לכולם שמי שוידי ואני רוצה לדעת
1.מה המידות הנכונות לפתח הצלייה ולפתח הגחלים בדוד
2. מה הגובה של הרגליים
3. מרחק הרשתות מהאש / גחלים
4.מה גודל הארובה ואיזה כלאפה לוויסות העשן מומלצת
5.היכן קונים שעון חום ומה מומלץ
6. כמה חורים צריך לעשות לתא הגחלים ובאיזה קוטר
תודה על המידע וחג שמח
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #878  נשלח: ב' 01/05/2017 8:31

חברים ,
אנחנו מתקרבים ליום העצמאות תראו מה הכנתם
במעשנה או על האש

_________________
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
eladcz (Elad)
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Jun 06, 2014
מספר הודעות: 7

 #879  נשלח: ג' 02/05/2017 9:15
טמפרטורה פנימית לפיקניה וסינטה

היי,
אני משתמש ב-WSM ובאחד העישונים הקודמים עישנתי פיקניה (בלי בריין) עד לטמפרטורה פנימית של 60 מעלות. הנתח יצא אדמדם ויפה, אבל היה די קשה ללעיסה...
מה הטמפרטורה המומלצת לנתח? ברוב האתרים שבדקתי ממליצים להגיע לטמפרטורה פנימית נמוכה יחסית סביב 56 מעלות, שמן הסתם תשאיר את הנתח ב-MR. מצד שני, יצא לי לטעום פיקניה מעושנת שהיתה WD ועדיין היתה רכה וטעימה. מה טמפרטורת היעד כדי להגיע לפירוק חלבוני וריכוך של הנתח? (רלוונטי בכלל בנתח שאינו שרירי?).
בסופ"ש הקרוב אני רוצה לעשות ניסוי דומה עם סינטה, אבל הפעם עם בריין, מה הטמפרטורה הפנימית שהייתם ממליצים?
חג עצמאות שמח!
אלעד.



| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Yuval_HT (יובל שריג)
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל


הצטרף בתאריך:
  Sep 17, 2013
מספר הודעות: 17

 #880  נשלח: ג' 02/05/2017 10:20
גם אני הגעתי למצב דומה עם פיקניה

גם אני הגעתי למצב דומה (עם בריין או בלי) ואחרי התיעצות עם הקצב השכונתי אני כרגע עובד עם תהליך כדלהלן:
אחרי כשעתיים (טמפ פנימית של כ-55) אני עוטף את הנתח בנייר כסף ומחזיר למעשנה לשעתיים/שלוש נוספות. הטמפרטורה הפנימית מגיעה לאזור 70-80 ואכן יוצא WD. הבשר מתבשל בנוזליו ויוצא טעים ורך.
יש לציין שאני מעשן בשר חודשים ספורים בלבד ואשמח לשמוע מניסיונם של אחרים.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
agnostic
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Oct 19, 2008
הבעות תודה: 50
מספר הודעות: 539

 #881  נשלח: ד' 03/05/2017 8:41
Re: טמפרטורה פנימית לפיקניה וסינטה

eladcz כתב:
היי,
אני משתמש ב-WSM ובאחד העישונים הקודמים עישנתי פיקניה (בלי בריין) עד לטמפרטורה פנימית של 60 מעלות. הנתח יצא אדמדם ויפה, אבל היה די קשה ללעיסה...
מה הטמפרטורה המומלצת לנתח? ברוב האתרים שבדקתי ממליצים להגיע לטמפרטורה פנימית נמוכה יחסית סביב 56 מעלות, שמן הסתם תשאיר את הנתח ב-MR. מצד שני, יצא לי לטעום פיקניה מעושנת שהיתה WD ועדיין היתה רכה וטעימה. מה טמפרטורת היעד כדי להגיע לפירוק חלבוני וריכוך של הנתח? (רלוונטי בכלל בנתח שאינו שרירי?).
בסופ"ש הקרוב אני רוצה לעשות ניסוי דומה עם סינטה, אבל הפעם עם בריין, מה הטמפרטורה הפנימית שהייתם ממליצים?
חג עצמאות שמח!
אלעד.

האם אתה מעשן בחום של +- 100 ?
כמו כן, הייתי בודק את מקור הבשר - יתכן ונתח לא ייושן מספיק/ כולל את הצ'אך עצמו


·
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
eladcz (Elad)
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Jun 06, 2014
מספר הודעות: 7

 #882  נשלח: ד' 03/05/2017 13:47
Re: טמפרטורה פנימית לפיקניה וסינטה

agnostic
·

אני מעשן בטווח של 100-107 מעלות. את הפיקניה קניתי ברק בשר, היא שקלה 1.75 קילו כך שכנראה היה שם חלק קטן מהצ'ך.
השאלה היא מה טמפרטורת היעד הפנימית אם רוצים לאכול WD.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
molvy (משה לוי)
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר


הצטרף בתאריך:
  Mar 16, 2010
הבעות תודה: 691
מספר הודעות: 4880

 #883  נשלח: ד' 03/05/2017 15:06

shuali
·
Y, Y, Y, Y

איזה צבעים איזה נתחים איזה פרוסות

גרמת לי להגיר שלולית של רוק ופעילות מוגבר של מיצי כיבה

אני ממש לא רוצה לדעת איך יצא

מדהים!
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Yuval_HT (יובל שריג)
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל


הצטרף בתאריך:
  Sep 17, 2013
מספר הודעות: 17

 #884  נשלח: ד' 03/05/2017 21:57

shuali
·
אנא שתף כיצד (טרום עישון, טמפ פנימית/חיצונית, זמן...)
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
agnostic
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Oct 19, 2008
הבעות תודה: 50
מספר הודעות: 539

 #885  נשלח: ה' 04/05/2017 12:18
Re: טמפרטורה פנימית לפיקניה וסינטה

eladcz כתב:
@agnostic
·

אני מעשן בטווח של 100-107 מעלות. את הפיקניה קניתי ברק בשר, היא שקלה 1.75 קילו כך שכנראה היה שם חלק קטן מהצ'ך.
השאלה היא מה טמפרטורת היעד הפנימית אם רוצים לאכול WD.


·
למיטב ידיעתי 70 ומעלה.
ה 1.75 דווקא הגיוני, לא רואה סיבה שלא יצא לך רך.
אני עוטף את הנתח לפני סוף העישון בנייר קצבים ונותן לו לנוח כ-45 דקות עטוף בחוץ.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון קיץ - ישראל (GMT+3) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > גריל וצליה עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  58  |  59  |  60  | ... |  65  |  66  |  67  |  הבא 


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht