מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה


הגריל החדש שלי - ברויל קינג סיגנט 20


עמוד 2 מתוך 4
עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  |  4  |  הבא 
   פורומים > HT Home > גריל וצליה
מחבר הודעה
SZLTF
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 18, 2008

מיקום: קריות
הבעות תודה: 22
מספר הודעות: 147

 #16  נשלח: ב' 08/09/2014 19:34

YoniFridman כתב:
@SZLTF
·
תגיד, הקעריות האלה של איסוף השומן, מאיפה משיגים אותן? הבנתי שהגריל מגיע רק עם אחת כזו.
תודה


·מגיע עם קערית אחת, כנראה אפשר לקנות עוד אצלהם,
אבל למה? אחת מספיקה, ציפיתי אותה בנייר אלומיניום.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
SZLTF
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 18, 2008

מיקום: קריות
הבעות תודה: 22
מספר הודעות: 147

 #17  נשלח: ב' 08/09/2014 19:35

ziv_r כתב:
@SZLTF,
אירוע הבא של האתר אצלך בבית


·אצלי כל יום הוא אירוע שמייח
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
OrenDgani (Oren Dgani)
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Sep 10, 2014
מספר הודעות: 5

 #18  נשלח: ד' 10/09/2014 23:14

וואו הגריל הזה נראה מדהים!
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
eitanamit
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Nov 25, 2013
הבעות תודה: 3
מספר הודעות: 44

 #19  נשלח: ג' 23/09/2014 10:25

נראה לא רע!
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Asaf0578 (Asaf Arnon)
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Sep 26, 2014
הבעות תודה: 1
מספר הודעות: 8

 #20  נשלח: ו' 26/09/2014 23:18
Re: הגריל החדש שלי - ברויל קינג סיגנט 20

שלום szltf
חשבתי גם לקנות את הגרילר שלך
אשמח אם תספר למה בסוף לא קנית את הגרנד הול גי.טי.3 המהולל והיותר חזק.או את הוובר אי310.
אני מחפש גרילר איכותי עד 4000 שח.
הבנתי שגרנד הול גם מאפשרים החלפת הגרילר לפלטה שזה יתרון משמעותי.
תודה וחג שמח
אסף
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
SZLTF
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 18, 2008

מיקום: קריות
הבעות תודה: 22
מספר הודעות: 147

 #21  נשלח: שבת 27/09/2014 20:18

הסיבה העיקרית- המחיר,
קיבלתי את הסיגנט 20 במחיר מטורף! לא יכול להגיד כמה,
רק אגיד שאת הוובר Q3200 אפשר לקנות עכשיו במחיר הזה.

חוץ מזה לפני שנתיים ראיתי גרנדהול באייס נדמה לי דגם GT2 או משהו דומה
בגריל הזה נראה כמו כל הגרילי מדבקה הסיניים לא מתקרב ברמה לגריל הכי פשוט של ברויל קינג.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Asaf0578 (Asaf Arnon)
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Sep 26, 2014
הבעות תודה: 1
מספר הודעות: 8

 #22  נשלח: א' 28/09/2014 1:44

SZLTF
·יש לאמישרגז מבצע של3300 כולל בלון.נראה לי נלך עליהם אלה אם כן יש לך המלצה על מקום זול אחר. תודה רבה !
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
YoniFridman (Yoni Fridman)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Aug 20, 2014

מיקום: חיפה
הבעות תודה: 12
מספר הודעות: 137

 #23  נשלח: ב' 29/09/2014 13:36

Asaf0578
·
שלום אסף,

אני גם רכשתי מאמישראגז סיגנט 20 אחרי הרבה התלבטויות וחפירה. טרם קיבלתי אותו אז אני לא יכול להעיד (הבית בשיפוצים עד נובמבר).

מבחינת מחיר - אני קיבלתי אותו בהנחה של 100 ש"ח (3190) כולל בלון פיקסי, וסת וכיסוי. אז תנסה קצת להתמקח אם אתה רציני בעניין רכישתו.

בהצלחה.
יוני.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Asaf0578 (Asaf Arnon)
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Sep 26, 2014
הבעות תודה: 1
מספר הודעות: 8

 #24  נשלח: ב' 29/09/2014 21:41

אני קניתי בבית דגן אמישרגז ב3400. אז שיחקת אותה.
לקחתי את המנגל לבד שזה היה טעות כי הוא כבד (60 שח) וגדול מאוד וקשה להרכבה.
יש חברה אחרת שהציעה לי ב3500 כולל משלוח אבל העדפתי לקנות ישירות מהיבואן.
עכשיו אני אזמין הרכבה נעדכן אותכם חברים איך מתקדם.
בינתיים אני רוצה להתמקצע באיך להכין בשר/פיצות (!) במנגל. לגבי מתכונים ושיטות הכנה - מישהו מכיר המלצות לאתרים ?
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
SZLTF
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 18, 2008

מיקום: קריות
הבעות תודה: 22
מספר הודעות: 147

 #25  נשלח: ב' 29/09/2014 23:01

Asaf0578
·
מה להזמין הרכבה? אתה צוחק נכון?
שעה עבודה והגריל מורכב!
תשתמש בסרטון הזה:


בהצלחה!
(1) הבעות תודה: YoniFridman
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Asaf0578 (Asaf Arnon)
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Sep 26, 2014
הבעות תודה: 1
מספר הודעות: 8

 #26  נשלח: ב' 29/09/2014 23:05

שיחקת אותה!
הסרט הזה מפשט את העניין!
תודה
(1) הבעות תודה: SZLTF
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
SZLTF
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 18, 2008

מיקום: קריות
הבעות תודה: 22
מספר הודעות: 147

 #27  נשלח: שבת 15/11/2014 19:15

לכבוד השבת השמשית כנראה האחרונה לחורף הזה
חגגנו עם קצת אסדו שהונח על הרשת הגבוהה והודלק רק מבער אחד השמאלי,
הטמפ' הגיעה לכ- 170 מעלות למשך כשעתיים וחצי, יצא מעדן!
ולתוספת עשיתי קצת נקניקיות חריפות תוצרת הקצב שלי ואנטרקוט,
סלט משוויאה ותפו"א בנייר אלומיניום.





| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Drummer
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Aug 21, 2012
מספר הודעות: 4

 #28  נשלח: ה' 02/04/2015 16:37
סיגנט 20

SZLTF היקר,
אחרי כמה חודשים עם הגריל החדש שלך, אשמח מאוד אם ייצא לך לספר עוד קצת על העבודה איתו (אני מתכנן לרכוש גם..).
העוצמה של החוםפ והאחידות מספיקים לצלייה משובחת? מה עם להבות מתפרצות כשמניחים בשר שמן על הרשת? (מחלה של כל גריל, אני יודע, אבל יש יצרנים שמנסים לתת פתרון).. יש אופציה לפלנצ'ה? נוח לעבוד עם הרשת העליונה?
מקווה שלא הגזמתי בשאלות, תודה בכל מקרה.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
SZLTF
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 18, 2008

מיקום: קריות
הבעות תודה: 22
מספר הודעות: 147

 #29  נשלח: ג' 07/04/2015 20:04
Re: סיגנט 20

Drummer כתב:
SZLTF היקר,
אחרי כמה חודשים עם הגריל החדש שלך, אשמח מאוד אם ייצא לך לספר עוד קצת על העבודה איתו (אני מתכנן לרכוש גם..).
העוצמה של החוםפ והאחידות מספיקים לצלייה משובחת? מה עם להבות מתפרצות כשמניחים בשר שמן על הרשת? (מחלה של כל גריל, אני יודע, אבל יש יצרנים שמנסים לתת פתרון).. יש אופציה לפלנצ'ה? נוח לעבוד עם הרשת העליונה?
מקווה שלא הגזמתי בשאלות, תודה בכל מקרה.


Drummer יקירי
העוצמה והחום של הגריל הזה מדהימים! לא פחות
הדלקה של 3 המבערים למקסימום עם מכסה סגור מביאה את הגריל ל 350 מעלות בתוך 10-15 דקות,
להבות מתפרצות יש, בעיקר לבשר עם הרבה שומן כמו קבב עם שומן כבש וכו'
הרשת העליונה מאוד נוחה, אני משתמש בה בעיקר לצליה איטית-חצי עישון,
פלנצ'ה? לא יודע
דבר אחד מבאס, ברשתות צליה התחלתי לראות נקודות חלודה, עדיין לא פניתי ליצרן בנוגע לזה.
בסך הכל הגריל הזה מוציא תוצאות טובות וטעימות בשימוש נכון.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
YoniFridman (Yoni Fridman)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Aug 20, 2014

מיקום: חיפה
הבעות תודה: 12
מספר הודעות: 137

 #30  נשלח: ה' 21/05/2015 13:42
Re: סיגנט 20

SZLTF
·

שלום,

לאחרונה התחלתי להשתמש בגריל הזה. אתמול כששתי קצת פרגיות וסטייקים - שבסך הכל נמרחו בקצת שמן זית לפני העלייה לגריל - היו דיי הרבה להבות שעלו עד לגובה השר ולא הפסיקו במשך כמה דקות טובות. האם זו תופעה שקורית גם לך? ואם כן - כיצד אתה מתגבר על זה? אני מעוניין להימנע משריפה של הבשר.

תודה.
יוני.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון קיץ - ישראל (GMT+3) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > גריל וצליה עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  |  4  |  הבא 


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht