מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה


שרשור ה Sous Vide הגדול


עמוד 9 מתוך 18
עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  8  |  9  |  10  | ... |  16  |  17  |  18  |  הבא 
   פורומים > HT Home > גריל וצליה
מחבר הודעה
urisavor
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד


הצטרף בתאריך:
  Sep 08, 2009

מיקום: רחובות
הבעות תודה: 34
מספר הודעות: 830

 #121  נשלח: ג' 13/09/2016 14:36

הנה דוקטורט על הנושא, כולל בישול short ribs (שזה asado, למיטב הבנתי) גם 72 שעות:
https://www.chefsteps.com/activities/beef-short-ri...
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
urisavor
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד


הצטרף בתאריך:
  Sep 08, 2009

מיקום: רחובות
הבעות תודה: 34
מספר הודעות: 830

 #122  נשלח: ג' 13/09/2016 14:39

והנה מתכון (3 צעדים )
http://modernistcuisine.com/recipes/72-hour-braise...
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
rotman24
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Feb 04, 2008
הבעות תודה: 70
מספר הודעות: 1013

 #123  נשלח: ג' 13/09/2016 17:06

urisavor
יצא לי לראות מתכוון של chefsteps אבל עם גימור במעשנת שלצערי אין לי.
אציץ במה ששלחת מאוחר יותר ונראה מה יישים.

מחר אני מקבל את מכונת הואקום 😃
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
urisavor
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד


הצטרף בתאריך:
  Sep 08, 2009

מיקום: רחובות
הבעות תודה: 34
מספר הודעות: 830

 #124  נשלח: ג' 13/09/2016 17:09

rotman24
·
את החזיר "עישנתי" בעזרת רבע כפית Liquid Smoke.
(24 ש"ח בSpices; מן הסתם גם בחנויות אחרות)



| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Huber (ערן)
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K


הצטרף בתאריך:
  May 23, 2005
הבעות תודה: 2215
מספר הודעות: 37434

 #125  נשלח: ד' 14/09/2016 15:42
Re: לחובבי הבקר הנמוך....

urisavor כתב:
מתכון השבוע (שלי):
http://www.seriouseats.com/recipes/2016/07/sous-vi...




·איך נקרא הנתח הזה בעברית (או במקרה שלנו ברוסית, שהבחור במעדניה יבין )?

_________________
ה FAQ - הכרחי לקרוא לפני פרסום תגובה בדילים המפורסמים על ידי:


https://www.hometheater.co.il/vt284213.html


"ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא שלגאונות יש גבולות."
"רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עד
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
urisavor
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד


הצטרף בתאריך:
  Sep 08, 2009

מיקום: רחובות
הבעות תודה: 34
מספר הודעות: 830

 #126  נשלח: ד' 14/09/2016 15:43

היה כתוב "שולטר לבן"
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Huber (ערן)
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K


הצטרף בתאריך:
  May 23, 2005
הבעות תודה: 2215
מספר הודעות: 37434

 #127  נשלח: ד' 14/09/2016 15:43

urisavor כתב:
@rotman24
·
את החזיר "עישנתי" בעזרת רבע כפית Liquid Smoke.
(24 ש"ח בSpices; מן הסתם גם בחנויות אחרות)


·מה זה SPICES? חנות פיזית? אתר אינטרנט? אפשר לינק?

_________________
ה FAQ - הכרחי לקרוא לפני פרסום תגובה בדילים המפורסמים על ידי:


https://www.hometheater.co.il/vt284213.html


"ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא שלגאונות יש גבולות."
"רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עד
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
urisavor
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד


הצטרף בתאריך:
  Sep 08, 2009

מיקום: רחובות
הבעות תודה: 34
מספר הודעות: 830

 #128  נשלח: ד' 14/09/2016 15:45

רשת (קטנה) של חנויות פיזיות:
http://www.spicesdeli.co.il/
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Huber (ערן)
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K


הצטרף בתאריך:
  May 23, 2005
הבעות תודה: 2215
מספר הודעות: 37434

 #129  נשלח: ד' 14/09/2016 15:50

למה אני לא מופתע שזה רק במרכז? מישהו יודע אפא קונים את זה בצפון? ברשתות הרגילות לא ראיתי את זה.

ד"א, איך אתה מיישם את זה? פשוט מורח וזהו? מורח ומכניס לתנור ל X זמן/מעלות?


עריכה, מצאתי אתר בחו"ל ששולח לאר, המחיר של המוצר כ 20 ש"ח, אבל המשלוח הוא עוד כ 40 ש"ח, ככה שלא בטוח שזה משתלם. עדיין מחפש בארץ:

http://www.vitacost.com/

_________________
ה FAQ - הכרחי לקרוא לפני פרסום תגובה בדילים המפורסמים על ידי:


https://www.hometheater.co.il/vt284213.html


"ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא שלגאונות יש גבולות."
"רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עד
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
rotman24
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Feb 04, 2008
הבעות תודה: 70
מספר הודעות: 1013

 #130  נשלח: ד' 14/09/2016 21:51

Huber כתב:
למה אני לא מופתע שזה רק במרכז? מישהו יודע אפא קונים את זה בצפון? ברשתות הרגילות לא ראיתי את זה.

ד"א, איך אתה מיישם את זה? פשוט מורח וזהו? מורח ומכניס לתנור ל X זמן/מעלות?


עריכה, מצאתי אתר בחו"ל ששולח לאר, המחיר של המוצר כ 20 ש"ח, אבל המשלוח הוא עוד כ 40 ש"ח, ככה שלא בטוח שזה משתלם. עדיין מחפש בארץ:

http://www.vitacost.com/


למיטב ידיעתי מחברים שלי בחיפה , מוכרים עשן נוזלי גם בטיב טעם.

urisavor תודה רבה על הטיפ , יום שישי אני קופץ לקניון וקונה כזה נוזל
(1) הבעות תודה: urisavor
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Huber (ערן)
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K


הצטרף בתאריך:
  May 23, 2005
הבעות תודה: 2215
מספר הודעות: 37434

 #131  נשלח: ה' 15/09/2016 10:03

כן, מאז מצאתי עוד מקורות לרכישה כגון סווידאן בעיר בחיפה כיכר פריז, קשת טעמים, סטופ מרקט יגור, ומישהו אבל ציין שמוכרים את זה במכולות בואדי ניסנאס.
_________________
ה FAQ - הכרחי לקרוא לפני פרסום תגובה בדילים המפורסמים על ידי:


https://www.hometheater.co.il/vt284213.html


"ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא שלגאונות יש גבולות."
"רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עד
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
urisavor
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד


הצטרף בתאריך:
  Sep 08, 2009

מיקום: רחובות
הבעות תודה: 34
מספר הודעות: 830

 #132  נשלח: ה' 15/09/2016 10:05

Huber כתב:
ד"א, איך אתה מיישם את זה? פשוט מורח וזהו? מורח ומכניס לתנור ל X זמן/מעלות?



·לפי המתכון שציתתי: שפכתי רבע כפית לשקית הואקום לפני הבישול במים. אין צורך למרוח.
הבשר מגיר נוזלים בזמן הבישול, הם מתערבבים עם העשן הנוזלי ומתבלים את הבשר.
בקיצור: לא בעיה כלל.
חוץ מזה, מכיוון שבמתכון יש כל כך הרבה פפריקה, אפשר להשתמש בפפריקה מעושנת, לא?
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
urisavor
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד


הצטרף בתאריך:
  Sep 08, 2009

מיקום: רחובות
הבעות תודה: 34
מספר הודעות: 830

 #133  נשלח: ה' 15/09/2016 10:10

רק הערה: הבשר היה מעולה כשיצא מהתנור.
אחרי קירור, בחימום במיקרו הוא היה טעים, אבל כבר לא פריך מבחוץ.
לכן, ממליץ לבשל לקהל שהיחסל את כל הכמות ....
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Huber (ערן)
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K


הצטרף בתאריך:
  May 23, 2005
הבעות תודה: 2215
מספר הודעות: 37434

 #134  נשלח: א' 18/09/2016 9:34

הבישול הראשון של כבש בסו-ויד, יצא נפלא:

http://www.hthome.co.il/vp2502981#2502981

_________________
ה FAQ - הכרחי לקרוא לפני פרסום תגובה בדילים המפורסמים על ידי:


https://www.hometheater.co.il/vt284213.html


"ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא שלגאונות יש גבולות."
"רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עד
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Huber (ערן)
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K


הצטרף בתאריך:
  May 23, 2005
הבעות תודה: 2215
מספר הודעות: 37434

 #135  נשלח: א' 25/09/2016 10:36

פסטרמה מחזה הודו, 62 מעלות, בישול של שעתיים ממצב קפוא. דבש, פפריקה ופלפל שחור נמרחו בסוף והוכנס לתנור בחום 250 לעשר דקות בערך להשחמה. יצא עסיסי ורך, החזה הכי טוב שיצא לי בחיי.





_________________
ה FAQ - הכרחי לקרוא לפני פרסום תגובה בדילים המפורסמים על ידי:


https://www.hometheater.co.il/vt284213.html


"ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא שלגאונות יש גבולות."
"רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עד
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון חורף - ישראל (GMT+2) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > גריל וצליה עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  8  |  9  |  10  | ... |  16  |  17  |  18  |  הבא 


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht