מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה


שרשור ה Sous Vide הגדול


עמוד 10 מתוך 18
עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  9  |  10  |  11  | ... |  16  |  17  |  18  |  הבא 
   פורומים > HT Home > גריל וצליה
מחבר הודעה
ra (אבי)
חבר ותיק
חבר ותיק


הצטרף בתאריך:
  Feb 17, 2007
הבעות תודה: 101
מספר הודעות: 2142

 #136  נשלח: א' 25/09/2016 20:34

אתה מפשיר ישיר מהמקפיא למיכל ?
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Huber (ערן)
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K


הצטרף בתאריך:
  May 23, 2005
הבעות תודה: 2226
מספר הודעות: 37537

 #137  נשלח: ב' 26/09/2016 8:10

אני לא מפשיר לפני, שם מהמפיא ישירות לתא בישול.
_________________
ה FAQ - הכרחי לקרוא לפני פרסום תגובה בדילים המפורסמים על ידי:


https://www.hometheater.co.il/vt284213.html


"ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא שלגאונות יש גבולות."
"רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עד
(1) הבעות תודה: ra
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
ra (אבי)
חבר ותיק
חבר ותיק


הצטרף בתאריך:
  Feb 17, 2007
הבעות תודה: 101
מספר הודעות: 2142

 #138  נשלח: ב' 26/09/2016 9:00

לא חשבתי על זה
כמה זמן תוספת לבישול כשצריך גם הפשרה ?
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Huber (ערן)
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K


הצטרף בתאריך:
  May 23, 2005
הבעות תודה: 2226
מספר הודעות: 37537

 #139  נשלח: ב' 26/09/2016 10:31

שאלה קשה. זה פעם ראשונה שבישלתי מקפוא, אז היה רשום שעה, עשיתי שעתיים. היתרון בסו ויד זה שזמן הבישול משפיע, אבל לא בצורה קריטית (אלא אם כן מדובר ממש על הפרשים גדולים), הטמפרטורה הרבה יותר קריטית, אי אפשר "לייבש" את הנתח המבושל כמו בבישול בתנור או לשרוף כמו בבישול בעל האש או מחבת.
_________________
ה FAQ - הכרחי לקרוא לפני פרסום תגובה בדילים המפורסמים על ידי:


https://www.hometheater.co.il/vt284213.html


"ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא שלגאונות יש גבולות."
"רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עד
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Huber (ערן)
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K


הצטרף בתאריך:
  May 23, 2005
הבעות תודה: 2226
מספר הודעות: 37537

 #140  נשלח: א' 04/12/2016 13:20

גם אני הייתי בסיטואציה הזו ולא לקחתי סיכון, אם אלו לא שקיות מיוחדיות לסו-ויד, לא קונה, לא מהמר על הבריאות שלי. יש הבדל בין שמירת מזון בואקום לבישול בשקית בטמפרטורות שלעיתים מגיעים ל 80-90 מעלות ולעיתים לשעות ארוכות.
_________________
ה FAQ - הכרחי לקרוא לפני פרסום תגובה בדילים המפורסמים על ידי:


https://www.hometheater.co.il/vt284213.html


"ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא שלגאונות יש גבולות."
"רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עד
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
rotman24
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Feb 04, 2008
הבעות תודה: 70
מספר הודעות: 1013

 #141  נשלח: א' 04/12/2016 20:18

shuali כתב:
כן, זה מה שחשבתי. ואחרי קריאה של שעתיים בסוף הלכתי על הסט הזה:
https://www.amazon.de/gp/product/B006DEF7LY?tag=quabyvii08-21& https://www.amazon.de/gp/product/B00GSWU8VK?tag=quabyvii08-21&

מפאת חוסר מקום על השיש מרוב צעצועים. מקווה לתוצאות טובות.


תעדכן איך האקדח ואקום הזה.
יש לא מעט שמחפשים פתרון זול יותר למכשירי ואקום.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
richrach
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Aug 18, 2008
הבעות תודה: 57
מספר הודעות: 2196

 #142  נשלח: ב' 05/12/2016 7:23

במכשיר זה נדרש להשתמש בשקיות מיוחדות ? https://www.amazon.com/FoodSaver-Vacuum-Sealing-System-Starter/dp/B0044XDA3S?tag=h0dab-20&
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Huber (ערן)
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K


הצטרף בתאריך:
  May 23, 2005
הבעות תודה: 2226
מספר הודעות: 37537

 #143  נשלח: ב' 05/12/2016 9:06

ברב המכשירים הללו חייבים שקיות מחורצות. מה שאני עשיתי כשרכשתי את שלי הוא לשלוח שאלה ליצרן ששלח לי בתגובה תשובה מפורטת. ממליץ לך לעשות אותו דבר:

http://www.foodsaver.com/vacuum-sealers/counter-to...

_________________
ה FAQ - הכרחי לקרוא לפני פרסום תגובה בדילים המפורסמים על ידי:


https://www.hometheater.co.il/vt284213.html


"ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא שלגאונות יש גבולות."
"רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עד
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
alon24
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  May 02, 2005
הבעות תודה: 97
מספר הודעות: 1750

 #144  נשלח: ב' 05/12/2016 16:36

נשברתי, הזמנתי אננובה SOUSVIDE

עכשיו שקיות - מישהו קנה כמות ורוצה להתחלק? כלומר אין לי דרך לווקום - יש שקיות זיפ אבל מתאימות לאוכל?
(אני עדיין לא חושב על מכונה לוואקום)
תודה
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
rotman24
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Feb 04, 2008
הבעות תודה: 70
מספר הודעות: 1013

 #145  נשלח: ב' 05/12/2016 18:31

alon24 כתב:
נשברתי, הזמנתי אננובה SOUSVIDE

עכשיו שקיות - מישהו קנה כמות ורוצה להתחלק? כלומר אין לי דרך לווקום - יש שקיות זיפ אבל מתאימות לאוכל?
(אני עדיין לא חושב על מכונה לוואקום)
תודה


אתה יכול להשתמש בשקיות זיפלוק בעקרון.

אני למשל השתמשתי בשקיות קוקי לפני שקניתי מכונת ואקום , אבל לא הייתי סומך על השקיות האלו בבישול ארוך בטמפ' גבוהה (כמו למשל 24 שעות 85 מעלות)
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
rotman24
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Feb 04, 2008
הבעות תודה: 70
מספר הודעות: 1013

 #146  נשלח: ו' 23/12/2016 0:42

shuali כתב:
הגיעו כל הצעצועים סוף סוף אחרי עיקובים במכס.

והצעצוע העיקרי.
https://www.amazon.de/gp/product/B00GOHBORG?tag=quabyvii08-21&

(ניסוי כלים, בסופש)


תתחדש!

למה כזה ולא אנובה?
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
rotman24
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Feb 04, 2008
הבעות תודה: 70
מספר הודעות: 1013

 #147  נשלח: ו' 23/12/2016 21:21

shuali כתב:

ציטוט:
...


·אני מכין בעיקר נתחים גדולים (3-5 קילו) או כמויות של קטנים - לפעמים במקביל. דורש מיכל גדול מדי בשביל היכולות של האנובה. בכל מקרה נסיון ראשון אבצע על נתח אסאדו של קילו וחצי, רק כדי "לבדוק את המים"


סתם שתדע , האנובה יכולה להחזיק עד 19 ליטר.
כשאני מבשל בכמויות כמו שציינת אני מבשל בציידנית שקניתי במיוחד בשביל זה וזהו עובד מעולה.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
rotman24
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Feb 04, 2008
הבעות תודה: 70
מספר הודעות: 1013

 #148  נשלח: א' 25/12/2016 22:53

shuali כתב:

ציטוט:
...


·
פשוט מעולה, לא מבין למה צריך משהו יותר מזה.
יש לי שקיות ב3 גדלים שמתאימות פלוס מינוס לכל דבר אפשרי שרוצים להכין. האקדח מוציא 100% מהאויר בתוך כ10 - 20 שניות (תלוי בגודל השקית). נשאר אטום ב100% במהלך הבישול.

10\10 ממני על נוחות, איכות ותוצאה


ואתה בעצם צריך לשטוף את השקית לאחר השימוש?
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
rotman24
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Feb 04, 2008
הבעות תודה: 70
מספר הודעות: 1013

 #149  נשלח: ב' 26/12/2016 0:25

shuali כתב:

ציטוט:
...


·או לשטוף או חד פעמי. אין בעיה לשטוף אם מדובר באחסנה של ירקות \ פירות אבל לא הייתי שוטף ומשתמש שוב בבשר \ חלב \ דג (בטח שלא אחרי בישול של 10 שעות)
בכל אופן, הזמנתי 3 חבילות של שקיות בגדלים שונים בעלות כוללת של 190 שקלים (מגיעות 20 שקיות מכל גודל) ככה שיצא לי עלות של כ3 שקלים לכל שקית זיפ לוק. לא משמעותי כשאתה מכין נתחים של200- 300 שקלים

*עם האקדח מגיעות גם 20 שקיות, ומתאם אוטם יין (למקרה ורוצים לשמור במקרר ולמנוע חמצון מהיר).


מגניב.

אולי נפתח דיון יעודי לתוצאות של בישולי סו ויד?
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
rotman24
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Feb 04, 2008
הבעות תודה: 70
מספר הודעות: 1013

 #150  נשלח: ב' 26/12/2016 0:47

shuali כתב:

ציטוט:
...


·לך על זה אעלה את הפיילוט שלי


התחלתי

http://www.hthome.co.il/vp2556977#2556977
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון חורף - ישראל (GMT+2) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > גריל וצליה עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  9  |  10  |  11  | ... |  16  |  17  |  18  |  הבא 


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht