מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה


שרשור ה Sous Vide הגדול


עמוד 12 מתוך 18
עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  11  |  12  |  13  | ... |  16  |  17  |  18  |  הבא 
   פורומים > HT Home > גריל וצליה
מחבר הודעה
alon24
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  May 02, 2005
הבעות תודה: 97
מספר הודעות: 1749

 #166  נשלח: שבת 21/01/2017 12:58

היתה פאשלה של אמאזון כפי שאמרתי, לא היה בעיה בארץ כנראה, שים לב שזה שאתה מתקן אותי ללא מידע, לא מוסיף לשרשור אלא רק מרגיז.

סיימתי
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Huber (ערן)
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K


הצטרף בתאריך:
  May 23, 2005
הבעות תודה: 2217
מספר הודעות: 37486

 #167  נשלח: ג' 31/01/2017 10:42

alon24 כתב:
הגיע המכשיר, קניתי בשר ב50 שח לקילו סטייק עין שלא אמור להיות הכי טוב, שמתי בזיפלוק , והקפאתי, ואז ניסיתי מקפוא ישר ל59 מעלות ל100 דקות, יצא אדום יפה אבל קצת מסטיק, אני עכשיו מנסה ב57 מעלות מקפוא ל3.5 שעות, מקווה שיפרק לי שומן, זה רק ניסיונות ראשונים
·

פה קבור הכלב. יש נתחים סבירים ב 50 ש"ח, לא סטייקים. נסה שפיץ צ'אך למשל.

_________________
ה FAQ - הכרחי לקרוא לפני פרסום תגובה בדילים המפורסמים על ידי:


https://www.hometheater.co.il/vt284213.html


"ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא שלגאונות יש גבולות."
"רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עד
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
alon24
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  May 02, 2005
הבעות תודה: 97
מספר הודעות: 1749

 #168  נשלח: ג' 31/01/2017 11:18

קניתי שפיצך ושםיץ
עשיתי ניסוי, 3 שעות ב57 יצא קצת קשה אבל דומהלשפיצך על האש, ניסיתי 10 שעות ב57 יצא רע, כלומר עשוי מדי

כמו כן אנחנו כנראה לא אוהבים את הטעם שלו בכלל כי נתתי לשכן לטעום את הזה של הר שעות והוא אמר שעשוי טוב

אז הבעיה היא בי שוב ובנתח שבחרתי
אנטריקוט זה הבא בתור כשנחזור כ מהחופשה

ביצה עלומה יוצא טוב, אבל לא בשביל זה השקעתי וקניתי

אישתי חושבת לשלוח אותי לקורסון בישול בסו וויד שיש בארץ
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
rotman24
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Feb 04, 2008
הבעות תודה: 70
מספר הודעות: 1013

 #169  נשלח: ג' 31/01/2017 21:00

alon24 כתב:
קניתי שפיצך ושםיץ
עשיתי ניסוי, 3 שעות ב57 יצא קצת קשה אבל דומהלשפיצך על האש, ניסיתי 10 שעות ב57 יצא רע, כלומר עשוי מדי

כמו כן אנחנו כנראה לא אוהבים את הטעם שלו בכלל כי נתתי לשכן לטעום את הזה של הר שעות והוא אמר שעשוי טוב

אז הבעיה היא בי שוב ובנתח שבחרתי
אנטריקוט זה הבא בתור כשנחזור כ מהחופשה

ביצה עלומה יוצא טוב, אבל לא בשביל זה השקעתי וקניתי

אישתי חושבת לשלוח אותי לקורסון בישול בסו וויד שיש בארץ


שלח פרטים על הקורס...
אני אגב , אהבתי מאד את הפיקנייה , הייתי מוריד אולי ל 55 במקום 57.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
alon24
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  May 02, 2005
הבעות תודה: 97
מספר הודעות: 1749

 #170  נשלח: ג' 31/01/2017 21:34

נראה שפה יש סדנאות
http://www.feincook.co.il
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
rotman24
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Feb 04, 2008
הבעות תודה: 70
מספר הודעות: 1013

 #171  נשלח: ג' 31/01/2017 22:04

alon24 כתב:
נראה שפה יש סדנאות
http://www.feincook.co.il


תודה , נראה מעניין
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
yanivkoren
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Jan 07, 2005
הבעות תודה: 1
מספר הודעות: 10

 #172  נשלח: ב' 10/04/2017 18:53

alon24 כתב:
חברים, הזמנתי מאמזון VC10 ו גלילי שקיות בשבילו.
אמזון עשו פאשלה ואיבדו את המשלוח
כתוצאה מכך שלחו לי חדש (שהגיע)
היום הגיע לי המשלוח המקורי


חשבתי שאם מישהו רוצה לקנות במחיר שעלה לי (ואני כמובן משלם לאמאזון על זה - על החבילה השנייה) , זה יהיה יותר טוב מלהזמין ולחכות שבועיים.
המוצרים חדשים באריזה (הגיעו היום)
אם לא יהיו קופצים אני אדאג ליצור קשר ולראות איך להחזיר להם את המוצרים.
https://www.amazon.de/dp/B000OXME9S?tag=quabyvii08-21& https://www.amazon.de/dp/B003F0WKDM?tag=quabyvii08-21&

לי זה עלה
Item Subtotal: EUR 54,37
Delivery & Handling: EUR 28,79
Import Fees Deposit: EUR 14,14
Total: EUR 97,30
Paid by Visa: EUR 97,30

מישהו רוצה?

האם מכשיר הוואקום מתאים לשקיות עם נוזלים או רק למוצרים יבשים?
·
(1) הבעות תודה: petia
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
alon24
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  May 02, 2005
הבעות תודה: 97
מספר הודעות: 1749

 #173  נשלח: ב' 10/04/2017 19:03

1. שכחתי לעדכן שמכר מזמן
2. לא כל כך מתאים לרטובים, צריך מכשיר יותר רציני
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
alon24
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  May 02, 2005
הבעות תודה: 97
מספר הודעות: 1749

 #174  נשלח: ג' 18/04/2017 12:49

הלכתי היום למרכז למכונות מזון בראשון לציון, קניתי שקיות לסוויד (20*30 cm וגם 15*20 מחורצות) 0.85 ו 0.45 אגורות בהתאמה לשקית (לפני מעמ)

היו מאוד נחמדים ובסוף שאל אם אני מהקבוצת פייסבוק, אמרתי שכמובן שכן (אני בפייסוק בכל מיני קבוצות) אז הוא נתן לי את ההנחה הסזטנדרטית שלהם של 15%.

עכשיו השאלה היא לאיזו קבוצה הוא התכוון ( שאני אצטרף אליה כמובן)....
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Cleaner
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Feb 19, 2013
הבעות תודה: 193
מספר הודעות: 1171

 #175  נשלח: ג' 18/04/2017 16:00

alon24
https://www.facebook.com/groups/smokingmeat/
(1) הבעות תודה: alon24
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
alon24
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  May 02, 2005
הבעות תודה: 97
מספר הודעות: 1749

 #176  נשלח: ה' 20/04/2017 13:52

מה הנוזלים, כלומר מה נכנס לרוטב הזה
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Huber (ערן)
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K


הצטרף בתאריך:
  May 23, 2005
הבעות תודה: 2217
מספר הודעות: 37486

 #177  נשלח: ד' 07/06/2017 17:56

http://www.reviewed.com/home-outdoors/features/we-...


You can make Starbucks' popular sous vide egg bites at home—here’s how


נראה טעים בטירוף, מישהו מתנדב לנסות? לדעתי אפשר לוותר על הבייקון אם יש בעיית כשרות...

_________________
ה FAQ - הכרחי לקרוא לפני פרסום תגובה בדילים המפורסמים על ידי:


https://www.hometheater.co.il/vt284213.html


"ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא שלגאונות יש גבולות."
"רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עד
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Huber (ערן)
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K


הצטרף בתאריך:
  May 23, 2005
הבעות תודה: 2217
מספר הודעות: 37486

 #178  נשלח: ג' 18/07/2017 13:12

לשון בקר, 70 מעלות על 72 שעות, יצא רך כמו חמאה וטעים להפליא. אפשרי עם רוטב בקר, אני העדפתי ללא כלום (אפילו מלח לא היה צריך, לנתח הזה יש טעם מאוד יחודי, מעדן בעיניי).





_________________
ה FAQ - הכרחי לקרוא לפני פרסום תגובה בדילים המפורסמים על ידי:


https://www.hometheater.co.il/vt284213.html


"ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא שלגאונות יש גבולות."
"רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עד
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Huber (ערן)
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K


הצטרף בתאריך:
  May 23, 2005
הבעות תודה: 2217
מספר הודעות: 37486

 #179  נשלח: ב' 24/07/2017 15:30

מי יכול לנחש אלו נתחים חיים להם בשלווה ובהרמוניה בשקית הוואקום (כמובן לפני שגלשו להם אחר כבוד למעמקי ביטני)?



_________________
ה FAQ - הכרחי לקרוא לפני פרסום תגובה בדילים המפורסמים על ידי:


https://www.hometheater.co.il/vt284213.html


"ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא שלגאונות יש גבולות."
"רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עד
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
OferL
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר


הצטרף בתאריך:
  Apr 25, 2006

מיקום: כפר סבא
הבעות תודה: 94
מספר הודעות: 3696

 #180  נשלח: ב' 24/07/2017 15:58

Huber
·... מאתגר...
הימני מכיל חתיכת שומן עבה כמו סינטה אבל בצורה מזכיר דווקא כבש. אני מהמר על כבש. אולי זה רק החיתוך שמטעה אותי.
האמצעי שטוח ומשויש נראה כמו נתח קובי או וגיו בגלל הצבע הבהיר.
השמאלי פיקניה או אנטריקוט. אם זה החלק העליון ולמטה הכל שומן אז זו פיקניה.

_________________
Enjoy the Silence
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון חורף - ישראל (GMT+2) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > גריל וצליה עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  11  |  12  |  13  | ... |  16  |  17  |  18  |  הבא 


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht