מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה


שרשור ה Sous Vide הגדול


עמוד 14 מתוך 18
עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  13  |  14  |  15  |  16  |  17  |  18  |  הבא 
   פורומים > HT Home > גריל וצליה
מחבר הודעה
Huber (ערן)
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K


הצטרף בתאריך:
  May 23, 2005
הבעות תודה: 2217
מספר הודעות: 37487

 #196  נשלח: ה' 14/09/2017 14:03

כן, ניתן לעצור ידנית (תגדיל את התמונה בלינק שנתתי לך, רואה כפתור STOP?), לא הבנתי איך זה עוזר. לא, אין מגש נשלף, אבל יש מגרעת אליה זה נאסף ומשם ניתן לנקות מה שיצא.
_________________
ה FAQ - הכרחי לקרוא לפני פרסום תגובה בדילים המפורסמים על ידי:


https://www.hometheater.co.il/vt284213.html


"ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא שלגאונות יש גבולות."
"רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עד
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
galgo
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 30, 2009
הבעות תודה: 7
מספר הודעות: 219

 #197  נשלח: ה' 14/09/2017 14:09

Huber כתב:
כן, ניתן לעצור ידנית (תגדיל את התמונה בלינק שנתתי לך, רואה כפתור STOP?), לא הבנתי איך זה עוזר. לא, אין מגש נשלף, אבל יש מגרעת אליה זה נאסף ומשם ניתן לנקות מה שיצא.


·עצירה ידנית מאפשרת לעצור את זה ברגע שרואים את הנוזלים מתחילים "לעלות" בשקית - קראתי על זה בכמה פורומים..וזה מאפשר פתרון חלקי לאטימה גם עם נוזלים...
ומגש הטפטופים מאפשר לשטוף ולנקות מה שכן דולף - מהכיתוב בקישור דווקא נראה שכן ניתן לשלוף את "המגרעת" ולשטוף -


נראה לי שהדגם VC-100 זהה למעשה רק בלי המתקן לגליל..וקצת יותר זול...
אמשיך לחפש בינתיים - אבל אופציה לא רעה ומקבילה לדגמי ה food saver שמעט יותר יקרים ממה שראיתי...
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Huber (ערן)
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K


הצטרף בתאריך:
  May 23, 2005
הבעות תודה: 2217
מספר הודעות: 37487

 #198  נשלח: ה' 14/09/2017 14:16

ניתן לשלוף את הגומי, לא את המגרעת, היא מובנית במכשיר, אבל די קל לנקות אותה.
_________________
ה FAQ - הכרחי לקרוא לפני פרסום תגובה בדילים המפורסמים על ידי:


https://www.hometheater.co.il/vt284213.html


"ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא שלגאונות יש גבולות."
"רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עד
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
galgo
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 30, 2009
הבעות תודה: 7
מספר הודעות: 219

 #199  נשלח: ו' 29/09/2017 13:34

אוקי, אז בזכות נסיעת עבודה קצרה לגרמניה התחדשתי בצעצוע חדש + סטוק של גלילים ושקיות:

CASO VC-100 וקיט Caso 1235 הכולל גליל 20ס"מ, גליל 30ס"מ ו50 שקיות 20*30

סטייקים פיקאניה לפני...

פיקאניה מוואקמים אחרי ;)

| פרופיל | שלח הודעה | חפש
galgo
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 30, 2009
הבעות תודה: 7
מספר הודעות: 219

 #200  נשלח: ו' 29/09/2017 13:48

ואם כבר...אז טבילת אש (תרתי משמע) למכשיר הוואקום כהכנה לארוחות החג בג'קוזי...
1) Carne Asado מסטייק פלאנק\ווסיו

2) סטייקים מקצה הפקאניה - תיבול בסיסי מלח\פלפל, טימין וקצת שום מגורען ו"טקסס ראב"

3) "רוסט ביף" על בסיס החלק הקידמי יותר של הפיקאניה - תיבול ברביקיו\חרדל, טימין וקצת "עשן נוזלי", כנראה שישאר לפריסה


כל הנתחים מווקמים..ניסוי לשקיות וגלילים בגדלים שונים. הווסיו אחרי ששהה לילה במרינדה מהסרטון.

הרוסט ביף והוואסיו נכנסים ל7-8שעות טמפ' 56 לג'קוזי המאולתר החדש - תיבת קלקר עבה אטומה וגדולה יחסית.
את השקיות בינתיים קיבעתי ע"י קיסמים על השוליים מבחוץ (לא נכנסים לכל העובי)...קומבינה זמנית ...יש בדרך דברים למתקן נורמאלי יותר

האנובה נכנסת דרך חור מדויק שעשיתי במכסה כך שטבעת הפלסטיק הרחבה נתפסת ואוטמת למניעת אידוי. אפילו אין צורך במתקן הקיבוע המקורי.

| פרופיל | שלח הודעה | חפש
avihuli
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Aug 06, 2011
הבעות תודה: 609
מספר הודעות: 4656

 #201  נשלח: ו' 29/09/2017 14:44

מדליק !!
צריך לטעום אחד כזה פעם..

_________________
לא למכירה זוג רמקולים סטליטיים בי-אופוליים: Polk Audio RM8.
599 שקל, צבע שחור, כולל מתקן תלייה לקיר.
** אבל מחפש להם תחליפיים: סטליטים מעוצבים, תהיו חברים ותציעו... **
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
galgo
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 30, 2009
הבעות תודה: 7
מספר הודעות: 219

 #202  נשלח: א' 01/10/2017 19:56

כל המתכונים יצאו מעולה.
הCarne Asada יצא מעולה...רק עשיתי קרוב ל7שעות בטמפ 56 (ווסיו) לפי מתכונים אחרים של אנובה. בדיעבד הייתי עושה טמפ מעט נמוכה יותר..נניח 55-55.5 וכנראה 5-6 שעות יספיקו. וגם הצריבה במחבת לנתח דק כל כך לא אופטימאלית..30שניות לצד בערך.


הווסיו לפי המתכון למעלה נצרב במחבת ונפרס לרצועות. יצא מלא טעים ונמס בפה..טיפה עשוי מידי...

הרוסט ביף פקאניה עבר צריבה מהירה בתנור של כ5-10דקות..ולאחר לילה במקרר נפרס במכונה. יצא טעים מאד..טיפה פחות טעים לטעמי מהטעם מהמעשנת..אך המרקם רך בהרבה.

הפרוסות חולקו לכמה מנות ואטמו להקפאה. לשימוש בהמשכים...מדליק ענין הוואקום הזה.

| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Huber (ערן)
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K


הצטרף בתאריך:
  May 23, 2005
הבעות תודה: 2217
מספר הודעות: 37487

 #203  נשלח: ב' 02/10/2017 9:06

"הרוסט ביף פקאניה עבר צריבה מהירה בתנור של כ5-10דקות..ולאחר לילה במקרר נפרס במכונה. יצא טעים מאד..טיפה פחות טעים לטעמי מהטעם מהמעשנת..אך המרקם רך בהרבה."

אתה יודע שאתה יכול לשלב, נכון? אני הרבה פעמים עושה את הבישול בסו ויד (במיוחד בנחים "קשים" או גדולים מאוד), ומשלים לזמן קצר במעשנה רק בשביל הטעם.

_________________
ה FAQ - הכרחי לקרוא לפני פרסום תגובה בדילים המפורסמים על ידי:


https://www.hometheater.co.il/vt284213.html


"ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא שלגאונות יש גבולות."
"רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עד
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
galgo
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 30, 2009
הבעות תודה: 7
מספר הודעות: 219

 #204  נשלח: ב' 02/10/2017 9:23

Huber כתב:
"הרוסט ביף פקאניה עבר צריבה מהירה בתנור של כ5-10דקות..ולאחר לילה במקרר נפרס במכונה. יצא טעים מאד..טיפה פחות טעים לטעמי מהטעם מהמעשנת..אך המרקם רך בהרבה."

אתה יודע שאתה יכול לשלב, נכון? אני הרבה פעמים עושה את הבישול בסו ויד (במיוחד בנחים "קשים" או גדולים מאוד), ומשלים לזמן קצר במעשנה רק בשביל הטעם.


כן... בתכנון לאחת הפעמים הבאות...אולי בריסקט.. דווקא לפי מה שראיתי כדאי לנסות הפוך? עישון קצר של כמה שעות..ואז להשלים בסוויד...
בינתיים מתנסה בפעמים הראשונות שלי בסוויד... עד כה מוצלח מאד..אבל יש עקומת למידה
וגם עוד "משלים ציוד"... ברשימת הקניות:
- מבער וקמבינה לצריבה בגינה (רשת מוגבהת)- חשבתי להתחיל ממשהו כמו שאתה העלית משז"ר..כי שיטות הצריבה במחבת או תנור טיפה מסורבלות ומילאו את הבית יותר מידי עשן..ואין לי גריל... אולי אחרי זה אשדרג לבנזומטיק וכו'...
- לארגן גסטרונורם פלסטיק גדול שישב בתוך הקלקר שלי - כיוון והוא דולף

תמיד אשמח לטיפים נוספים..
אגב - פתרון מקומי מוצלח למיכלי זכוכית קטנים לסוויד? שניתן לאפות בהם קינוחים וכאלו? ובטוחים למזון?
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Huber (ערן)
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K


הצטרף בתאריך:
  May 23, 2005
הבעות תודה: 2217
מספר הודעות: 37487

 #205  נשלח: ג' 03/10/2017 13:16

לגבי מיכלי בישול, אני קניתי 2 צידניות, אחת גדולה ואחת קטנה ועשיתי בהם חור עם מקדח כוס במכסה למעלה בקוטר של האנובה, הכי יעיל ונוח. לגבי צריבה, העליתי לגבי זה ווידאו השוואה אפשהו, תחפש, אבל אני אישית צורב נתחים קטנים (סטייק למשל) במבער ונתחים גדולים (פיקאניה למשל) בתנור בחום מאוד גבוה לזמן קצר.

לגבי הסדר עישון וסו ויד, לא - סו ויד בא לפני כי הוא מבשל את הנתח והעישון רק סוגר אותו ונותן טעם. הפוך נשמע לא פרודקטיבי (אולי חלק מהטעם יאבד בבישול בסו ויד).

_________________
ה FAQ - הכרחי לקרוא לפני פרסום תגובה בדילים המפורסמים על ידי:


https://www.hometheater.co.il/vt284213.html


"ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא שלגאונות יש גבולות."
"רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עד
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Huber (ערן)
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K


הצטרף בתאריך:
  May 23, 2005
הבעות תודה: 2217
מספר הודעות: 37487

 #206  נשלח: ד' 17/01/2018 13:37

5 המלצות לכל מי שמשתמש בסו-ויד, מומלץ לצפות וליישם:


_________________
ה FAQ - הכרחי לקרוא לפני פרסום תגובה בדילים המפורסמים על ידי:


https://www.hometheater.co.il/vt284213.html


"ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא שלגאונות יש גבולות."
"רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עד
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Huber (ערן)
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K


הצטרף בתאריך:
  May 23, 2005
הבעות תודה: 2217
מספר הודעות: 37487

 #207  נשלח: ג' 23/01/2018 13:39

איך מכינים צלי איכותי מבשר "זול":




זה שם הנתח בעברית למי שתוהה:

http://www.hinnawi.com/בשרים/צלעות_עורף,_ריפען,_או...

_________________
ה FAQ - הכרחי לקרוא לפני פרסום תגובה בדילים המפורסמים על ידי:


https://www.hometheater.co.il/vt284213.html


"ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא שלגאונות יש גבולות."
"רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עד
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
michaelfar
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Mar 23, 2015
הבעות תודה: 22
מספר הודעות: 188

 #208  נשלח: ג' 06/03/2018 15:44

Huber כתב:
ahronson - למה צריך לראות מה קורה בפנים? הרי לכל מזון יש טמפרטורה וזמן קובעים, זה לא כמו תנור שצריך לבדוק מה המצב.

נראה לי שאלך על צידנית.


·

שאלה בדיליי מטורף, באיזה גודל מקדח כוס השתמשת לחתוך את החור?
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Huber (ערן)
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K


הצטרף בתאריך:
  May 23, 2005
הבעות תודה: 2217
מספר הודעות: 37487

 #209  נשלח: ד' 07/03/2018 10:54

מתנצל, כבר לא זוכר. תראה את המכשיר לחנות ממנה את רוכש את המקדח כוס ושיתאימו לך את הקוטר, אצלי זה יושב בדיוק של מילימטר ממש - מושלם.
_________________
ה FAQ - הכרחי לקרוא לפני פרסום תגובה בדילים המפורסמים על ידי:


https://www.hometheater.co.il/vt284213.html


"ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא שלגאונות יש גבולות."
"רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עד
(1) הבעות תודה: michaelfar
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Huber (ערן)
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K


הצטרף בתאריך:
  May 23, 2005
הבעות תודה: 2217
מספר הודעות: 37487

 #210  נשלח: ב' 26/03/2018 13:59

רוצים לדעת כמה זמן באמת צריך בשביל לבשל סטייק בסו -ויד?


_________________
ה FAQ - הכרחי לקרוא לפני פרסום תגובה בדילים המפורסמים על ידי:


https://www.hometheater.co.il/vt284213.html


"ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא שלגאונות יש גבולות."
"רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עד
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון חורף - ישראל (GMT+2) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > גריל וצליה עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  13  |  14  |  15  |  16  |  17  |  18  |  הבא 


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht