מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה


שרשור ה Sous Vide הגדול


עמוד 5 מתוך 18
עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  | ... |  16  |  17  |  18  |  הבא 
   פורומים > HT Home > גריל וצליה
מחבר הודעה
ra (אבי)
חבר ותיק
חבר ותיק


הצטרף בתאריך:
  Feb 17, 2007
הבעות תודה: 101
מספר הודעות: 2142

 #61  נשלח: ג' 16/08/2016 11:32

Huber כתב:
טוב, הכל הגיע למעט המכונת וואקום, אז החלטתי להתחיל להתנסות והשתמשתי לבינתיים בשקיות קוקי. הנה הבישול הראשון, דג מושט ב 55 מעלות לשעה וחצי:






עכשיו ממתין למכונת וואקום בשביל בישולים יותר רציניים.


הי, איזה גודל הצידנית?
איך תפסת את השקיות שלא ישקעו ?
עשית חור בעצמך?
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Huber (ערן)
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K


הצטרף בתאריך:
  May 23, 2005
הבעות תודה: 2217
מספר הודעות: 37486

 #62  נשלח: ג' 16/08/2016 13:26

1. כרגע אני לא ליד הצידנית, נקווה שאזכור לבדוק כשאגיע הבית, אבל זו צידנית קטנה, לא גדולה
2. למה לתפוס את השקיות שלא ישקעו?!
3. כן, עם מקדח כוס, עשיתי בקוטר של הצינור הכסוף, ככה כשזה יושב החלק השחור שלמעלה שבקוטר רחב יותר מחזיק את זה שלא ישקע וככה אין אפילו צורך להשתמש בקליפס שמגיע עם המכשיר.

_________________
ה FAQ - הכרחי לקרוא לפני פרסום תגובה בדילים המפורסמים על ידי:


https://www.hometheater.co.il/vt284213.html


"ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא שלגאונות יש גבולות."
"רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עד
(1) הבעות תודה: ra
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Huber (ערן)
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K


הצטרף בתאריך:
  May 23, 2005
הבעות תודה: 2217
מספר הודעות: 37486

 #63  נשלח: א' 21/08/2016 15:44

בישול רביעי, פיקאניה (שפיץ צ'אך), עשר שעות ב 56 מעלות. יצא רך כמו חמאה.





_________________
ה FAQ - הכרחי לקרוא לפני פרסום תגובה בדילים המפורסמים על ידי:


https://www.hometheater.co.il/vt284213.html


"ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא שלגאונות יש גבולות."
"רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עד
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
spon83
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Mar 20, 2005

מיקום: במשרד :/
הבעות תודה: 55
מספר הודעות: 664

 #64  נשלח: א' 21/08/2016 15:46

נראה טוב!!!
איך עשית את החריכה האחרונה?
בתאבון
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
rotman24
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Feb 04, 2008
הבעות תודה: 70
מספר הודעות: 1013

 #65  נשלח: א' 21/08/2016 16:00

Huber כתב:
בישול רביעי, פיקאניה (שפיץ צ'אך), עשר שעות ב 56 מעלות. יצא רך כמו חמאה.


וואו!
מה משקל הנתח? ומצטרף לשאלת החריכה
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Huber (ערן)
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K


הצטרף בתאריך:
  May 23, 2005
הבעות תודה: 2217
מספר הודעות: 37486

 #66  נשלח: א' 21/08/2016 16:01

לא ממש זוכר משקל האמת, זה נתח אחיד, אי אפשר לבחור משקל ברכישה (איזור מסויים בפרה שנמכר בשלמותו).

לגבי הצריבה, נעשה עם מבער גז, לקח בקושי דקה לצרוב את כל הנתח מכל הכיוונים.

עם קצת מלח ופלפל שחור, כל יושבי הבית אכלו לשובעה וליקקו את האצבעות. מדהים.

_________________
ה FAQ - הכרחי לקרוא לפני פרסום תגובה בדילים המפורסמים על ידי:


https://www.hometheater.co.il/vt284213.html


"ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא שלגאונות יש גבולות."
"רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עד
(1) הבעות תודה: spon83
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
rotman24
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Feb 04, 2008
הבעות תודה: 70
מספר הודעות: 1013

 #67  נשלח: א' 21/08/2016 16:59

Huber כתב:
לא ממש זוכר משקל האמת, זה נתח אחיד, אי אפשר לבחור משקל ברכישה (איזור מסויים בפרה שנמכר בשלמותו).

לגבי הצריבה, נעשה עם מבער גז, לקח בקושי דקה לצרוב את כל הנתח מכל הכיוונים.

עם קצת מלח ופלפל שחור, כל יושבי הבית אכלו לשובעה וליקקו את האצבעות. מדהים.


יש לך קצת נתונים על צריכת חשמל? כמה עולה להשאיר מים ב 56 מעלות למשך 10 שעות?
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Huber (ערן)
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K


הצטרף בתאריך:
  May 23, 2005
הבעות תודה: 2217
מספר הודעות: 37486

 #68  נשלח: א' 21/08/2016 17:59

לא ממש, אבל אני בטוח שהחברה פה ישמחו לענות לך, לי הם עזרו לא מעט:

https://anovaculinary.com/contact/

קח בחשבון שהבישול מתבצע בתוך צידנית ככה שהטמפרטורה רב הזמן די יציבה, זה לא שהמכשיר צריך לחמם כל הזמן את המים, לא כמו בתנור למשל.

_________________
ה FAQ - הכרחי לקרוא לפני פרסום תגובה בדילים המפורסמים על ידי:


https://www.hometheater.co.il/vt284213.html


"ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא שלגאונות יש גבולות."
"רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עד
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Huber (ערן)
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K


הצטרף בתאריך:
  May 23, 2005
הבעות תודה: 2217
מספר הודעות: 37486

 #69  נשלח: א' 21/08/2016 18:05

ra כתב:

ציטוט:
...


הי, איזה גודל הצידנית?
איך תפסת את השקיות שלא ישקעו ?
עשית חור בעצמך?


·מתנצל על העיכוב, הצידנית היא בגודל 30 ס"מ על 25 ס"מ, קטנה אבל מספקת לצרכים שלי כרגע.

_________________
ה FAQ - הכרחי לקרוא לפני פרסום תגובה בדילים המפורסמים על ידי:


https://www.hometheater.co.il/vt284213.html


"ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא שלגאונות יש גבולות."
"רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עד
(1) הבעות תודה: ra
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
ra (אבי)
חבר ותיק
חבר ותיק


הצטרף בתאריך:
  Feb 17, 2007
הבעות תודה: 101
מספר הודעות: 2142

 #70  נשלח: ב' 22/08/2016 13:18

תודה
לא הצלחתי להבחין האם הפתח הוא עגול או ממשיך עד לדופן הצידנית
ונצמד עם הידית של האנובה
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
rotman24
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Feb 04, 2008
הבעות תודה: 70
מספר הודעות: 1013

 #71  נשלח: ב' 22/08/2016 13:32

Huber
·
אגב , התמונות של הפיקנייה שברו אותי והזמנתי גם אנובה 😁
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Huber (ערן)
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K


הצטרף בתאריך:
  May 23, 2005
הבעות תודה: 2217
מספר הודעות: 37486

 #72  נשלח: ב' 22/08/2016 14:14

ra כתב:
תודה
לא הצלחתי להבחין האם הפתח הוא עגול או ממשיך עד לדופן הצידנית
ונצמד עם הידית של האנובה
·

הפתח הוא עגטול ובקוטר של צינורית החימום הכסופה. מכיוון שהידית השחורה רחבה יותר,, היא אוטמת את החור ומונעת מהמכשיר ליפול פנימה, ובנוסף מונעת מהצורך בשימוש של הקליפס שאמור להחזיק את המוצר (זה יושב יציב גם בלי הקליפס בתכנון הזה).

_________________
ה FAQ - הכרחי לקרוא לפני פרסום תגובה בדילים המפורסמים על ידי:


https://www.hometheater.co.il/vt284213.html


"ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא שלגאונות יש גבולות."
"רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עד
(1) הבעות תודה: ra
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Huber (ערן)
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K


הצטרף בתאריך:
  May 23, 2005
הבעות תודה: 2217
מספר הודעות: 37486

 #73  נשלח: ב' 22/08/2016 14:15

rotman24 כתב:
@Huber
·
אגב , התמונות של הפיקנייה שברו אותי והזמנתי גם אנובה 😁
·

ברוך הבא לעולם חדש. בתור חובב בשר, לא ידעתי שאפשר להגיע לסטייק איכותי כמו במסעדת יוקרה בקלות בבית, עד שמצאתי את הפתרון הזה. תענוג.

_________________
ה FAQ - הכרחי לקרוא לפני פרסום תגובה בדילים המפורסמים על ידי:


https://www.hometheater.co.il/vt284213.html


"ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא שלגאונות יש גבולות."
"רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עד
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
rotman24
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Feb 04, 2008
הבעות תודה: 70
מספר הודעות: 1013

 #74  נשלח: ב' 22/08/2016 20:31

Huber כתב:

ציטוט:
...


·

ברוך הבא לעולם חדש. בתור חובב בשר, לא ידעתי שאפשר להגיע לסטייק איכותי כמו במסעדת יוקרה בקלות בבית, עד שמצאתי את הפתרון הזה. תענוג.


עכשיו נשאר רק לצלוף במכונת הואקום במחיר טוב ואז הסט מושלם.

בסוף השבוע אקפוץ לאייס לקנות צידנית כזו , זה נשמע לי כמו אחלה רעיון לחסכון באנרגיה
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
ra (אבי)
חבר ותיק
חבר ותיק


הצטרף בתאריך:
  Feb 17, 2007
הבעות תודה: 101
מספר הודעות: 2142

 #75  נשלח: ג' 23/08/2016 8:58

Huber כתב:
לא ממש זוכר משקל האמת, זה נתח אחיד, אי אפשר לבחור משקל ברכישה (איזור מסויים בפרה שנמכר בשלמותו).

לגבי הצריבה, נעשה עם מבער גז, לקח בקושי דקה לצרוב את כל הנתח מכל הכיוונים.

עם קצת מלח ופלפל שחור, כל יושבי הבית אכלו לשובעה וליקקו את האצבעות. מדהים.


הפכת למקור מרכזי לאינפורמציה בנושא
איזה מבער יש לך ?
לא נוח יותר לצרוב על גריל גז או מחבת ?
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון חורף - ישראל (GMT+2) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > גריל וצליה עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  | ... |  16  |  17  |  18  |  הבא 


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht