מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה


התנתקות אינטרנט אלחוטי ב mu9000


עמוד 2 מתוך 2
עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2 
   פורומים > וידאו > טלוויזיות LCD,LED
מחבר הודעה
ahersko (אבי)
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Oct 01, 2006

מיקום: סינגפור
הבעות תודה: 182
מספר הודעות: 1953

 #16  נשלח: ה' 01/11/2018 13:04

השקעת בטלווזיה... תשקיע גם בראוטר איכותי, זה הבדל של שמיים וארץ
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
mrraz111
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Mar 19, 2012
הבעות תודה: 31
מספר הודעות: 691

 #17  נשלח: ה' 01/11/2018 13:39

זו תופעה שקיימת
תעבור לחיבור חוטי ואז זה יפסיק
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
ahersko (אבי)
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Oct 01, 2006

מיקום: סינגפור
הבעות תודה: 182
מספר הודעות: 1953

 #18  נשלח: ה' 01/11/2018 15:39

אני לא מבין אם ההגדרה "תופעה קיימת" מיוחסת למכשיר הספציפי של סמסונג או לראוטר זול.

יש לי ראוטר מצויין של אסוס, אומנם אין לי סמסונג אבל אין אף פעם ניתוקים באף מכשיר בבית
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
mrraz111
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Mar 19, 2012
הבעות תודה: 31
מספר הודעות: 691

 #19  נשלח: שבת 03/11/2018 1:25

היתה תקופה שהטלויזיה שלי LG אולד היתה מחוברת באופן אלחוטי
כל מספר שעות הייתי מקבל הודעה על חיבור מחדש של הטלויזיה לרשת
אחרי שעברתי לחיבור קווי התופעה נעלמה
בסה"כ היה מדובר על הודעה בלבד, השידורים מהאינטרנט המשיכו כרגיל.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
ahersko (אבי)
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Oct 01, 2006

מיקום: סינגפור
הבעות תודה: 182
מספר הודעות: 1953

 #20  נשלח: שבת 03/11/2018 4:59

ברור לך שזאת לא תופעה תקינה...
זה לא אמור להיות ככה.
או שהראוטר שלך היה מתנתק מידי פעם
או שהטלווזיה שלך היתה תקולה
בכל מקרה זה לא מצב תקין. הצפיה היא שזה יעבוד ב WIFI בלי הודעות וניתוקים
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
mrraz111
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Mar 19, 2012
הבעות תודה: 31
מספר הודעות: 691

 #21  נשלח: שבת 03/11/2018 15:54

כנראה שככה זה עובד
הראוטר והטלויזיה תקינים 100%
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
tomersegal
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Oct 18, 2012
מספר הודעות: 13

 #22  נשלח: ו' 09/11/2018 10:45

קרה לי גם, ניתוק חשמל ל 30 שניות והגדרה מחדש של ה wifi מסדר את העניין. מקווה שיסדרו את זה בעדכון גרסה הבא כי לא פתרון הגיוני.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון חורף - ישראל (GMT+2) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > טלוויזיות LCD,LED עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2 


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht