מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה


התחדשתי בקולה חדש BK-600, יש לי כמה שאלות...


עמוד 2 מתוך 2
עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2 
   פורומים > קפה > תערובות קפה וקלייה ביתית
מחבר הודעה
89peleg
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Feb 01, 2020
הבעות תודה: 4
מספר הודעות: 11

 #16  נשלח: שבת 22/02/2020 16:47

אגב שים לב שבין דקה 10 ל12 יש לך קפיצה בROR, שזה משהו שיותר חשוב לשים לב אליו מאשר לתחילת הגרף.


פרופיל | שלח הודעה | חפש
ymg
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Oct 12, 2006
הבעות תודה: 10
מספר הודעות: 786

 #17  נשלח: שבת 22/02/2020 16:53

89peleg
·

נענה גם בסעיפים למרות שזה מתחיל להסתעף

1.בדקתי כבר בלי, אחרת לא הייתי פה מחפש תשובות כיצד לשפר את העקומה, את השיטה הזאת מצאתי ב HOME BRISTA אחרי שכבר שמתי את הפוסט פה, מאז שניסיתי את העניין אז כתבתי שיצאו לי קליות עם ROR יותר מתון ממה שסימנתי

2. נכון כמובן גם בגודל התוף, אבל גם בחוזק המבערים

3. 300 גרם זה רוב הבאצים שעשיתי בהתחלה ורק עברתי לאחרונה ל 600, מבזבז קפה על ניסיונות אבל הרבה קל יותר לשלוט על הקולה הזה ב 600 גרם.

לגבי התמונת מסך, אני יוצא שהקפיצה הזאת לא רצוייה, יתכן שזה היה כתוצר של הפיצוץ הראשון אני כבר לא זוכר
אם יש לך עצות מה לעשות בפיצוץ הראשון אשמח לשמוע
פרופיל | שלח הודעה | חפש
89peleg
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Feb 01, 2020
הבעות תודה: 4
מספר הודעות: 11

 #18  נשלח: שבת 22/02/2020 17:04

הורדת מקור החום בערך 30 שניות לפני פיצוץ ראשון ל0-40% מהמקס'. הקפיצה הזאת בROR היא עקב שינוי שהפולים עוברים בפיצוץ הראשון. כדי לאזן את הפיצוץ הראשון, צריך להוריד את מקור החום בהתאם.

בנוגע ל3. דווקא כאן מגיע הלימוד האמיתי. תפעול קולה ב10%-20% מהקיבולת המוצהרת שלו באמת תעזור לך ללמוד איך הוא מתנהג ואיך צריך לשלוט במקור החום, סיבוב התוף וזרימת האוויר. מבטיח לך שביום שתלמד לעשות קלייה איכותית ב10% מהקיבולת, כל כמות אח"כ תהיה סופר קלה לתפעול.
פרופיל | שלח הודעה | חפש
itamars2
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Nov 04, 2011

מיקום: ליד אקליפטוס שורק בלוז כנעני
הבעות תודה: 318
מספר הודעות: 2391

 #19  נשלח: שבת 22/02/2020 19:43

אני קולה בפופוקורן וגם אני שמתי לב שבבאטשים יותר גדולים היציבות יותר טובה משמעותית.
_________________
מטחנה לה פאבוני
https://www.htcafe.co.il/vt254239.html
מרכך מים
https://www.htcafe.co.il/vp2545713
מד מים במיכל
https://www.htcafe.co.il/vt257975.html
החלפת סכינים
https://www.hometheater.co.il/vt329660.html
פרופיל | שלח הודעה | חפש
שמוליק_טל
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Mar 06, 2011
הבעות תודה: 84
מספר הודעות: 388

 #20  נשלח: א' 23/02/2020 10:39

נראה לי מאוד קשה עד בלתי אפשרי ללמוד לשלוט בקולה תוף בקליה ביתית. צריך הרבה מאוד קליות, אחת אחרי השניה כדי ללמוד לשלוט בכל פרמטר, עם הרבה ניסוי וטעיה.
כשאתה קולה פעם בשבוע, זה ממש בלתי אפשרי, אלה אם כן אתה מוכן לזרוק כמויות גדולות של קפה לפח.
גם עד שלמדת איך סוג קפה אחד מתנהג, זה לא עובד זהה בקפה אחר.
הייתי מתחיל מלנסות למצוא פרופיל קליה מוצלח של מישהוא עם קולה זהה, על סוג קפה מסויים ומתחיל נסיונות מהבסיס הזה.
פרופיל | שלח הודעה | חפש
ymg
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Oct 12, 2006
הבעות תודה: 10
מספר הודעות: 786

 #21  נשלח: שבת 07/03/2020 14:58

בנתיים חייב להגיד שיש שיפור אחרי עוד חפירות...


פרופיל | שלח הודעה | חפש
סמי8
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Jan 08, 2020
מספר הודעות: 4

 #22  נשלח: ה' 12/03/2020 17:36

89peleg
·יכול לפרט כמה עלה הקולה?
פרופיל | שלח הודעה | חפש
ymg
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Oct 12, 2006
הבעות תודה: 10
מספר הודעות: 786

 #23  נשלח: ה' 12/03/2020 17:52

סמי8
·

12+ אלף
מתוכם 4 אלף למע"מ אגרות הובלה וכו

קולה מצויין, דרגה אחרת לגמרי מכל הקולים הפופולרים פה בארץ, כמובן שמחיר בהתאם..
פרופיל | שלח הודעה | חפש
ymg
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Oct 12, 2006
הבעות תודה: 10
מספר הודעות: 786

 #24  נשלח: ה' 26/03/2020 1:55

האבולוציה ממשיכה, משתף פרופיל , כמובן שערכי הגז דמפר AIR FLOW וכו יתאימו ספיציפית לקולה הזה עם סנטה דה מינגו וקובה.

הברזיל התנהג שונה בפרופיל הזה אבל עדיין היה טוב, אך צריך לעשות לו FINE TUNNING וכו, ככה שמן הסתם צריך לעשות התאמות פה ושם.

היה לי סשיין לימודי עם סקוט ראו..יש לו שירותי יעוץ לקולים.
יכול להגיד במילה אחת, הבן אדם איכזב אותי קשות ועוד ראיתי בו סוג של אליל.., אבל זה כבר סיפור אחר



פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון קיץ - ישראל (GMT+3) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > תערובות קפה וקלייה ביתית עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2 


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht