מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה


כיריים אינדוקציה או חשמלי רגיל?


עמוד 3 מתוך 4
עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  |  4  |  הבא 
   פורומים > HT Home > מוצרי חשמל לבית
מחבר הודעה
molvy (משה לוי)
ht-friend
ht-friend


הצטרף בתאריך:
  Mar 16, 2010
הבעות תודה: 1188
מספר הודעות: 6222

 #31  נשלח: ה' 19/03/2020 14:03

אצלי הדילמה האם לעבור מכיריים על גז לכיריים אינדוקציה

לטעמי

ברור שתלת פאזי עדיף על חד פאזי

לא ברור שמשתלם להחליף את כל הסירים והמחבתות (אצלי זה בשרי וחלבי רגיל ובשרי וחלבי פסח) כדי לעבור לאינדוקציה

אני לא מחשיב את עלות הכיריים ועלות החשמל כי הם מצטמצמים עם נוחות העבודה ונוחות הניקוי

אז בינתיים אני נשאר עם הגז
פרופיל | שלח הודעה | חפש
hsafra
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  May 30, 2011
הבעות תודה: 22
מספר הודעות: 137

 #32  נשלח: ה' 19/03/2020 15:52

לא בטוח שצריך להחליף את כל הכלים. כשעברתי לאינדוקציה רק סיר אחד או שניים מבערך עשרה לא התאימו.
תבדוק מה רשום עליהם / אם מגנט נדבק לתחתית.
פרופיל | שלח הודעה | חפש
הטכנאיקרמר (יעקב קרמר)
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין

הצטרף בתאריך:
  Dec 23, 2006

מיקום: חיפה
הבעות תודה: 26
מספר הודעות: 1239

 #33  נשלח: ה' 19/03/2020 19:00

אנחנו 2 אנשים בבית קניתי כריים אינדואעציה 2 להבות 3500W שוכבים על השיש . מחוברים לתקע רגיל . אפשר גם בקיץ לבשל במירפסת . מכבירים לשם . כימעט ואף אדם לא מבשל מעל 2 להבות . נדיר . לחמם פיטה קניתי טוסטר . חלק גדול של הסירים הייה מתאים כבר לאינדואיציה . הכריים עלו 500 ש"ח .
במירפסת נישאר מחובר הגז . לעשות פעם ביובל על האש . או אורז בסיר אלמניום . משלם 12 ש"ל לחודש עבור גז מינימום
הכול 10 בכריים האלה

_________________
רק הטכנאי קרמר
פרופיל | שלח הודעה | חפש
molvy (משה לוי)
ht-friend
ht-friend


הצטרף בתאריך:
  Mar 16, 2010
הבעות תודה: 1188
מספר הודעות: 6222

 #34  נשלח: ה' 19/03/2020 19:39

hsafra
·
בדקתי

המגנט לא נדבק לאף סיר
פרופיל | שלח הודעה | חפש
Nissim
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  May 04, 2005
הבעות תודה: 53
מספר הודעות: 2670

 #35  נשלח: ה' 19/03/2020 22:12
Re: כיריים אינדוקציה או חשמלי רגיל?

amitoss כתב:
מתלבט מאוד. מה היתרונות של האינדוקציה שזה יותר יקר בהרבה?


די פרטו את היתרונות והחסרונות של אינדוקציה.
קח בחשבון שמבחינה בריאותית יש סימן שאלה לגבי השפעת הקרינה החזקה (והיא חזקה מאוד) על הבריאות.
פרופיל | שלח הודעה | חפש
hsafra
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  May 30, 2011
הבעות תודה: 22
מספר הודעות: 137

 #36  נשלח: ה' 19/03/2020 22:21
Re: כיריים אינדוקציה או חשמלי רגיל?

molvy
אז הגיע הזמן להתחדש


Nissim
לדליפות גז מכיריים רגילות יש השפעה מוכחת על הבריאות ועדיין משתמשים בהן. צריך להיות זהיר בכל מקרה
פרופיל | שלח הודעה | חפש
molvy (משה לוי)
ht-friend
ht-friend


הצטרף בתאריך:
  Mar 16, 2010
הבעות תודה: 1188
מספר הודעות: 6222

 #37  נשלח: ה' 19/03/2020 22:57
Re: כיריים אינדוקציה או חשמלי רגיל?

hsafra כתב:
@molvy
אז הגיע הזמן להתחדש
·

ניסיתי.....

לא אישרו לי משכנתא!
פרופיל | שלח הודעה | חפש
moshekremer
חבר פעיל
חבר פעיל

הצטרף בתאריך:
  Jan 10, 2007
הבעות תודה: 6
מספר הודעות: 99

 #38  נשלח: ו' 20/03/2020 6:17
לאור המצב ממליץ גם וגם

קיימים כיריים אינדוקציה שיש בהם גם להבת גז.
לא כדאי להיות תלוי בימים אלו במקור אנרגיה אחד.
פרופיל | שלח הודעה | חפש
nirmv (ניר)
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Aug 19, 2006
הבעות תודה: 108
מספר הודעות: 1349

 #39  נשלח: ו' 20/03/2020 9:48

עברנו מגז לאינדוקציה (כיריים של סימנס - תלת פאזי אגב), וחשבנו שרוב הסירים יתאימו כי נדבק אליהם מגנט. אך זה לא כך, יש צורך בסירים ומחבתות עם תחתית עבה (ממש heavy duty), ע"מ שהחום יתפוס כמו שצריך. גם כאלה שהיה מוטבע עליהם את הסמל של הסליל לא כולם התאימו.
הסירים הטובים נקראים גם "סירים לאינדוקציה מלאה" אם כי לא כולם משתמשים במונח הזה.

בסוף החלפנו הרבה יותר סירים ממה שחשבנו (בפועל, כמעט את כולם). קחו את זה בחשבון.
למרות כל זאת אנחנו מרוצים מההשקעה.

הערה, יש משטח מתאם לסירים רגילים שמניחים על הכיריים אינדוקציה ועליהם את הסיר. זה עובד אבל לא הכי נוח. זה די defeat the purpose.
פרופיל | שלח הודעה | חפש
Catskinner (קלוד בן שאול)
חבר כבוד
חבר כבוד


הצטרף בתאריך:
  Nov 05, 2006

מיקום: הוד השרון
הבעות תודה: 913
מספר הודעות: 15932

 #40  נשלח: ו' 20/03/2020 10:30

כבר שנים שכל הסירים העשויים סגסוגות אלומיניום למיניהם הועפו מהבית. מי שלא מבין למה - חבל.

סירים ומחבתות מפלדת דלת פחמן, או יציקות ברזל הם גם הכי מתאימות לאינדוקציה וגם נחמד לדעת שאותם כלים יוכלו לעבור הלאה לכמה דורות עתידיים.

_________________
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
פרופיל | שלח הודעה | חפש
Nissim
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  May 04, 2005
הבעות תודה: 53
מספר הודעות: 2670

 #41  נשלח: א' 22/03/2020 0:09

Catskinner כתב:
כבר שנים שכל הסירים העשויים סגסוגות אלומיניום למיניהם הועפו מהבית. מי שלא מבין למה - חבל.

סירים ומחבתות מפלדת דלת פחמן, או יציקות ברזל הם גם הכי מתאימות לאינדוקציה וגם נחמד לדעת שאותם כלים יוכלו לעבור הלאה לכמה דורות עתידיים.


Catskinner במה אתה משתמש, מאיפה רוכש?
פרופיל | שלח הודעה | חפש
mosheamsalem56
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Aug 02, 2017
הבעות תודה: 21
מספר הודעות: 344

 #42  נשלח: א' 22/03/2020 14:33

Catskinner כתב:
כבר שנים שכל הסירים העשויים סגסוגות אלומיניום למיניהם הועפו מהבית. מי שלא מבין למה - חבל.

סירים ומחבתות מפלדת דלת פחמן, או יציקות ברזל הם גם הכי מתאימות לאינדוקציה וגם נחמד לדעת שאותם כלים יוכלו לעבור הלאה לכמה דורות עתידיים.


אפשר המלצות לסירים ומחבתות שאתה משתמש ?
פרופיל | שלח הודעה | חפש
Catskinner (קלוד בן שאול)
חבר כבוד
חבר כבוד


הצטרף בתאריך:
  Nov 05, 2006

מיקום: הוד השרון
הבעות תודה: 913
מספר הודעות: 15932

 #43  נשלח: א' 22/03/2020 15:14

Nissim
·קודם כל בדקתי מה אני באמת צריך שזה שונה לחלוטין ממה שפרסומים מנסים לשכנע שאני רוצה או צריך. הגעתי למסקנה שבעצם אני זקוק רק לכמה סירים ומחבתות במקום כל הסטים שהיו לי ואכלו לי מקום בארונות. הכלים העיקריים שאני משתמש בהם היום הם:

מחבת: אחת קטנה 18 ס"מ ואחרת גדולה יותר 26 ס"מ מסדרת AUS-ION של SolideTeknics האוסטרלית. יש לי עוד שתי מחבתות מפלדה אל-חלד לבישול מאכלים שהם טיפה חומציים, כמו למשל כל מה שמבוסס על עגבניות.

סירים: 1L ו 4L של Le Creuset. ייתכן ובעתיד ארכוש עוד סירים מהם אבל כרגע זה כל מה שאני צריך.

גריל: פלנצ'טה של Chasseur

יש לי עוד כמה כלים שאני משתמש בהם לעיתים רחוקות וכולם עשויים מפלדה, יציקת ברזל או יציקות עם ציפוי אמייל. אני לא משתמש כלל בכליים מאלומיניום או בכלים עם ציפוי נגד הדבקה.

כן, מדובר בכלים יקרים. לא, אני לא מזמין אוכל. אני באמת מבשל כל יום ואין לי בעיה של אוכל שנדבק לתחתית.

_________________
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
(1) הבעות תודה: Nissim
פרופיל | שלח הודעה | חפש
bloodfist
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  May 16, 2007
מספר הודעות: 111

 #44  נשלח: ו' 10/04/2020 13:20

Catskinner תודה על ההמלצה, האמת שגם אנחנו מבשלים לא מעט בבית ולאט לאט אנחנו עוברים לכלים קצת יותר איכותיים (לא היי אנד, אבל גם לא הזבאלה שמקבלים כסטים וכו׳).
בכל אופן הייתה חסרה לנו מחבת קטנה אז הזמנתי אחת של סולידטכניקס ב240₪ עם משלוח (מאותה הסדרה עליה דיברת, זו עם הציפוי)
פרופיל | שלח הודעה | חפש
Catskinner (קלוד בן שאול)
חבר כבוד
חבר כבוד


הצטרף בתאריך:
  Nov 05, 2006

מיקום: הוד השרון
הבעות תודה: 913
מספר הודעות: 15932

 #45  נשלח: ו' 10/04/2020 13:38

bloodfist
·אני בטוח שאותו מחבת ישמש אותך ואת הילדים והנכדים שלהם. מה גם שהאוכל יוצא הרבה יותר טוב ברגע שלומדים שלא לבשל על טמפרטורות גבוהות מידי. מפעם לפעם אני מדגים עשיית ביציה ותמיד משתגעים מזה שלא צריך חום רב וכיצד היא מחליקה לצלחת לא פחות טוב מכל מחבת עם ציפוי קרמי לא דביק.

_________________
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון חורף - ישראל (GMT+2) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > מוצרי חשמל לבית עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  |  4  |  הבא 


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht