בשוטף, מפעילים את המכונה כדי שתוציא קפה טחון, אבל ללא קפה.
לשטיפה יסודית יותר, יש טבליות מיוחדות ששמים בתא של האבקה הטחונה, ומפעילים RINSING.
אם יש גושים שנדבקו, אפשר בעדינות להוציא את הפייה מהמקום ולנקות, אבל זה כבר טיפה יותר מורכב (רצוי לראות פעם איך עושים את זה).
מכונת אספרסו מאמריקה
לשים טבליות בתא של האבקה הטחונה???eg99 כתב:בשוטף, מפעילים את המכונה כדי שתוציא קפה טחון, אבל ללא קפה.
לשטיפה יסודית יותר, יש טבליות מיוחדות ששמים בתא של האבקה הטחונה, ומפעילים RINSING.
אם יש גושים שנדבקו, אפשר בעדינות להוציא את הפייה מהמקום ולנקות, אבל זה כבר טיפה יותר מורכב (רצוי לראות פעם איך עושים את זה)....
חומרי ניקוי שמים רק בתוך מיכל המים
- droren
- חבר מביא חבר
- הודעות: 4222
- הצטרף: דצמבר 2004
- מיקום: רמת אפעל
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
המכונה שלי לא טוחנת יש לי מטחנה בנפרד, אבל תודה בכול מקרה.
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
- yanivol
- חבר ותיק
- הודעות: 2750
- הצטרף: יולי 2006
- שם מלא: yanivol
- מיקום: פה קרוב
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 99 פעמים
המכונה שלי היא מדגם פשוט יחסית, ללא מסך דיגיטלי, אלא עם תצוגת נורות LED ירוקות ואדומות.
גם אני מנקה אותה במלח לימון.
זה דורש פי כמה יותר שטיפות של הצנרת אחרת נותר טעם חמוץ במערכת.
משתמש אך ורק במים מפילטר EVERPURE שמקטין מאד את כמות האבנית.
יש צורך בניקוי אבנית רק פעם בשנה וחצי עד שנתיים.
מידי פעם אני מפרק את המנגנון ושוטף אותו בצורה יסודית וזה הכל.
אסור להשתמש במים מינרליים. הם גורמים להתרבצות אבנית עצומה.
מים מבריטה אמורים להיות מצויינים למכונה.
גם אני מנקה אותה במלח לימון.
זה דורש פי כמה יותר שטיפות של הצנרת אחרת נותר טעם חמוץ במערכת.
משתמש אך ורק במים מפילטר EVERPURE שמקטין מאד את כמות האבנית.
יש צורך בניקוי אבנית רק פעם בשנה וחצי עד שנתיים.
מידי פעם אני מפרק את המנגנון ושוטף אותו בצורה יסודית וזה הכל.
אסור להשתמש במים מינרליים. הם גורמים להתרבצות אבנית עצומה.
מים מבריטה אמורים להיות מצויינים למכונה.
- coffeeaddict
-
- חבר פעיל במיוחד
- הודעות: 520
- הצטרף: נובמבר 2009
- שם מלא: איתן שלום
- מיקום: צפון
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים