שלום אנשים.
אצלנו בבית יש חיבה יתרה לבשר על האש, מה שהוביל לצורך בגריל איכותי. הבעייה שלי מתחילה ומסתיימת בוויכוח עתיק היומין, גריל גחלים או גריל גז. אני חייב לציין מראש שאני אישית מרגיש בהחלט בהבדל בין בשר שנצלה על פחמי עץ לבין בשר שנצלה על גריל גז (ולא זו השאלה הנשאלת בת'רד מבחינתי) ככה שההעדפה הברורה שלי היא לכיוון גריל פחם. האם מישהו מכיר פיתרון שמשלב את 2 העולמות איכשהו? האם יש גריל פחמים איכותי מספיק שיתן את האיכות והנוחות שיש בגריל גז?
גריל פחמים מול גריל גז - הדילמה
- Huber (פותח השרשור)
- חבר במועדון HT
- הודעות: 70328
- הצטרף: מאי 2005
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 518 פעמים
- קיבל תודות: 4198 פעמים
בודאי שיש ולדוגמה משהו של WEBER - http://www.bbq.co.il/product.asp?pID=146&c=284548
אבל השאלה היא למה אתה מחפש גם וגם? בגלל ההדלקה?
אבל השאלה היא למה אתה מחפש גם וגם? בגלל ההדלקה?
קשה לי להאמין שיש, אלא אם כן זה בא עם רובוט שמנקה ומחליף.
צריך להדגיש שטעם מעושן טוב לבשר יש אומנם כשמשתמשים בגחלי עץ, ותלוי גם איזה עץ.
רוב האנשים שמשתמשים בגחלים משתמשים בפחמים הרגילים ובמקרה הזה העדיפות הברורה היא לגז.
אני אגב משתמש בגז ואין סיכוי שאחליף. זה שאתה יכול להחליט תוך רגע על צלייה בלי להכין את הגריל זמן רב מראש עושה את ההבדל בין להשתמש בו ללא להשתמש בו.
צריך להדגיש שטעם מעושן טוב לבשר יש אומנם כשמשתמשים בגחלי עץ, ותלוי גם איזה עץ.
רוב האנשים שמשתמשים בגחלים משתמשים בפחמים הרגילים ובמקרה הזה העדיפות הברורה היא לגז.
אני אגב משתמש בגז ואין סיכוי שאחליף. זה שאתה יכול להחליט תוך רגע על צלייה בלי להכין את הגריל זמן רב מראש עושה את ההבדל בין להשתמש בו ללא להשתמש בו.
משה
זה באמת רק פתרון להדלקה נוחה.avirokach כתב:בודאי שיש ולדוגמה משהו של WEBER - http://www.bbq.co.il/product.asp?pID=146&c=284548
אבל השאלה היא למה אתה מחפש גם וגם? בגלל ההדלקה?...
אני מניח שעדיין צריך לחכות שהתחמם ועדיין יש עבודה לאחר מעשה.
משה
- Huber (פותח השרשור)
- חבר במועדון HT
- הודעות: 70328
- הצטרף: מאי 2005
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 518 פעמים
- קיבל תודות: 4198 פעמים
את נושא הטעם אני לא רוצה לפתוח לדיון - הבלוטות שלי לא משקרות לי ואני בבירור מרגיש בהבדל בין סטייק טוב שנצלה על גריל גז לבין סטייק טוב שנצלה על פחמים - יותר מזה, אני מוכן להעמיד את זה למבחן למי שרוצה (סטייק שיצלה בגז לעומת סטייק שיצלה בפחמים כשאני אדע בוודאות מי זה מי). לגבי "גם וגם" אני מתכוון לנוחות שיש בגריל גז (משטח עבודה, גודל, איכות וכו) אבל ללא האיבוד של השימוש בפחמי עץ.
המוצר שקישרת אילו נראה כמוצר רלוונטי לצרכיי - אבל המחיר, אויש המחיר - האם בשביל גריל שכזה חובה להשקיע 3000 ש"ח?
המוצר שקישרת אילו נראה כמוצר רלוונטי לצרכיי - אבל המחיר, אויש המחיר - האם בשביל גריל שכזה חובה להשקיע 3000 ש"ח?
אה, אז בוודאי שיש כאלה, הרי אין קשר בין סוג הדלק ליכולת לתת משטח עבודה ואיכות.Huber כתב: לגבי "גם וגם" אני מתכוון לנוחות שיש בגריל גז (משטח עבודה, גודל, איכות וכו) אבל ללא האיבוד של השימוש בפחמי עץ....
רצית איכות ? מה דעתך על גריל הפחמים הבא?
http://www.bbq.com/picviewer.html?image ... ble%20Cart
שלך תמורת תשלום צנוע של $2,294.15
משה
- Huber (פותח השרשור)
- חבר במועדון HT
- הודעות: 70328
- הצטרף: מאי 2005
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 518 פעמים
- קיבל תודות: 4198 פעמים
- Huber (פותח השרשור)
- חבר במועדון HT
- הודעות: 70328
- הצטרף: מאי 2005
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 518 פעמים
- קיבל תודות: 4198 פעמים
רעיון גאוני - אני אבנה משהו כזה COSTUME MADE, אני בטוח שזה יצא שבריר מהמחיר שמבקשים שם. בכל מקרה אשמח לתגובות נוספותohad522 כתב:יש כאלה גרילים מבטון... זה לא מה שאתה מחפש?
http://www.saleshop.co.il/Product.asp?P ... ptIDReq=14...
- Huber (פותח השרשור)
- חבר במועדון HT
- הודעות: 70328
- הצטרף: מאי 2005
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 518 פעמים
- קיבל תודות: 4198 פעמים