מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה


מבצע דומינוס פיצה - ישראבלופ במערומיו


עמוד 2 מתוך 3
עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  |  הבא 
   פורומים > כללי > ייבוא, תמחור ושירות
מחבר הודעה
avirokach (אבי)
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Aug 29, 2007
הבעות תודה: 39
מספר הודעות: 571

 #16  נשלח: ג' 13/10/2009 23:04

אני הזמנתי שלשום 2 פיצות בלא כל קושי והשליח היה כאן תוך פחות מ-30 דקות.
יש לי שכן שהוא מנהל של סניף דומינוס והוא מגדיר את המבצע כטירוף מבחינתו. הדבר המענין הוא שבגלל שאנשים מזמינים דרך האינטרנט וחשופים לתמונות "מגרות" אז מגיעים הזמנות עם תוספות מוזרות שבדרך כלל ממש לא מוזמנות.
פרופיל | שלח הודעה | חפש
dizingof
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Apr 09, 2005
הבעות תודה: 97
מספר הודעות: 2518

 #17  נשלח: ג' 13/10/2009 23:51

אגב ההזמנה שלי הגיעה חצי מכל דבר
סלט אנטריקוט בשעות רגילות מפוצץ עד קצה המכסה .. במבצע הגיעו אליי 3 סלטים חצי ריקים ואני באמת מתכוון לחצי ..
פרופיל | שלח הודעה | חפש
spacedude (שחר)
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Feb 09, 2005

מיקום: מזכרת בתיה
הבעות תודה: 167
מספר הודעות: 3450

 #18  נשלח: ד' 14/10/2009 0:00

אם כבר 50% אז 50% על הכל
_________________
שחר
פרופיל | שלח הודעה | חפש
Trip
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Feb 28, 2008

מיקום: חיפה
הבעות תודה: 91
מספר הודעות: 947

 #19  נשלח: ד' 14/10/2009 0:56

אנחנו הזמנו שתי פיצות ביום שבת ב20:45. בדף האחרון של אישור ההזמנה האתר כל פעם החזיר שגיאה, אז אחרי 15 דקות של ניסיונות פשוט ויתרנו.
ב 22:40 דפיקה בדלת - וכמובן ששליח הפיצה עמד שם. הוא נראה כאילו עבר עליו יום רע במיוחד. הוא ישר התנצל, אמר שזה טירוף מה שהולך שם, ושנקבל מכתב פיצוי בדואר עם פיצה חינם
פרופיל | שלח הודעה | חפש
keyser (מני דהן)
עוסק בתחום
עוסק בתחום

הצטרף בתאריך:
  Nov 09, 2005

מיקום: 3 בתים צמודי קרקע ביאבוייה
הבעות תודה: 242
מספר הודעות: 15199

 #20  נשלח: ד' 14/10/2009 2:52
Re: מבצע דומינוס פיצה - ישראבלופ במערומיו

נראה מעולה!
ניסית עם בצק עלים?

riji כתב:
את הפיצה הזו אפשר לעשות דקה או עבה, איך שאתה מרדד זה יוצא, הרוטב העגבניות מצויין אבל לא חייבים לעשות אותו ואפשר להסתפק בכל פתרון אחר (רסק עגבניות מוכן, קטשופ וכו'...) הטריק היחיד הוא בשמרים המהירים, כאלה שמגיעים באריזת וואקום (כסופה לרוב) ונשמרים במקפיא להרבה זמן, לא עושים טריקים וקל מאוד להשתמש בהם ללא שום הכנה מוקדמת, כל השאר כיד הדימיון.

אהה וואלה, המתכון פרי של נסיונות רבים שלי אז כל שאלה תתקבל בברכה (מספיק ל- 2 פיצות עבות או 4 דקות):



מרכיבים:

לבצק

חצי קילו קמח לחם שטיבל 2 (בערך 3 וחצי כוסות)
כוס קמח רגיל לעבודת הלישה וההתפחה
כוס ורבע חלב (או חצי חלב / חצי מים)
2 כפות שמרים מהירים (הולנדיה) או כף וחצי שמרית
2 כפות סוכר
2 כפות פרמז'ן
2 כפות שמן זית
1 כף מלח

לרוטב

4-5 עגבניות
1 בצל בינוני
5-8 שיני שום
2 כפות קטשופ
רסק עגבניות רגיל או מתאים לפיצה
כפית חומץ בלסמי
כף אורגנו יבש
כף בזיליקום טרי או יבש
כף סוכר
מלח לפי הטעם
פלפל שחור לפי הטעם

אופן הכנת הבצק:

1.שמים את כל המרכיבים בקערה חוץ מהנוזלים והמלח, מערבבים (עדיף במיקסר במהירות הכי נמוכה) כדקה עד שניראה שכל המרכיבים מעורבבים היטב.
2.מוסיפים בזילוף איטי את הנוזלים למרכז ולאחר מכן לצדדים ושוב למרכז (עד שהבצק מתחיל להיווצר, בשלב הזה ניתן להוסיף גם את המלח).
3.ממשיכים לערבב עוד כ- 2 דקות במיקסר על המהירות השנייה או עד שהמיקסר מתעייף והבצק ניראה אלסטי ולא רטוב מידי.
4.מעבירים למשטח מקומח ולשים בין 5 ל- 10 דקות, חשוב ללוש היטב וחזק על מנת לקבל בצק גמיש אשר יתפח באופן אחיד.
5.מעבירים לקערה, מכסים בניילון נצמד ומשהים לשעה עד שעתיים (ניתן לזרז את התהליך ע"י שימוש במשטח חמים כלשהוא) עד שהבצק מכפיל את נפחו.
6.לשים בשנית (התפחה שנייה) כ- 5 דקות, חשוב לשטח בשלב הראשון את הבצק ולהוציא את האוויר. נשים את הבצק בקערה שוב למנוחה של כחצי שעה עד שעה.
7.בשלב הזה ניתן לחמם תנור לטמפרטורה הגבוהה ביותר (לפחות 200 מעלות צלזיוס), במידה ויש ברשותכם אבן שמוט, מה טוב, זה הזמן שלה להכנס לתנור, אחרת, השתמשו בתבנית מתכת איכותית שתימצא בתנור בזמן החימום.
8.נעביר את הבצק למשטח המקומח ונעזר במערוך או בידיים לרדד את הבצק עד כמה שניתן לצורה של עיגול. בשלב הזה מומלץ להעביר את הבצק לנייר אפייה או רשת שמשמשים להכנסתו לתנור החם על התבנית או האבן.
9.נמרח את הרוטב, נוסיף גבינת מוצרלה או פתיתי עמק, אפשר גם להוסיף פרמז'ן מגורר היטב, ירקות לפי בחירה, גבינות ואף עלי רוקט או בזיליקום.
10.יש לפזר היטב את הגבינה והירקות ולמחוץ מעט את הירקות והגבינה לתוך הבצק.
11.התנור התחמם לטמפרטורה המקסימלית (באבן שמוט לפחות שעה) והגיע הזמן להכניס את הפיצה.
12.בין 25 דקות ל- 8 דקות (אבן שמוט) והפיצה מוכנה, כמובן שניתן לראות זאת ע"י בעבוע הגבינה ושינוי צבע הבצק לחום.


אופן הכנת הרוטב:

1.הרוטב מצויין וניתן לבשל אותו או להכינו ללא בישול, במידה ורוצים שלא לבשל אותו מומלץ להשתמש בעגבניות קלופות.
2.מערבבים את כל המרכיבים במערבל מזון במהירות מקסימלית או חותכים את הכל דק דק ומעבירים לסיר.
3.לאחר הערבוב הראשוני ברוטב קר יש להעביר למקרר, אחרת, יש לחמם על אש בינונית כחצי שעה תוך כדי ערבוב ולבסוף לקרר במקפיא.
4.חשוב מאוד שהרוטב יהיה קר בזמן שנרצה להשתמש בו וקצוץ עד כמה שניתן יותר דק.
5.אם הרוטב בושל, ניתן לשמור אותו בהקפאה לפעם הבאה.

בתאבון!! אם בא לכם פיצה בכל הזדמנות, פשוט תקפיאו מגש, חימום קל בטוסטר אובן יאפשר לכם להגיע כמעט לאותה פיצה כמו במקור תוך כמה דקות של חימום ובכל רגע שיתחשק לכם.
פרופיל | שלח הודעה | חפש
keyser (מני דהן)
עוסק בתחום
עוסק בתחום

הצטרף בתאריך:
  Nov 09, 2005

מיקום: 3 בתים צמודי קרקע ביאבוייה
הבעות תודה: 242
מספר הודעות: 15199

 #21  נשלח: ד' 14/10/2009 2:54

sam22 כתב:
לא סובל את הפיצה שלהם
ולא את פיצה האט שבדרך כלל נראית כמו אמבטיית שמן

אם אתם בתל אביב
ממליץ מאוד על פיצה בטא או בטא פיצה
הפיצה של אייסברג
ומזמן לא דגמנו את פיצה מטר, פעם היו לא רעים


הפיצה הכי מדהימה לטעמי היא "פיצה עגבניה" , פרוסה ברחבי ת"א , ולאחרונה התפשטה לערים נוספות כמו הרצליה, רמה"ש ועוד.
פרופיל | שלח הודעה | חפש
riji
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Apr 22, 2009
הבעות תודה: 47
מספר הודעות: 987

 #22  נשלח: ד' 14/10/2009 10:26
Re: מבצע דומינוס פיצה - ישראבלופ במערומיו

ציטוט:
[quote="keyser"]נראה מעולה!
ניסית עם בצק עלים?



תודה.

לא חשבתי על זה, רוב המתכון זה איך להכין את הבצק שמרים ותכל'ס ברידוד מספק יצאו פיצות ממש ממש דקות
אבל אולי פעם שווה לבדוק את העניין.
פרופיל | שלח הודעה | חפש
sam22
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K


הצטרף בתאריך:
  Nov 30, 2006

מיקום: תל אביב
הבעות תודה: 824
מספר הודעות: 20282

 #23  נשלח: ד' 14/10/2009 11:12

keyser,
אם אתה בעניין של פיצות דקות
קפוץ לאייסברג בנמל
ותקנח בגלידה

_________________
העם דורש..... כל מיני דברים
פרופיל | שלח הודעה | חפש
keyser (מני דהן)
עוסק בתחום
עוסק בתחום

הצטרף בתאריך:
  Nov 09, 2005

מיקום: 3 בתים צמודי קרקע ביאבוייה
הבעות תודה: 242
מספר הודעות: 15199

 #24  נשלח: ה' 15/10/2009 4:26
Re: מבצע דומינוס פיצה - ישראבלופ במערומיו

[quote="riji"]
ציטוט:
keyser כתב:
נראה מעולה!
ניסית עם בצק עלים?



תודה.

לא חשבתי על זה, רוב המתכון זה איך להכין את הבצק שמרים ותכל'ס ברידוד מספק יצאו פיצות ממש ממש דקות
אבל אולי פעם שווה לבדוק את העניין.


בהחלט שווה! מאוד מוצלח
פרופיל | שלח הודעה | חפש
keyser (מני דהן)
עוסק בתחום
עוסק בתחום

הצטרף בתאריך:
  Nov 09, 2005

מיקום: 3 בתים צמודי קרקע ביאבוייה
הבעות תודה: 242
מספר הודעות: 15199

 #25  נשלח: ה' 15/10/2009 4:27

sam22 כתב:
keyser,
אם אתה בעניין של פיצות דקות
קפוץ לאייסברג בנמל
ותקנח בגלידה


תודה, אבל כרגע אני בארה"ב בחודשים הקרובים.
אם יש המלצה על פיצה במיאמי רבתי, אשמח.יש אחת ממש טובה ליד מיאמי ביץ', אבל צריך למשכן את הבית בשביל זה...
פרופיל | שלח הודעה | חפש
dizingof
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Apr 09, 2005
הבעות תודה: 97
מספר הודעות: 2518

 #26  נשלח: ה' 15/10/2009 7:13

שמתי לב בהזמנה של אתמול שאם מוסיפים בדף לפני האחרון 2 שקל תרומה למי יודע מי .. הסלטים פתאום עשירים ומלאים עד אפס מקום
פרופיל | שלח הודעה | חפש
alon24
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  May 02, 2005
הבעות תודה: 99
מספר הודעות: 1811

 #27  נשלח: ה' 15/10/2009 11:40

אתמול קניתי (יופ אחרון למבצע) האתר עדיין איטי ועדיין 12 דקות זה לא 12 דקות , אבל טעים והגיע אז למה ישראבלוף? למה לכעוס?
זה הגיע, לא שילמנו הרבה והיה טעים.

עכשיו צריך לחשוב על פיצה האט - עם פיצה שנייה בשקל שלהם....
פרופיל | שלח הודעה | חפש
urisavor
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד


הצטרף בתאריך:
  Sep 08, 2009

מיקום: רחובות
הבעות תודה: 44
מספר הודעות: 892

 #28  נשלח: ב' 28/12/2009 13:59

טוב. התנור מותקן ועבר 2-3 הרצות.
ראשית לתמונות. את התוצאות עוד לא הצלחתי לצלם....הן פשוט נחטפו אמשיך לנסות


תנור פיצה מותקן במטבח המרפסת

תקריב של הפיצה לפני האפיה

ובאור יום

פרופיל | שלח הודעה | חפש
uriler (אורי לרנר)
חבר כבוד
חבר כבוד

הצטרף בתאריך:
  Feb 18, 2005

מיקום: חולון
הבעות תודה: 524
מספר הודעות: 10116

 #29  נשלח: ב' 28/12/2009 14:14

אחלה מטבח מרפסת יש לך - אהבתי מאוד!
פרופיל | שלח הודעה | חפש
gilcooper
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Dec 14, 2008
הבעות תודה: 5
מספר הודעות: 270

 #30  נשלח: ב' 28/12/2009 14:25

הבעיה עם תנור ביתי שעד שהבצק מוכן, הגבינה כבר קירספית ויבשה אז
למי שאין תנור שמגיע ל 475 מעלות!!!! יש טיפ שיכול לעזור:

את הפיצה להכניס לכ- 10- 15 דק' ללא הגבינה הרוטב והתוספות רק לאחר מכן להוסיף את כל הדברים והכניס ל 10 דק' נוספות, ככה גם הבצק יוצא קירספי וגם הגבינה מבעבעת ולא קשה.
פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון קיץ - ישראל (GMT+3) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > ייבוא, תמחור ושירות עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  |  הבא 


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht