מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה


מבצע דומינוס פיצה - ישראבלופ במערומיו


עמוד 3 מתוך 3
עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3 
   פורומים > כללי > ייבוא, תמחור ושירות
מחבר הודעה
urisavor
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד


הצטרף בתאריך:
  Sep 08, 2009

מיקום: רחובות
הבעות תודה: 44
מספר הודעות: 892

 #31  נשלח: ב' 28/12/2009 14:31

uriler כתב:
אחלה מטבח מרפסת יש לך - אהבתי מאוד!


תודה! מבחינתי, אחת הפנינים בדירה החדשה
פרופיל | שלח הודעה | חפש
gab (גבי כץ)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Aug 06, 2007

מיקום: מודיעין
הבעות תודה: 6
מספר הודעות: 423

 #32  נשלח: ג' 29/12/2009 11:26
Re: מבצע דומינוס פיצה - ישראבלופ במערומיו

roypeles כתב:
riji כתב:

הערה קטנה נוספת, יש לי מתכון מצויין לפיצה ביתית קלה להכנה וטעימה לא פחות מדומינוס, ברגע שמתחילים לעשות לבד, כבר לא צריכים את הטובות של אף אחד


למה אתה מחכה לשתף אותנו?
פיצה זה הדבר הכי טעים בעולם!

וגם פה יש חלוקה ברורה - יש את הפיציופילים שבשבילהם פיצה צריכה להיות דקה דקה, ולעולם לא יגעו בפיצה עבה. ויש את שאר העם, שאוהב את הפיצה שלו עבה כדי להרגיש שיש מה לאכול.

אני חושב שאתה טועה
פיצה עבה זה לא לחסרי תרבות פיצה- להיפך. לאוהבי בצק טוב וטעים
עיין ערך פיצה מטר או סברו- זה הסגנון הארגנטינאי לפיצה- מ-ע-ו-ל-ה
פרופיל | שלח הודעה | חפש
moco (משה)
חבר כבוד
חבר כבוד

הצטרף בתאריך:
  Dec 01, 2004
הבעות תודה: 344
מספר הודעות: 20525

 #33  נשלח: ג' 29/12/2009 12:04
Re: מבצע דומינוס פיצה - ישראבלופ במערומיו

gab כתב:
roypeles כתב:
riji כתב:

הערה קטנה נוספת, יש לי מתכון מצויין לפיצה ביתית קלה להכנה וטעימה לא פחות מדומינוס, ברגע שמתחילים לעשות לבד, כבר לא צריכים את הטובות של אף אחד


למה אתה מחכה לשתף אותנו?
פיצה זה הדבר הכי טעים בעולם!

וגם פה יש חלוקה ברורה - יש את הפיציופילים שבשבילהם פיצה צריכה להיות דקה דקה, ולעולם לא יגעו בפיצה עבה. ויש את שאר העם, שאוהב את הפיצה שלו עבה כדי להרגיש שיש מה לאכול.

אני חושב שאתה טועה
פיצה עבה זה לא לחסרי תרבות פיצה- להיפך. לאוהבי בצק טוב וטעים
עיין ערך פיצה מטר או סברו- זה הסגנון הארגנטינאי לפיצה- מ-ע-ו-ל-ה

צודק. אין קשר בין עובי בצק לאיכות. פשוט יש כל מיני סגנונות.
גם Chicago-style pizza (במחבת) זה עם בצק עבה.

_________________
משה
פרופיל | שלח הודעה | חפש
urisavor
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד


הצטרף בתאריך:
  Sep 08, 2009

מיקום: רחובות
הבעות תודה: 44
מספר הודעות: 892

 #34  נשלח: ג' 29/12/2009 12:48

יש! הצלחתי!
אחרי מארב שלא היה מבייש שום פפרצי, הרי התמונות לשיפוטכם:


"לפני"

"אחרי" (60 שניות לפני שנעלמה בקרב הנוכחים)

פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון קיץ - ישראל (GMT+3) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > ייבוא, תמחור ושירות עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3 


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht