אני מנחש שבחנות שגלעד המליץ עליה נוכל למצוא גומי שמאושר ליד דברי מאכל.
צריך גם לוודא שהוא עמיד בטמפ' גבוהה, נגיד עד 100 מעלות.
אולי אפשר פשוט לצפות בסיליקון, אפילו מתבנית כזו שקונים בחנויות לכלי בית. הוא עמיד ב-200 מעלות, וברור שכשיר לאוכל.
מחפש לקנות Tamping Stand Top
לי לקח זמן , אבל בסוף הצלחתי (אפילו על השיש החלקלק), בידית כפולה, מנה בודדת יוצאת לפעמים בטיפטופים וזה מאד מקרר את האספרסו. נסה אולי משטח גומי יותר עבה שיתן תמיכה וימנע החלקה.moti_r כתב:עבורי זה על סף הבלתי אפשרי ממש. מה שאני לא עושה - הידית זזה ולא עומדת יציב.מני כתב:אחרי אימון התרגלתי לאזן את הידית גם על הרגל הבודדת....
זו אחת הסיבות העיקריות שאני משתמש רק בידית הכפולה, גם אם אני חולט סינגל....
אפשר להשתמש בידית נייקד - טוב למנה בודדת וכפולה וקל לטימפור
moti_r כתב:עבורי זה על סף הבלתי אפשרי ממש. מה שאני לא עושה - הידית זזה ולא עומדת יציב.מני כתב:אחרי אימון התרגלתי לאזן את הידית גם על הרגל הבודדת....
זו אחת הסיבות העיקריות שאני משתמש רק בידית הכפולה, גם אם אני חולט סינגל....
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה
- הודעות: 11720
- הצטרף: נובמבר 2009
- מיקום: כפר סבא
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה
- הודעות: 11720
- הצטרף: נובמבר 2009
- מיקום: כפר סבא
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים