אשכול לכול חובבי עישון הבשר

הפורום בתחום גרילים (פחים, גז וכו'), כל מה שקשור לבישול "על האש".
agnostic
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 539
הצטרף: אוקטובר 2008
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

נושא שלא נקרא #136 

בקשה... צילום לא משהו בתנאים חשוכים...
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

noam3039 (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 3432
הצטרף: ינואר 2013
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 487 פעמים

נושא שלא נקרא #137 

agnostic כתב:בקשה... צילום לא משהו בתנאים חשוכים...
...
·ניראה טוב תודה על השתוף (Y) ד.א אתה גם יכול לראות את הבשר שאני עשנתי

agnostic
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 539
הצטרף: אוקטובר 2008
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

נושא שלא נקרא #138 

שאלה למעשנים למיניהם..

איזה נתחי בשר אתם נוהגים "לכבוש" טרם עישון ? אתם עושים זאת גם בנתחים "רכים" כמו אנטריקוט/סינטה/אסאדו?

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
הודעות: 6718
הצטרף: מרץ 2010
נתן תודות: 1245 פעמים
קיבל תודות: 1309 פעמים

נושא שלא נקרא #139 

אסדו לא נחשב נתח רך הוא צריך לבלות יותר משש שעות במעשנת וכן אני מעביר אותו תהליך של "כבישה" במי מלח וסוכר חום.

לא עשיתי אנטרקוט או סינטה, אבל גם עוף אני מעביר תהליך של כבישה

Avi_h
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 1761
הצטרף: ינואר 2007
מיקום: כרמיאל
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 71 פעמים

נושא שלא נקרא #140 

נורא תלוי במעשנת.
ככל שהמעשנת קטנה יותר כך יש יותר צלייה בנוסף לעישון.
אצלי יש חבית אז המרחק מהגחלים גדול. מרינדה יבשה מתחת לעור של העוף עושה יופי של עבודה עם כלי מים במעשנת. העוף יוצא עסיסי ורך.
72o

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
הודעות: 6718
הצטרף: מרץ 2010
נתן תודות: 1245 פעמים
קיבל תודות: 1309 פעמים

נושא שלא נקרא #141 

אצלי זה דוד והמרחק בין הגחלים לבשר כחצי מטר כך שזה די רחוק.

אבל בכול זאת אני כובש את העוף והוא באמת יוצא ...... נהייתי רעב :)

אני חושב שאין רע בכבישה אם זה לא עוזר זה לא מזיק.

noam3039 (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 3432
הצטרף: ינואר 2013
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 487 פעמים

נושא שלא נקרא #142 

היי molvy
אשמח לדעת איך אתה כובש עוף
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html

agnostic
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 539
הצטרף: אוקטובר 2008
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

נושא שלא נקרא #143 

תודה.

גם אני אשמח מאוד אם תשתף בהוראות כבישה של בשר ועוף..

צביקהעמי
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
הודעות: 1
הצטרף: אפריל 2015
שם מלא: צביקה עמי
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

Re: למי שיש מעשנת בשר שישרשר פה -נערך הוספתי תמונות מעשנת חדשה

נושא שלא נקרא #144 

באיזה צבע צבעתה

noam3039 (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 3432
הצטרף: ינואר 2013
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 487 פעמים

נושא שלא נקרא #145 

היי צביקהעמי
אני צבעתי בצבע עמיד בחום ורק שתדע שזה צבע יקר
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html

taoyossi
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
הודעות: 5224
הצטרף: אוקטובר 2006
שם מלא: יוסי ביטון
מיקום: כפר יונה
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 94 פעמים

נושא שלא נקרא #146 

נראה מדהים ומגרה בטירוף,
אנחנו במשפחה קרניבורים, אוכלים לא מעט על האש במהלך השבוע, עולם העשנת קוסם מאוד ונראה כמו פאר יצירת הבשר, מס' שאלות לאדם שמעולם לא התנסה או נחשף לסוג כזה של עשיית בשר:
1. האם מעשנת מוציאה את העשן לסביבה או אוגרת אותו בתוכה? (גר בבניין דירות, האם זה בכלל אפשרי עבורי)
2. האם יש חברות שמוכרות מעשנת בשר.? אין לי את היכולת היצירתית כפי שעולה כאן ב DYI של האנשים
3. האם יש דרך להנות מחווית העישון גם ללא מעשנת, יש לי מנגל גז של גרנדהול GT3.

agnostic
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 539
הצטרף: אוקטובר 2008
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

נושא שלא נקרא #147 

taoyossi כתב:נראה מדהים ומגרה בטירוף,
אנחנו במשפחה קרניבורים, אוכלים לא מעט על האש במהלך השבוע, עולם העשנת קוסם מאוד ונראה כמו פאר יצירת הבשר, מס' שאלות לאדם שמעולם לא התנסה או נחשף לסוג כזה של עשיית בשר:
1. האם מעשנת מוציאה את העשן לסביבה או אוגרת אותו בתוכה? (גר בבניין דירות, האם זה בכלל אפשרי עבורי)
2. האם יש חברות שמוכרות מעשנת בשר.? אין לי את היכולת היצירתית כפי שעולה כאן ב DYI של האנשים
3. האם יש דרך להנות מחווית העישון גם ללא מעשנת, יש לי מנגל גז של גרנדהול GT3.
...
הי.
אנסה לענות בקצרה:
1. בהחלט מוציאה לסביבה, אם כי שמעתי על מעשנות שממוקמות במרפסות בתים משותפים.
2. יש כמה וכמה חברות (לא מבחר כמו בארה"ב), אבל יש Weber , אמגזית, אמני ברזל, גשר הזיו, טורוס... בקיצור גוגל.
3. - יש קופסאות עישון לגריל גז (לא ניסיתי)

·

Avi_h
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 1761
הצטרף: ינואר 2007
מיקום: כרמיאל
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 71 פעמים

נושא שלא נקרא #148 

noam3039 כתב:היי צביקהעמי
אני צבעתי בצבע עמיד בחום ורק שתדע שזה צבע יקר
...
יש בקבוקי ספריי צבע שעולים כ30-40 ש"ח ועמידים לחום גבוה הרבה מעבר למה שיש במעשנת. כמות הגוונים מוגבלת.
2 מיכלים הספיקו לי לחבית של 200 ליטר.

agnostic
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 539
הצטרף: אוקטובר 2008
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

נושא שלא נקרא #149 

שאלת טמפרטורות ברשותכם.

האם אתם מודדים טמפרטורה פנימית בעישון, ואם כן האם הערכים צריכים להיות זהים לאלה של גריל?
דהיינו - 55-60 למדיום (בשר) וכיו"ב ?

noam3039 (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 3432
הצטרף: ינואר 2013
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 487 פעמים

נושא שלא נקרא #150 

היי agnostic
תחפש באשכול שלי על מה ששאלת דיברו קצת על זה
בהצלחה
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html

שלח תגובה

חזור אל “גריל וצליה”