למה עושים פסטרמה מהודו ולא מעוף ?
[ חשבתי בהתחלה שזו פונקצייה של פער מחירים גדול - זהה למעשה היום ]
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
- אוריאורנשטיין
- חבר פעיל מאוד
- הודעות: 202
- הצטרף: אפריל 2015
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 28 פעמים
- molvy
- חבר במועדון HT
- הודעות: 6718
- הצטרף: מרץ 2010
- נתן תודות: 1245 פעמים
- קיבל תודות: 1309 פעמים
- אוריאורנשטיין
- חבר פעיל מאוד
- הודעות: 202
- הצטרף: אפריל 2015
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 28 פעמים
- אוריאורנשטיין
- חבר פעיל מאוד
- הודעות: 202
- הצטרף: אפריל 2015
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 28 פעמים
- molvy
- חבר במועדון HT
- הודעות: 6718
- הצטרף: מרץ 2010
- נתן תודות: 1245 פעמים
- קיבל תודות: 1309 פעמים
·אוריאורנשטיין כתב:האם מישהו התנסה עם חזה בקר יש לי קג חזה בקר טרי...
כשעושים עוף שלם יש שם כמובן גם את החזה לכן לדעתי אין הרבה הבדל בין עוף שלם לחזה עוף.
השרייה במים+מלח+סוכר חום+עלי דפנה
השרייה במרינדה לפי הטעם
שעתיים במעשנת בטמפרטורה של 75-100 מעלות
כמובן קערת מים למטה למנוע ייבוש
יוצא עסיסי וטעים
בתיאבון
- אוריאורנשטיין
- חבר פעיל מאוד
- הודעות: 202
- הצטרף: אפריל 2015
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 28 פעמים
ההבחנה שלמדתי -[גוגליאדה]
רוסטביף roast beef בקר איכותי [שיטל סינטה פילה]שניצלה בשלמותו בעודו מתובל מבחוץ יבש ונעטף וניסגר עמ לשמור על מיציו.
קורנביף corn beef בשר משומר שעבר שימור במלח ותבלינים או אידוי , לא נידרש בשר איכותי
האמריקאים עושים מחזה בקר brisket את הפסטרמי שלהןם ומדובר על זמן עישון ארוך ומיומנויות גבוהות
רוסטביף roast beef בקר איכותי [שיטל סינטה פילה]שניצלה בשלמותו בעודו מתובל מבחוץ יבש ונעטף וניסגר עמ לשמור על מיציו.
קורנביף corn beef בשר משומר שעבר שימור במלח ותבלינים או אידוי , לא נידרש בשר איכותי
האמריקאים עושים מחזה בקר brisket את הפסטרמי שלהןם ומדובר על זמן עישון ארוך ומיומנויות גבוהות
- אוריאורנשטיין
- חבר פעיל מאוד
- הודעות: 202
- הצטרף: אפריל 2015
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 28 פעמים
אין צורך, אתה יכול פשוט להשרות את השבבים ביין.
ממליץ לך לקרוא את זה:
http://latimesblogs.latimes.com/dailydi ... oking.html
נ.ב
זה מה שמחכה לנתח 2 קילו אנטריקוט לסופש,
ממליץ לך לקרוא את זה:
http://latimesblogs.latimes.com/dailydi ... oking.html
נ.ב
זה מה שמחכה לנתח 2 קילו אנטריקוט לסופש,
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- אוריאורנשטיין
- חבר פעיל מאוד
- הודעות: 202
- הצטרף: אפריל 2015
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 28 פעמים
היום עישנתי עוף [לראשונה עשיתי אותו במתקן שבו העוף עומד ולא ע"ג הרשת
משרה- 3 כפות תערובת של פפריקה אדומה פפריקה חריפה פלפל שחור גרוס , 3 כפות סוכר חום 2 כפות מלח 2 כפיות שום כתוש 1 כפית חרדל דיזון 2 כפות רוטב ברביקיו ,עלי דפנה . 36 שע במקרר ולפני כניסה למעשנת [ שהה כשעה בחוץ ] מרחתי רוטב ברביקיו רגיל של היינץ.
שימוש בפחמים ארגנטינאים 'צאנקים קטנים של עצי הדר + חופן כפיסי היקורי וכל חצי שעה ענף רוזמרין סהכ 3.5 שעות הנתח במעשנה ,
משרה- 3 כפות תערובת של פפריקה אדומה פפריקה חריפה פלפל שחור גרוס , 3 כפות סוכר חום 2 כפות מלח 2 כפיות שום כתוש 1 כפית חרדל דיזון 2 כפות רוטב ברביקיו ,עלי דפנה . 36 שע במקרר ולפני כניסה למעשנת [ שהה כשעה בחוץ ] מרחתי רוטב ברביקיו רגיל של היינץ.
שימוש בפחמים ארגנטינאים 'צאנקים קטנים של עצי הדר + חופן כפיסי היקורי וכל חצי שעה ענף רוזמרין סהכ 3.5 שעות הנתח במעשנה ,
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
נערך לאחרונה על ידי אוריאורנשטיין ב 07/06/2015 17:53, נערך פעם 1 בסך הכל.