אשכול לכול חובבי עישון הבשר

הפורום בתחום גרילים (פחים, גז וכו'), כל מה שקשור לבישול "על האש".
אוריאורנשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 202
הצטרף: אפריל 2015
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

נושא שלא נקרא #241 

למה עושים פסטרמה מהודו ולא מעוף ?
[ חשבתי בהתחלה שזו פונקצייה של פער מחירים גדול - זהה למעשה היום ]

noam3039 (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 3432
הצטרף: ינואר 2013
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 487 פעמים

נושא שלא נקרא #242 

אוריאורנשטיין כתב:למה עושים פסטרמה מהודו ולא מעוף ?
[ חשבתי בהתחלה שזו פונקצייה של פער מחירים גדול - זהה למעשה היום ]
...
·אני אשית עשיתי גם מחזה עוף ויצא טעים מאוד וגם פריך
אם תיראה באחת התמונות שפרסמתי מתחת לרשת יש מגש
שאותו אני ממלא מיים לאדים וזה עושה את הבשר מעולה
רך ופריך

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
הודעות: 6718
הצטרף: מרץ 2010
נתן תודות: 1245 פעמים
קיבל תודות: 1309 פעמים

נושא שלא נקרא #243 

agnostic כתב:
, אבל בחיפוש מהיר:
http://www.wallashops.co.il/%D7%9C%D7%9 ... pi4xjgraef
...
·

תודה! אבל שם בדיוק ........
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

אוריאורנשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 202
הצטרף: אפריל 2015
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

נושא שלא נקרא #244 

דרך אגב בחול פסטרמה - עשוייה מבקר ולא מעוף/הודו

agnostic
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 539
הצטרף: אוקטובר 2008
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

נושא שלא נקרא #245 

molvy כתב:
...
...
·

תודה! אבל שם בדיוק ........
...
·הזוי.... זה לא היה כשהסתכלתי...
אפילו דפדפתי ל אמזון גרמניה וראיתי שהיא מקבלת ציונים טובים בביקורות...

אגב, יכול להיות שעושים מהודו כי החזה פשוט הרבה יותר גדול ?? (כן כן... נשמע שייך לפורומים אחרים...)

Elad8
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
הודעות: 6213
הצטרף: ינואר 2006
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 438 פעמים

נושא שלא נקרא #246 

אוריאורנשטיין כתב:דרך אגב בחול פסטרמה - עשוייה מבקר ולא מעוף/הודו
...

לפסטרמי בארה״ב אין שום קשר למה קוראים לו כאן פסטרמה.
אלעד

אוריאורנשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 202
הצטרף: אפריל 2015
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

נושא שלא נקרא #247 

האם מישהו התנסה עם חזה בקר יש לי קג חזה בקר טרי

agnostic
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 539
הצטרף: אוקטובר 2008
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

נושא שלא נקרא #248 

אוריאורנשטיין כתב:האם מישהו התנסה עם חזה בקר יש לי קג חזה בקר טרי
...
·לא ניסיתי, אבל קראתי כל מיני מתכונים.
אני חושב שמדובר בעישון מאוד ארוך.
תחפש Brisket ...

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
הודעות: 6718
הצטרף: מרץ 2010
נתן תודות: 1245 פעמים
קיבל תודות: 1309 פעמים

נושא שלא נקרא #249 

אוריאורנשטיין כתב:האם מישהו התנסה עם חזה בקר יש לי קג חזה בקר טרי
...
·

כשעושים עוף שלם יש שם כמובן גם את החזה לכן לדעתי אין הרבה הבדל בין עוף שלם לחזה עוף.

השרייה במים+מלח+סוכר חום+עלי דפנה
השרייה במרינדה לפי הטעם
שעתיים במעשנת בטמפרטורה של 75-100 מעלות
כמובן קערת מים למטה למנוע ייבוש

יוצא עסיסי וטעים

בתיאבון

shuali
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
הודעות: 5010
הצטרף: דצמבר 2007
נתן תודות: 228 פעמים
קיבל תודות: 753 פעמים

נושא שלא נקרא #250 

בוודאי שיש הבדל בין חזה בקר לחזה עוף
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.

shuali
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
הודעות: 5010
הצטרף: דצמבר 2007
נתן תודות: 228 פעמים
קיבל תודות: 753 פעמים

נושא שלא נקרא #251 

דרך אגב, חזה בקר זה מה שנקרא באנגלית קורנד ביף (בצורת הפסטרמה) או בריסקט בצורת הצלי

אוריאורנשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 202
הצטרף: אפריל 2015
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

נושא שלא נקרא #252 

ההבחנה שלמדתי -[גוגליאדה]
רוסטביף roast beef בקר איכותי [שיטל סינטה פילה]שניצלה בשלמותו בעודו מתובל מבחוץ יבש ונעטף וניסגר עמ לשמור על מיציו.
קורנביף corn beef בשר משומר שעבר שימור במלח ותבלינים או אידוי , לא נידרש בשר איכותי
האמריקאים עושים מחזה בקר brisket את הפסטרמי שלהןם ומדובר על זמן עישון ארוך ומיומנויות גבוהות

אוריאורנשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 202
הצטרף: אפריל 2015
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

נושא שלא נקרא #253 

האם מישהו יודע היכן ניתן לרכוש עצים ששל חביות שישמשו לאחסון יין ?

shuali
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
הודעות: 5010
הצטרף: דצמבר 2007
נתן תודות: 228 פעמים
קיבל תודות: 753 פעמים

נושא שלא נקרא #254 

אין צורך, אתה יכול פשוט להשרות את השבבים ביין.
ממליץ לך לקרוא את זה:

http://latimesblogs.latimes.com/dailydi ... oking.html


נ.ב

זה מה שמחכה לנתח 2 קילו אנטריקוט לסופש,
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

אוריאורנשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 202
הצטרף: אפריל 2015
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

נושא שלא נקרא #255 

היום עישנתי עוף [לראשונה עשיתי אותו במתקן שבו העוף עומד ולא ע"ג הרשת

משרה- 3 כפות תערובת של פפריקה אדומה פפריקה חריפה פלפל שחור גרוס , 3 כפות סוכר חום 2 כפות מלח 2 כפיות שום כתוש 1 כפית חרדל דיזון 2 כפות רוטב ברביקיו ,עלי דפנה . 36 שע במקרר ולפני כניסה למעשנת [ שהה כשעה בחוץ ] מרחתי רוטב ברביקיו רגיל של היינץ.
שימוש בפחמים ארגנטינאים 'צאנקים קטנים של עצי הדר + חופן כפיסי היקורי וכל חצי שעה ענף רוזמרין סהכ 3.5 שעות הנתח במעשנה ,
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
נערך לאחרונה על ידי אוריאורנשטיין ב 07/06/2015 17:53, נערך פעם 1 בסך הכל.

שלח תגובה

חזור אל “גריל וצליה”