אשכול לכול חובבי עישון הבשר

הפורום בתחום גרילים (פחים, גז וכו'), כל מה שקשור לבישול "על האש".
shuali
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
הודעות: 5010
הצטרף: דצמבר 2007
נתן תודות: 228 פעמים
קיבל תודות: 753 פעמים

נושא שלא נקרא #376 

קופסה סגורה אחרת כל המקרר יסריח
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.

אוריאורנשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 202
הצטרף: אפריל 2015
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

נושא שלא נקרא #377 

ככל שאני למד יותר [דרך ה youtube] האמריקאים עוברים כולל מיקצוענים למעשנות חשמליות

Triple-z
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 438
הצטרף: פברואר 2007
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

נושא שלא נקרא #378 

חשמליות שעובדות עם wood pellets שזה שבבי עץ דחוסים, נראה מאוד נח, שגר ושכח.. רק שגם אם אתה מביא כזאת לארץ צריך למצוא את השבבים המיוחדים..

אוריאורנשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 202
הצטרף: אפריל 2015
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

נושא שלא נקרא #379 

כפי שאני מבין היתרונות :-
יכולת שליטה כמעט אבסולטית על טמפ
אין צורך באיחסון של פחמים/גזרי עץ
כן התלות בסוד ששבים

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
הודעות: 6718
הצטרף: מרץ 2010
נתן תודות: 1245 פעמים
קיבל תודות: 1309 פעמים

נושא שלא נקרא #380 

השליטה אבסולוטית
התהליך מבוקר
העשן מתוזמן ומדויק

אבל

מאבדים את כל הכיף של ההתעסקות עם הגחלים והאש וכל הגישפט מסביב שנותן את הסיפוק מהתהליך

אני נשאר עם התהליך הארוך והמייגע!

ArkadySgroup
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
הודעות: 2
הצטרף: ספטמבר 2015
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

אז מה דעתכם?

נושא שלא נקרא #381 

מעשנה ניידת (מתקפלת לגודל של צ'ימידן)
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

noam3039 (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 3432
הצטרף: ינואר 2013
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 487 פעמים

נושא שלא נקרא #382 

הי ArkadySgroup
האמת שהמעשנת הזאת מענינת מאוד תודה על השיתוף (Y)
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html

אוריאורנשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 202
הצטרף: אפריל 2015
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

נושא שלא נקרא #383 

סלמון
היום אני מעשן את הסלמון בשיטה שונה מבעבר:-
Rub יבש של סוכר ומלח ביחס של 1:4 [סוכר הגדול ] למשך של 12 שעות במקרר.
הסלמון הגיר נוזלים וקיבל צבע עינברי לפני העישון והנחתי ליבוש לש שעתיים - שלב חשוב מאד .
ניכנס למעשנת למשך שעה וחצי צפי יזוגג 30 דק לפני סיום בדבש.
מצורף תמונה לפני העישון . אדווח בסיום
נערך לאחרונה על ידי אוריאורנשטיין ב 24/09/2015 13:20, נערך פעם 1 בסך הכל.

אוריאורנשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 202
הצטרף: אפריל 2015
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

נושא שלא נקרא #384 

לא מצליח לצרף תמונה סיומת png 600 kb
למה ?

noam3039 (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 3432
הצטרף: ינואר 2013
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 487 פעמים

נושא שלא נקרא #385 

אוריאורנשטיין כתב:לא מצליח לצרף תמונה סיומת png 600 kb
למה ?
...
·תנסה להעלאת את התמונה לשרת העלאות של תמונות ולהדביק את הכישור פה
נקווה שתצליח כי גם אני רוצה מאוד לראות את הסלמון בהצלחה (Y)

אוריאורנשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 202
הצטרף: אפריל 2015
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

נושא שלא נקרא #386 

כניראה סוגיית הגודל- ניסיון נוסף
ריח עצי ההדר + הדובדבן פשוט נהדר
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
הודעות: 6718
הצטרף: מרץ 2010
נתן תודות: 1245 פעמים
קיבל תודות: 1309 פעמים

נושא שלא נקרא #387 

גם אני בעוונותיי עשיתי סלמון מעושן די מזמן.

צורת העשייה הייתה מאוד דומה
- ספיחת הנוזלים הייתה עם מלח גס בלבד למשך 10 שעות
- לאחר מכן שטיפה של המלח וייבוש של הדג למשך שעתיים
- ואז למעשנת לשעה בערך כאשר לא עשיתי שום זיגוג

שלוש קילו סלמון. בשתי חתיכות (חצי דג חתוך לרוחב)

יצא מדהים טעם עדין ודג עסיסי מאוד

אוריאורנשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 202
הצטרף: אפריל 2015
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

נושא שלא נקרא #388 

דיווח "מהשטח"

ראשית צריך להקפיד על טמפ נמוכה כעושים סלמון /פורל . מומלץ פחות מ100 גם אם מאריך את זמן העישון
המרקם והטעם היה נהדר , קצת יותק בשרני מהדרך הקודמת שעשיתי
שעתיים במעשנה זיגגתי בדבש אחרי שעה ושעה וחצי וכשהוצאתי את הדג ל" מנוחה "
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

noam3039 (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 3432
הצטרף: ינואר 2013
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 487 פעמים

נושא שלא נקרא #389 

אוריאורנשטיין כתב:דיווח "מהשטח"

ראשית צריך להקפיד על טמפ נמוכה כעושים סלמון /פורל . מומלץ פחות מ100 גם אם מאריך את זמן העישון
המרקם והטעם היה נהדר , קצת יותק בשרני מהדרך הקודמת שעשיתי
שעתיים במעשנה זיגגתי בדבש אחרי שעה ושעה וחצי וכשהוצאתי את הדג ל" מנוחה "
...
·פששש תענוג לראות את זה וגם אני מת לעשות עשון כזה כל הכבוד אורי (Y)

Triple-z
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 438
הצטרף: פברואר 2007
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

נושא שלא נקרא #390 

אפשר לעשות עישון קר לסלמון יש באמזון מוצר שנראה לי מעניין לעישון קר:
http://www.amazon.com/dp/B005OHSKAQ/

והנה קליפ הדגמה:

שלח תגובה

חזור אל “גריל וצליה”