אשכול לכול חובבי עישון הבשר
- noam3039 (פותח השרשור)
- חבר מביא חבר
- הודעות: 3432
- הצטרף: ינואר 2013
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 487 פעמים
OferL תענוג לראות את הבשר תודה על השיתוף
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
- YoniFridman
- חבר פעיל מאוד
- הודעות: 137
- הצטרף: אוגוסט 2014
- מיקום: חיפה
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
- אוריאורנשטיין
- חבר פעיל מאוד
- הודעות: 202
- הצטרף: אפריל 2015
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 28 פעמים
- אוריאורנשטיין
- חבר פעיל מאוד
- הודעות: 202
- הצטרף: אפריל 2015
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 28 פעמים
חזרתי עכשיו מנו יורק כ10 ימים .
אכלתי במסעדת מעושנים בשם blue smoke .
מעבר לקונספט הטוב של ה "ארוחה עיסקית " לקחתי מנה אחת וכל סוג בשר שרציתי תוספת 5 $.
אכלתי שם brisket ,מעולם לא אכלתי דבר כזה - פשוט מטורף אין לי מילים
ביקשתי ונענו לבקשתי שוחחתי וראיתי איך הם מעשנים - עב עץ 14-16 שעות בטמפ קבועה זה משהו קשה לבעלי מעשנות קטנות כמוני ליישם.
אכלתי במסעדת מעושנים בשם blue smoke .
מעבר לקונספט הטוב של ה "ארוחה עיסקית " לקחתי מנה אחת וכל סוג בשר שרציתי תוספת 5 $.
אכלתי שם brisket ,מעולם לא אכלתי דבר כזה - פשוט מטורף אין לי מילים
ביקשתי ונענו לבקשתי שוחחתי וראיתי איך הם מעשנים - עב עץ 14-16 שעות בטמפ קבועה זה משהו קשה לבעלי מעשנות קטנות כמוני ליישם.
- noam3039 (פותח השרשור)
- חבר מביא חבר
- הודעות: 3432
- הצטרף: ינואר 2013
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 487 פעמים
·אורי ממש כייף לשמוע את מה שאמרתאוריאורנשטיין כתב:חזרתי עכשיו מנו יורק כ10 ימים .
אכלתי במסעדת מעושנים בשם blue smoke .
מעבר לקונספט הטוב של ה "ארוחה עיסקית " לקחתי מנה אחת וכל סוג בשר שרציתי תוספת 5 $.
אכלתי שם brisket ,מעולם לא אכלתי דבר כזה - פשוט מטורף אין לי מילים
ביקשתי ונענו לבקשתי שוחחתי וראיתי איך הם מעשנים - עב עץ 14-16 שעות בטמפ קבועה זה משהו קשה לבעלי מעשנות קטנות כמוני ליישם....
אני בדרך כלל צופה בYouTube על עישונים במעשנות בארצות הברית וזה ממש מגרה מה
שהם עושים שם ואני שמח שנהנתה שם
[img]file:///C:/Users/Yoav/Dropbox/40d/IMG-20151008-WA0002.jpeg[/img]קניתי מ EBAY ב 330 שקל.
לא רציתי להגרר להשקעה גדולה יותר לפני שאני משחק קצת עם הנושא, וגם לשים את זה במרפסת היה קצת הימור, אז מצאתי את זה.
עוד לומד את זה, אבל כבר יוצאת פסטרמה לא רעה, והמשפחה המורחבת כבר הזמינה נתחים.
יתרון מסוים - זה נייד לגמרי, אפשר ללכת להעלות עשן גם אצל אנשים אחרים
חיסרון - תנודתיות חום גדולה מדי, פח דק. אני רוצה לשדרג את האטימה של זה קצת עם נומקס או סיליקון עמיד חום .
לא רציתי להגרר להשקעה גדולה יותר לפני שאני משחק קצת עם הנושא, וגם לשים את זה במרפסת היה קצת הימור, אז מצאתי את זה.
עוד לומד את זה, אבל כבר יוצאת פסטרמה לא רעה, והמשפחה המורחבת כבר הזמינה נתחים.
יתרון מסוים - זה נייד לגמרי, אפשר ללכת להעלות עשן גם אצל אנשים אחרים
חיסרון - תנודתיות חום גדולה מדי, פח דק. אני רוצה לשדרג את האטימה של זה קצת עם נומקס או סיליקון עמיד חום .
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- noam3039 (פותח השרשור)
- חבר מביא חבר
- הודעות: 3432
- הצטרף: ינואר 2013
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 487 פעמים
תתחדש YoavWeis על המעשנה
ואשמח גם לראות תמונות של הפסטרמה שעשיתה
ואשמח גם לראות תמונות של הפסטרמה שעשיתה
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
- אוריאורנשטיין
- חבר פעיל מאוד
- הודעות: 202
- הצטרף: אפריל 2015
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 28 פעמים
מחפש rub יבש עדין (אין מניעה שיהיה חריף במקצת )על בסיס חרדל או שמן זית לפילה לבן וסינטה .
השתמשתי בrub שתיכף אפרט על אנטריקוט על עצם -הציפוי החיצוני לא היה מוצלח [1/4כוס פפריקה.2.כפות מלח 2 כ.פות סוכר חום כפית כמון 2כ פות צילי כף קאיגו כפית לסרי טחון 2 כפות פלפל שחור ] הבשר עצמו היה נהדרמצטער שלא צילמתי
השתמשתי בrub שתיכף אפרט על אנטריקוט על עצם -הציפוי החיצוני לא היה מוצלח [1/4כוס פפריקה.2.כפות מלח 2 כ.פות סוכר חום כפית כמון 2כ פות צילי כף קאיגו כפית לסרי טחון 2 כפות פלפל שחור ] הבשר עצמו היה נהדרמצטער שלא צילמתי
- אוריאורנשטיין
- חבר פעיל מאוד
- הודעות: 202
- הצטרף: אפריל 2015
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 28 פעמים
- אוריאורנשטיין
- חבר פעיל מאוד
- הודעות: 202
- הצטרף: אפריל 2015
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 28 פעמים
- אוריאורנשטיין
- חבר פעיל מאוד
- הודעות: 202
- הצטרף: אפריל 2015
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 28 פעמים