אשכול לכול חובבי עישון הבשר

הפורום בתחום גרילים (פחים, גז וכו'), כל מה שקשור לבישול "על האש".
noam3039 (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 3432
הצטרף: ינואר 2013
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 487 פעמים

נושא שלא נקרא #406 

OferL תענוג לראות את הבשר תודה על השיתוף (Y)
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html

YoniFridman
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 137
הצטרף: אוגוסט 2014
מיקום: חיפה
נתן תודות: 50 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

נושא שלא נקרא #407 

@OferL
·
FOODPORN....

אוריאורנשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 202
הצטרף: אפריל 2015
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

נושא שלא נקרא #408 

תמונות נהדרות

אוריאורנשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 202
הצטרף: אפריל 2015
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

נושא שלא נקרא #409 

חזרתי עכשיו מנו יורק כ10 ימים .
אכלתי במסעדת מעושנים בשם blue smoke .
מעבר לקונספט הטוב של ה "ארוחה עיסקית " לקחתי מנה אחת וכל סוג בשר שרציתי תוספת 5 $.
אכלתי שם brisket ,מעולם לא אכלתי דבר כזה - פשוט מטורף אין לי מילים
ביקשתי ונענו לבקשתי שוחחתי וראיתי איך הם מעשנים - עב עץ 14-16 שעות בטמפ קבועה זה משהו קשה לבעלי מעשנות קטנות כמוני ליישם.

noam3039 (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 3432
הצטרף: ינואר 2013
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 487 פעמים

נושא שלא נקרא #410 

אוריאורנשטיין כתב:חזרתי עכשיו מנו יורק כ10 ימים .
אכלתי במסעדת מעושנים בשם blue smoke .
מעבר לקונספט הטוב של ה "ארוחה עיסקית " לקחתי מנה אחת וכל סוג בשר שרציתי תוספת 5 $.
אכלתי שם brisket ,מעולם לא אכלתי דבר כזה - פשוט מטורף אין לי מילים
ביקשתי ונענו לבקשתי שוחחתי וראיתי איך הם מעשנים - עב עץ 14-16 שעות בטמפ קבועה זה משהו קשה לבעלי מעשנות קטנות כמוני ליישם.
...
·אורי ממש כייף לשמוע את מה שאמרת
אני בדרך כלל צופה בYouTube על עישונים במעשנות בארצות הברית וזה ממש מגרה מה
שהם עושים שם ואני שמח שנהנתה שם (Y)

agnostic
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 539
הצטרף: אוקטובר 2008
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

נושא שלא נקרא #411 

@אוריאורנשטיין

אתה יכול לשלב בישול בוואקום (סו-ויד) ואז אין לך בעיה להגיע לתוצאות הללו בבריסקט

YoavWeis
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
הודעות: 7
הצטרף: אוגוסט 2015
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

נושא שלא נקרא #412 

[img]file:///C:/Users/Yoav/Dropbox/40d/IMG-20151008-WA0002.jpeg[/img]קניתי מ EBAY ב 330 שקל.

לא רציתי להגרר להשקעה גדולה יותר לפני שאני משחק קצת עם הנושא, וגם לשים את זה במרפסת היה קצת הימור, אז מצאתי את זה.

עוד לומד את זה, אבל כבר יוצאת פסטרמה לא רעה, והמשפחה המורחבת כבר הזמינה נתחים.

יתרון מסוים - זה נייד לגמרי, אפשר ללכת להעלות עשן גם אצל אנשים אחרים :)
חיסרון - תנודתיות חום גדולה מדי, פח דק. אני רוצה לשדרג את האטימה של זה קצת עם נומקס או סיליקון עמיד חום .
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

noam3039 (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 3432
הצטרף: ינואר 2013
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 487 פעמים

נושא שלא נקרא #413 

תתחדש YoavWeis על המעשנה
ואשמח גם לראות תמונות של הפסטרמה שעשיתה
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html

אוריאורנשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 202
הצטרף: אפריל 2015
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

נושא שלא נקרא #414 

מחפש rub יבש עדין (אין מניעה שיהיה חריף במקצת )על בסיס חרדל או שמן זית לפילה לבן וסינטה .
השתמשתי בrub שתיכף אפרט על אנטריקוט על עצם -הציפוי החיצוני לא היה מוצלח [1/4כוס פפריקה.2.כפות מלח 2 כ.פות סוכר חום כפית כמון 2כ פות צילי כף קאיגו כפית לסרי טחון 2 כפות פלפל שחור ] הבשר עצמו היה נהדרמצטער שלא צילמתי

אוריאורנשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 202
הצטרף: אפריל 2015
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

נושא שלא נקרא #415 

עשינתי 2 פילה לבן אחד ע"ב חרדל והשני ע"ב שמן זית
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

OferL
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 3906
הצטרף: אפריל 2006
מיקום: כפר סבא
נתן תודות: 340 פעמים
קיבל תודות: 128 פעמים

נושא שלא נקרא #416 

תמונות של אחרי?
לבן לא מתייבש? גם ככה קשה להכין אותו שישאר עסיסי
Enjoy the Silence

אוריאורנשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 202
הצטרף: אפריל 2015
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

נושא שלא נקרא #417 

בוקר טוב
.הנתח הראשון "נעלם " לפני שהספקתי לאמר גק.
את הנתח השני הספקתי לצלם חלקית .
אני מוציא אותו מהמעשנה בטמפ פנימית 60-62 וכמו כל נתח בשר אם תמשיך לעשן בלי שליטה על טמ חיצונית/פנימית יתייבש
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

agnostic
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 539
הצטרף: אוקטובר 2008
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

נושא שלא נקרא #418 

לא מחובבי הפרות הנמוכות, אבל נראה נהדר

OferL
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 3906
הצטרף: אפריל 2006
מיקום: כפר סבא
נתן תודות: 340 פעמים
קיבל תודות: 128 פעמים

נושא שלא נקרא #419 

נראה מעולה
Enjoy the Silence

אוריאורנשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 202
הצטרף: אפריל 2015
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

נושא שלא נקרא #420 

היום תיקנתי רמת כולסטרול
דג דניס על הגריל עם יין אדום קריניאן של paul mass
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

שלח תגובה

חזור אל “גריל וצליה”