שלום חברים,
אני חדש פה.
אחרי הרבה מאוד שנים של מנגל, ולאחר כמה ביקורים בטקסס וטעימה של הברביקיו המדהימים שיש להם שם (אי אפשר לנצח את הבריסקט שלהם), אני רוצה להתקדם למעשנת גם כן.
במהלך הוויקאנד גיליתי את הפורום היפה שלכם. כל הכבוד!
אשמח להמלצות/הכוונה לגבי המוצרים שיש בשוק - ראיתי שיש מעשנת מלבנית של אמגזית, ויש את המעשנת המוכרת של וובר. יש איזשהי המלצה ברורה לגבי מה עדיף?
כמו כן ראיתי את האתר היפה שיש לבחור שמכין מעשנות מדוד. איך זה?
תודה רבה!
עמוס
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
אני אישית מעדיף את וובר, מותג איכותי ומולץ עם שירות ואחריות גם בארץ והרבה חלקים חלפים ותוספים שהאמריקאים מכינים במיוחד לגרילים של וובר.
לי יש שני גרילים שלהם (לא מעשנה עדיין..) אבל עם הגריל KATTLE אני עושה גם עישונים ובישול לא ישיר כמו שאתה גם יכול לראות בהרבה ערוצי BBQ ביוטיוב כמו למשל BBQ PIT BOYS.
לי יש שני גרילים שלהם (לא מעשנה עדיין..) אבל עם הגריל KATTLE אני עושה גם עישונים ובישול לא ישיר כמו שאתה גם יכול לראות בהרבה ערוצי BBQ ביוטיוב כמו למשל BBQ PIT BOYS.
- molvy
- חבר במועדון HT
- הודעות: 6718
- הצטרף: מרץ 2010
- נתן תודות: 1245 פעמים
- קיבל תודות: 1309 פעמים
- noam3039 (פותח השרשור)
- חבר מביא חבר
- הודעות: 3432
- הצטרף: ינואר 2013
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 487 פעמים
·מה שאני יכול להגיד לך יש לבחור עבודה יפהfamousa כתב:שלום חברים,
אני חדש פה.
אחרי הרבה מאוד שנים של מנגל, ולאחר כמה ביקורים בטקסס וטעימה של הברביקיו המדהימים שיש להם שם (אי אפשר לנצח את הבריסקט שלהם), אני רוצה להתקדם למעשנת גם כן.
במהלך הוויקאנד גיליתי את הפורום היפה שלכם. כל הכבוד!
אשמח להמלצות/הכוונה לגבי המוצרים שיש בשוק - ראיתי שיש מעשנת מלבנית של אמגזית, ויש את המעשנת המוכרת של וובר. יש איזשהי המלצה ברורה לגבי מה עדיף?
כמו כן ראיתי את האתר היפה שיש לבחור שמכין מעשנות מדוד. איך זה?
תודה רבה!
עמוס...
אבל הדוד בפנים לא סטרילי מלא חלודה ואני אצלי ניקיתי מבפנים הכל
ובשביל לבנות צריך ידע אבל גם אפשר לקנות מעשנת של וובר כמו שהציעו לך
שהיא גם טובה ויש כמה סוגים
בהצלחה
אני אישית התחלתי עם מעשנה של וובר ומהר מאוד החלפתי למעשנה בצורת ארון.
לא אהבתי את הצורך בפתיחת המכסה האנכי בכל פעם שצריך להגיע לנתחים, יותר מדי חום היה בורח.
לא נדבר על העובדה שאם אתה מעשן ב-2 קומות, צריך להוציא קומה החוצה.
כמו כן, אם אתה משתמש במדחומים (ולדעתי האישית, זה כדאי מאוד בעישון), המעשנה של וובר קצת מסורבלת.
לא אהבתי את הצורך בפתיחת המכסה האנכי בכל פעם שצריך להגיע לנתחים, יותר מדי חום היה בורח.
לא נדבר על העובדה שאם אתה מעשן ב-2 קומות, צריך להוציא קומה החוצה.
כמו כן, אם אתה משתמש במדחומים (ולדעתי האישית, זה כדאי מאוד בעישון), המעשנה של וובר קצת מסורבלת.
- אוריאורנשטיין
- חבר פעיל מאוד
- הודעות: 202
- הצטרף: אפריל 2015
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 28 פעמים
- noam3039 (פותח השרשור)
- חבר מביא חבר
- הודעות: 3432
- הצטרף: ינואר 2013
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 487 פעמים
·הי אתה יכול להראות בבקשה תמונה של המעשנת המרובעת שיש לךagnostic כתב:אני אישית התחלתי עם מעשנה של וובר ומהר מאוד החלפתי למעשנה בצורת ארון.
לא אהבתי את הצורך בפתיחת המכסה האנכי בכל פעם שצריך להגיע לנתחים, יותר מדי חום היה בורח.
לא נדבר על העובדה שאם אתה מעשן ב-2 קומות, צריך להוציא קומה החוצה.
כמו כן, אם אתה משתמש במדחומים (ולדעתי האישית, זה כדאי מאוד בעישון), המעשנה של וובר קצת מסורבלת....
- noam3039 (פותח השרשור)
- חבר מביא חבר
- הודעות: 3432
- הצטרף: ינואר 2013
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 487 פעמים
תודה agnostic
המעשנת ניראת מעולה
המעשנת ניראת מעולה
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
- אוריאורנשטיין
- חבר פעיל מאוד
- הודעות: 202
- הצטרף: אפריל 2015
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 28 פעמים
- noam3039 (פותח השרשור)
- חבר מביא חבר
- הודעות: 3432
- הצטרף: ינואר 2013
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 487 פעמים
התמונות מאוד מגרות רואים שיצא לך טוב תודה על השיתוף אוריאורנשטיין
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
לאחר מספר טעימות של בשר שעבר במעשנת החלטתי לבנות לי אחת כזו, זה התחיל במחשבה על משהו פשוט "שיעשה את העבודה" ולאחר קריאה בפורומים בארץ ובחול הבנתי שזה פשוט צריך להיות משהו אחר ממה שחשבתי כדי שהתוצאות יהיו מעבר למספיק טובות.
הפרדה בין האש לבשר, מצערות בין האש לבשר לשליטה בכמות העשן מצערות לחסימת הארובות רשת עבה מד טמפרטורה לתא העישון ומד טמפרטורה לבשר, נעשה שימוש בצנרת נירוסטה ,רשת נירוסטה עבה. העבודה לא היתה קלה אבל אני שמח לראות את התוצאה.
המעשנת עדיין לא עבדה בכלל מקווה לעשות איתה משהו בסופש. הוזמנו 2 שעוני טמפרטורה לתא העישון ומד טמפרטורה לבשר של CAPPEC עם 2 חיישנים ו BT גאדגט נחמד .
הפרדה בין האש לבשר, מצערות בין האש לבשר לשליטה בכמות העשן מצערות לחסימת הארובות רשת עבה מד טמפרטורה לתא העישון ומד טמפרטורה לבשר, נעשה שימוש בצנרת נירוסטה ,רשת נירוסטה עבה. העבודה לא היתה קלה אבל אני שמח לראות את התוצאה.
המעשנת עדיין לא עבדה בכלל מקווה לעשות איתה משהו בסופש. הוזמנו 2 שעוני טמפרטורה לתא העישון ומד טמפרטורה לבשר של CAPPEC עם 2 חיישנים ו BT גאדגט נחמד .
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור