סיימתי לבנות היום מעשנת מדוד.על פי הממומחים ממה כדאי להתחיל.ואיך בכלל?
לא מצאתי חומר מסודר.אם משהו יכול להסביר לי מה ךעשות בהתחלה.
בתודה מראש
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
- noam3039 (פותח השרשור)
- חבר מביא חבר
- הודעות: 3432
- הצטרף: ינואר 2013
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 487 פעמים
Re: שאלה לכול מומחי העישון
·בתור התחלה מומלץ לעשות עוף או כרעים של עוףדובוב כתב:סיימתי לבנות היום מעשנת מדוד.על פי הממומחים ממה כדאי להתחיל.ואיך בכלל?
לא מצאתי חומר מסודר.אם משהו יכול להסביר לי מה ךעשות בהתחלה.
בתודה מראש...
ד.א אשמח לראות תמונה של המעשנת שלך
- אוריאורנשטיין
- חבר פעיל מאוד
- הודעות: 202
- הצטרף: אפריל 2015
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 28 פעמים
- אוריאורנשטיין
- חבר פעיל מאוד
- הודעות: 202
- הצטרף: אפריל 2015
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 28 פעמים
- אוריאורנשטיין
- חבר פעיל מאוד
- הודעות: 202
- הצטרף: אפריל 2015
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 28 פעמים
- אוריאורנשטיין
- חבר פעיל מאוד
- הודעות: 202
- הצטרף: אפריל 2015
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 28 פעמים
מה בנוגע לוויסוט האוויר בשביל הגחלים וויסות כמות העשן בתוך המעשנת לא ראיתי בתמונות
אני עכשיו גם בתהליך סיום של בניית מעשנת עניין של עוד יום אחד לליטושים והשחזות וניכנס לצבע
רק חסר לי מד חום .. מישהו יודע הייכן אני יכול להשיג מד חום בלי להמתין חודש ימים מאליאקספרס?
אני עכשיו גם בתהליך סיום של בניית מעשנת עניין של עוד יום אחד לליטושים והשחזות וניכנס לצבע
רק חסר לי מד חום .. מישהו יודע הייכן אני יכול להשיג מד חום בלי להמתין חודש ימים מאליאקספרס?
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
- molvy
- חבר במועדון HT
- הודעות: 6718
- הצטרף: מרץ 2010
- נתן תודות: 1245 פעמים
- קיבל תודות: 1309 פעמים
Re: תגובה
@דובוב
·
ראשית ברוך הבא למשפחת המעשנים ללא סיגריות.
סך הכול עשית עבודה יפה עם הדוד.
ממבט ראשון במעשנה שלך נראה לי ש:
חסר ברז חסימה לארובה,
הרשת נמוכה מידי וקרובה מידי לגחלים
אין תריס שליטה על כמות האוויר שנכנס לגחלים
אחד הפרמטרים החשובים הם שיהייה עשן בחלל המעשנה אבל שלא יהיה חם מידי משמע אתה צריך להיות מסוגל לשלוט על האויר שנכנס לגחלים ועל העשן שיוצא מהמיכל, וכך לשלוט על הטמפרטורה של הבשר שצריכה להיות בין 75-110 מעלות צלזיוס.
לגבי איך עושים אני מבין שמתקשרים אליך להסברים במידה שיהיו שאלות נוספות אשמח לעזור
בהצלחה ובתיאבון
·
ראשית ברוך הבא למשפחת המעשנים ללא סיגריות.
סך הכול עשית עבודה יפה עם הדוד.
ממבט ראשון במעשנה שלך נראה לי ש:
חסר ברז חסימה לארובה,
הרשת נמוכה מידי וקרובה מידי לגחלים
אין תריס שליטה על כמות האוויר שנכנס לגחלים
אחד הפרמטרים החשובים הם שיהייה עשן בחלל המעשנה אבל שלא יהיה חם מידי משמע אתה צריך להיות מסוגל לשלוט על האויר שנכנס לגחלים ועל העשן שיוצא מהמיכל, וכך לשלוט על הטמפרטורה של הבשר שצריכה להיות בין 75-110 מעלות צלזיוס.
לגבי איך עושים אני מבין שמתקשרים אליך להסברים במידה שיהיו שאלות נוספות אשמח לעזור
בהצלחה ובתיאבון
- molvy
- חבר במועדון HT
- הודעות: 6718
- הצטרף: מרץ 2010
- נתן תודות: 1245 פעמים
- קיבל תודות: 1309 פעמים
@shay1
·
חנות בשם טישלר יש להם מד חום למדידת חום של שמן טיגון שמתאים בדיוק לבדיקת טמפ' במעשנת
http://www.tishlerstore.com/thermometer.htm
אני קניתי מהם את מד הטמפרטורה שמותקן בחלק העליון של המעשנה
·
חנות בשם טישלר יש להם מד חום למדידת חום של שמן טיגון שמתאים בדיוק לבדיקת טמפ' במעשנת
http://www.tishlerstore.com/thermometer.htm
אני קניתי מהם את מד הטמפרטורה שמותקן בחלק העליון של המעשנה
איך קיבעת את מד החום למעשנת?molvy כתב:@shay1
·
חנות בשם טישלר יש להם מד חום למדידת חום של שמן טיגון שמתאים בדיוק לבדיקת טמפ' במעשנת
http://www.tishlerstore.com/thermometer.htm
אני קניתי מהם את מד הטמפרטורה שמותקן בחלק העליון של המעשנה...
יש מדי חום שמגיעים יחד עם אום פרפר לנעילה
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
- molvy
- חבר במועדון HT
- הודעות: 6718
- הצטרף: מרץ 2010
- נתן תודות: 1245 פעמים
- קיבל תודות: 1309 פעמים