שרשור ה Sous Vide הגדול

הפורום בתחום גרילים (פחים, גז וכו'), כל מה שקשור לבישול "על האש".
ra
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 2335
הצטרף: פברואר 2007
נתן תודות: 156 פעמים
קיבל תודות: 121 פעמים

נושא שלא נקרא #61 

Huber כתב:טוב, הכל הגיע למעט המכונת וואקום, אז החלטתי להתחיל להתנסות והשתמשתי לבינתיים בשקיות קוקי. הנה הבישול הראשון, דג מושט ב 55 מעלות לשעה וחצי:

תמונה



עכשיו ממתין למכונת וואקום בשביל בישולים יותר רציניים.
...
הי, איזה גודל הצידנית?
איך תפסת את השקיות שלא ישקעו ?
עשית חור בעצמך?

Huber (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
הודעות: 70328
הצטרף: מאי 2005
שם מלא: ערן
נתן תודות: 518 פעמים
קיבל תודות: 4198 פעמים

נושא שלא נקרא #62 

1. כרגע אני לא ליד הצידנית, נקווה שאזכור לבדוק כשאגיע הבית, אבל זו צידנית קטנה, לא גדולה
2. למה לתפוס את השקיות שלא ישקעו?!
3. כן, עם מקדח כוס, עשיתי בקוטר של הצינור הכסוף, ככה כשזה יושב החלק השחור שלמעלה שבקוטר רחב יותר מחזיק את זה שלא ישקע וככה אין אפילו צורך להשתמש בקליפס שמגיע עם המכשיר.

Huber (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
הודעות: 70328
הצטרף: מאי 2005
שם מלא: ערן
נתן תודות: 518 פעמים
קיבל תודות: 4198 פעמים

נושא שלא נקרא #63 

בישול רביעי, פיקאניה (שפיץ צ'אך), עשר שעות ב 56 מעלות. יצא רך כמו חמאה.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

spon83
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 975
הצטרף: מרץ 2005
מיקום: חיפה
נתן תודות: 181 פעמים
קיבל תודות: 121 פעמים

נושא שלא נקרא #64 

נראה טוב!!!
איך עשית את החריכה האחרונה?
בתאבון

rotman24
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 1084
הצטרף: פברואר 2008
נתן תודות: 66 פעמים
קיבל תודות: 57 פעמים

נושא שלא נקרא #65 

Huber כתב:בישול רביעי, פיקאניה (שפיץ צ'אך), עשר שעות ב 56 מעלות. יצא רך כמו חמאה.
...
וואו!
מה משקל הנתח? ומצטרף לשאלת החריכה

Huber (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
הודעות: 70328
הצטרף: מאי 2005
שם מלא: ערן
נתן תודות: 518 פעמים
קיבל תודות: 4198 פעמים

נושא שלא נקרא #66 

לא ממש זוכר משקל האמת, זה נתח אחיד, אי אפשר לבחור משקל ברכישה (איזור מסויים בפרה שנמכר בשלמותו).

לגבי הצריבה, נעשה עם מבער גז, לקח בקושי דקה לצרוב את כל הנתח מכל הכיוונים.

עם קצת מלח ופלפל שחור, כל יושבי הבית אכלו לשובעה וליקקו את האצבעות. מדהים.

rotman24
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 1084
הצטרף: פברואר 2008
נתן תודות: 66 פעמים
קיבל תודות: 57 פעמים

נושא שלא נקרא #67 

Huber כתב:לא ממש זוכר משקל האמת, זה נתח אחיד, אי אפשר לבחור משקל ברכישה (איזור מסויים בפרה שנמכר בשלמותו).

לגבי הצריבה, נעשה עם מבער גז, לקח בקושי דקה לצרוב את כל הנתח מכל הכיוונים.

עם קצת מלח ופלפל שחור, כל יושבי הבית אכלו לשובעה וליקקו את האצבעות. מדהים.
...
יש לך קצת נתונים על צריכת חשמל? כמה עולה להשאיר מים ב 56 מעלות למשך 10 שעות?

Huber (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
הודעות: 70328
הצטרף: מאי 2005
שם מלא: ערן
נתן תודות: 518 פעמים
קיבל תודות: 4198 פעמים

נושא שלא נקרא #68 

לא ממש, אבל אני בטוח שהחברה פה ישמחו לענות לך, לי הם עזרו לא מעט:

https://anovaculinary.com/contact/

קח בחשבון שהבישול מתבצע בתוך צידנית ככה שהטמפרטורה רב הזמן די יציבה, זה לא שהמכשיר צריך לחמם כל הזמן את המים, לא כמו בתנור למשל.

Huber (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
הודעות: 70328
הצטרף: מאי 2005
שם מלא: ערן
נתן תודות: 518 פעמים
קיבל תודות: 4198 פעמים

נושא שלא נקרא #69 

ra כתב:
...
...
הי, איזה גודל הצידנית?
איך תפסת את השקיות שלא ישקעו ?
עשית חור בעצמך?
...
·מתנצל על העיכוב, הצידנית היא בגודל 30 ס"מ על 25 ס"מ, קטנה אבל מספקת לצרכים שלי כרגע.

ra
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 2335
הצטרף: פברואר 2007
נתן תודות: 156 פעמים
קיבל תודות: 121 פעמים

נושא שלא נקרא #70 

תודה
לא הצלחתי להבחין האם הפתח הוא עגול או ממשיך עד לדופן הצידנית
ונצמד עם הידית של האנובה

rotman24
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 1084
הצטרף: פברואר 2008
נתן תודות: 66 פעמים
קיבל תודות: 57 פעמים

נושא שלא נקרא #71 

@Huber
·
אגב , התמונות של הפיקנייה שברו אותי והזמנתי גם אנובה 😁

Huber (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
הודעות: 70328
הצטרף: מאי 2005
שם מלא: ערן
נתן תודות: 518 פעמים
קיבל תודות: 4198 פעמים

נושא שלא נקרא #72 

ra כתב:תודה
לא הצלחתי להבחין האם הפתח הוא עגול או ממשיך עד לדופן הצידנית
ונצמד עם הידית של האנובה
...
·

הפתח הוא עגטול ובקוטר של צינורית החימום הכסופה. מכיוון שהידית השחורה רחבה יותר,, היא אוטמת את החור ומונעת מהמכשיר ליפול פנימה, ובנוסף מונעת מהצורך בשימוש של הקליפס שאמור להחזיק את המוצר (זה יושב יציב גם בלי הקליפס בתכנון הזה).

Huber (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
הודעות: 70328
הצטרף: מאי 2005
שם מלא: ערן
נתן תודות: 518 פעמים
קיבל תודות: 4198 פעמים

נושא שלא נקרא #73 

rotman24 כתב:@Huber
·
אגב , התמונות של הפיקנייה שברו אותי והזמנתי גם אנובה 😁
...
·

ברוך הבא לעולם חדש. בתור חובב בשר, לא ידעתי שאפשר להגיע לסטייק איכותי כמו במסעדת יוקרה בקלות בבית, עד שמצאתי את הפתרון הזה. תענוג.

rotman24
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 1084
הצטרף: פברואר 2008
נתן תודות: 66 פעמים
קיבל תודות: 57 פעמים

נושא שלא נקרא #74 

Huber כתב:
...
...
·

ברוך הבא לעולם חדש. בתור חובב בשר, לא ידעתי שאפשר להגיע לסטייק איכותי כמו במסעדת יוקרה בקלות בבית, עד שמצאתי את הפתרון הזה. תענוג.
...
עכשיו נשאר רק לצלוף במכונת הואקום במחיר טוב ואז הסט מושלם.

בסוף השבוע אקפוץ לאייס לקנות צידנית כזו , זה נשמע לי כמו אחלה רעיון לחסכון באנרגיה

ra
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 2335
הצטרף: פברואר 2007
נתן תודות: 156 פעמים
קיבל תודות: 121 פעמים

נושא שלא נקרא #75 

Huber כתב:לא ממש זוכר משקל האמת, זה נתח אחיד, אי אפשר לבחור משקל ברכישה (איזור מסויים בפרה שנמכר בשלמותו).

לגבי הצריבה, נעשה עם מבער גז, לקח בקושי דקה לצרוב את כל הנתח מכל הכיוונים.

עם קצת מלח ופלפל שחור, כל יושבי הבית אכלו לשובעה וליקקו את האצבעות. מדהים.
...
הפכת למקור מרכזי לאינפורמציה בנושא
איזה מבער יש לך ?
לא נוח יותר לצרוב על גריל גז או מחבת ?

שלח תגובה

חזור אל “גריל וצליה”