שרשור ה Sous Vide הגדול

הפורום בתחום גרילים (פחים, גז וכו'), כל מה שקשור לבישול "על האש".
rotman24
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 1084
הצטרף: פברואר 2008
נתן תודות: 66 פעמים
קיבל תודות: 57 פעמים

נושא שלא נקרא #181 

alon24 כתב:קניתי שפיצך ושםיץ
עשיתי ניסוי, 3 שעות ב57 יצא קצת קשה אבל דומהלשפיצך על האש, ניסיתי 10 שעות ב57 יצא רע, כלומר עשוי מדי

כמו כן אנחנו כנראה לא אוהבים את הטעם שלו בכלל כי נתתי לשכן לטעום את הזה של הר שעות והוא אמר שעשוי טוב

אז הבעיה היא בי שוב ובנתח שבחרתי
אנטריקוט זה הבא בתור כשנחזור כ מהחופשה

ביצה עלומה יוצא טוב, אבל לא בשביל זה השקעתי וקניתי

אישתי חושבת לשלוח אותי לקורסון בישול בסו וויד שיש בארץ
...
שלח פרטים על הקורס...
אני אגב , אהבתי מאד את הפיקנייה , הייתי מוריד אולי ל 55 במקום 57.

alon24
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 1838
הצטרף: מאי 2005
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

נושא שלא נקרא #182 

נראה שפה יש סדנאות
http://www.feincook.co.il

rotman24
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 1084
הצטרף: פברואר 2008
נתן תודות: 66 פעמים
קיבל תודות: 57 פעמים

נושא שלא נקרא #183 

alon24 כתב:נראה שפה יש סדנאות
http://www.feincook.co.il
...
תודה , נראה מעניין

yanivkoren
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
הודעות: 10
הצטרף: ינואר 2005
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

נושא שלא נקרא #184 

alon24 כתב:חברים, הזמנתי מאמזון VC10 ו גלילי שקיות בשבילו.
אמזון עשו פאשלה ואיבדו את המשלוח
כתוצאה מכך שלחו לי חדש (שהגיע)
היום הגיע לי המשלוח המקורי


חשבתי שאם מישהו רוצה לקנות במחיר שעלה לי (ואני כמובן משלם לאמאזון על זה - על החבילה השנייה) , זה יהיה יותר טוב מלהזמין ולחכות שבועיים.
המוצרים חדשים באריזה (הגיעו היום)
אם לא יהיו קופצים אני אדאג ליצור קשר ולראות איך להחזיר להם את המוצרים.

https://www.amazon.de/dp/B000OXME9S/ref ... 11_TE_dp_1
https://www.amazon.de/dp/B003F0WKDM/ref ... 1_TE_dp_f1

לי זה עלה
Item Subtotal: EUR 54,37
Delivery & Handling: EUR 28,79
Import Fees Deposit: EUR 14,14
Total: EUR 97,30
Paid by Visa: EUR 97,30

מישהו רוצה?
...
האם מכשיר הוואקום מתאים לשקיות עם נוזלים או רק למוצרים יבשים?
·

alon24
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 1838
הצטרף: מאי 2005
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

נושא שלא נקרא #185 

1. שכחתי לעדכן שמכר מזמן
2. לא כל כך מתאים לרטובים, צריך מכשיר יותר רציני

alon24
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 1838
הצטרף: מאי 2005
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

נושא שלא נקרא #186 

הלכתי היום למרכז למכונות מזון בראשון לציון, קניתי שקיות לסוויד (20*30 cm וגם 15*20 מחורצות) 0.85 ו 0.45 אגורות בהתאמה לשקית (לפני מעמ)

היו מאוד נחמדים ובסוף שאל אם אני מהקבוצת פייסבוק, אמרתי שכמובן שכן (אני בפייסוק בכל מיני קבוצות) אז הוא נתן לי את ההנחה הסזטנדרטית שלהם של 15%.

עכשיו השאלה היא לאיזו קבוצה הוא התכוון ( שאני אצטרף אליה כמובן)....

Cleaner
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 1191
הצטרף: פברואר 2013
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 198 פעמים

נושא שלא נקרא #187 


shuali
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
הודעות: 5010
הצטרף: דצמבר 2007
נתן תודות: 228 פעמים
קיבל תודות: 753 פעמים

נושא שלא נקרא #188 

אוסובוקו עגל,
85 מעלות
14 שעות
15 דק כל צד סגירה בתנור כולל שימוש בנוזלים להרטבת הבשר
מלח ופלפל

לא יכול לתאר במילים

[img2=576x1024]http://i1073.photobucket.com/albums/w39 ... 4diro.jpeg[/img2]

[img2=576x1024]http://i1073.photobucket.com/albums/w39 ... ak5fc.jpeg[/img2]


[img2=576x1024]http://i1073.photobucket.com/albums/w39 ... lqknz.jpeg[/img2]




[img2=768x1024]http://i1073.photobucket.com/albums/w39 ... eincpn.jpg[/img2]

[img2=768x1024]http://i1073.photobucket.com/albums/w39 ... umr8nw.jpg[/img2]
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.

alon24
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 1838
הצטרף: מאי 2005
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

נושא שלא נקרא #189 

מה הנוזלים, כלומר מה נכנס לרוטב הזה

shuali
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
הודעות: 5010
הצטרף: דצמבר 2007
נתן תודות: 228 פעמים
קיבל תודות: 753 פעמים

נושא שלא נקרא #190 

alon24 כתב:מה הנוזלים, כלומר מה נכנס לרוטב הזה
...
·הנוזלים של הנתח, + שומן שנמס במהלך הבישול
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.

Huber (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
הודעות: 70328
הצטרף: מאי 2005
שם מלא: ערן
נתן תודות: 518 פעמים
קיבל תודות: 4198 פעמים

נושא שלא נקרא #191 

http://www.reviewed.com/home-outdoors/f ... 3217965440

[left]
You can make Starbucks' popular sous vide egg bites at home—here’s how
[/left]

נראה טעים בטירוף, מישהו מתנדב לנסות? לדעתי אפשר לוותר על הבייקון אם יש בעיית כשרות...

Huber (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
הודעות: 70328
הצטרף: מאי 2005
שם מלא: ערן
נתן תודות: 518 פעמים
קיבל תודות: 4198 פעמים

נושא שלא נקרא #192 

לשון בקר, 70 מעלות על 72 שעות, יצא רך כמו חמאה וטעים להפליא. אפשרי עם רוטב בקר, אני העדפתי ללא כלום (אפילו מלח לא היה צריך, לנתח הזה יש טעם מאוד יחודי, מעדן בעיניי).
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

Huber (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
הודעות: 70328
הצטרף: מאי 2005
שם מלא: ערן
נתן תודות: 518 פעמים
קיבל תודות: 4198 פעמים

נושא שלא נקרא #193 

מי יכול לנחש אלו נתחים חיים להם בשלווה ובהרמוניה בשקית הוואקום (כמובן לפני שגלשו להם אחר כבוד למעמקי ביטני)?
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

OferL
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 3906
הצטרף: אפריל 2006
מיקום: כפר סבא
נתן תודות: 340 פעמים
קיבל תודות: 128 פעמים

נושא שלא נקרא #194 

@Huber
·... מאתגר...
הימני מכיל חתיכת שומן עבה כמו סינטה אבל בצורה מזכיר דווקא כבש. אני מהמר על כבש. אולי זה רק החיתוך שמטעה אותי.
האמצעי שטוח ומשויש נראה כמו נתח קובי או וגיו בגלל הצבע הבהיר.
השמאלי פיקניה או אנטריקוט. אם זה החלק העליון ולמטה הכל שומן אז זו פיקניה.
Enjoy the Silence

Huber (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
הודעות: 70328
הצטרף: מאי 2005
שם מלא: ערן
נתן תודות: 518 פעמים
קיבל תודות: 4198 פעמים

נושא שלא נקרא #195 

מה שמצולם שם בשקית הקסמים הם סינטה, אנטריקוט ונתח קצבים. פעם רקאשונה שבישלתי את כל השלושה ביחד, היה תענוד לאכול קצת מכל דבר 8)

שלח תגובה

חזור אל “גריל וצליה”