שלח פרטים על הקורס...alon24 כתב:קניתי שפיצך ושםיץ
עשיתי ניסוי, 3 שעות ב57 יצא קצת קשה אבל דומהלשפיצך על האש, ניסיתי 10 שעות ב57 יצא רע, כלומר עשוי מדי
כמו כן אנחנו כנראה לא אוהבים את הטעם שלו בכלל כי נתתי לשכן לטעום את הזה של הר שעות והוא אמר שעשוי טוב
אז הבעיה היא בי שוב ובנתח שבחרתי
אנטריקוט זה הבא בתור כשנחזור כ מהחופשה
ביצה עלומה יוצא טוב, אבל לא בשביל זה השקעתי וקניתי
אישתי חושבת לשלוח אותי לקורסון בישול בסו וויד שיש בארץ...
אני אגב , אהבתי מאד את הפיקנייה , הייתי מוריד אולי ל 55 במקום 57.