@michaelr524
·
כל הכבוד על הצבע המדהים של הבשר
מה שמדהים יותר שהנתח כולו יצא וורדרד ואפילו הצדדים החיצוניים וורודים
אני יכול לתאר לעצמי את הטעם
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
- molvy
- חבר במועדון HT
- הודעות: 6718
- הצטרף: מרץ 2010
- נתן תודות: 1245 פעמים
- קיבל תודות: 1309 פעמים
- michaelr524
-
- חבר פעיל
- הודעות: 50
- הצטרף: נובמבר 2015
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
אנטריקוט בלי עצם.
הטעם באמת מצויין.
דבר אחד היה טעון שיפור.. כשהוצאתי את הבשר, עטפתי אותו באלומיניום והוא שכב כ- 40 דקות. הבעיה שכבר לא היה חם.
אני מניח שחיכיתי יותר מדי והיה צריך להתחיל לאכול אחרי כ- 20 דקות?
את מה שנשאר שמתי במקרר ואני מתכוון לחמם על מחבת בהמשך שהשבוע.
נשמע סביר או שיש שיטות יותר טובות לחימום בלי לייבש?
תודה,
מיכאל
הטעם באמת מצויין.
דבר אחד היה טעון שיפור.. כשהוצאתי את הבשר, עטפתי אותו באלומיניום והוא שכב כ- 40 דקות. הבעיה שכבר לא היה חם.
אני מניח שחיכיתי יותר מדי והיה צריך להתחיל לאכול אחרי כ- 20 דקות?
את מה שנשאר שמתי במקרר ואני מתכוון לחמם על מחבת בהמשך שהשבוע.
נשמע סביר או שיש שיטות יותר טובות לחימום בלי לייבש?
תודה,
מיכאל
- אוריאורנשטיין
- חבר פעיל מאוד
- הודעות: 202
- הצטרף: אפריל 2015
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 28 פעמים
- אוריאורנשטיין
- חבר פעיל מאוד
- הודעות: 202
- הצטרף: אפריל 2015
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 28 פעמים
- אוריאורנשטיין
- חבר פעיל מאוד
- הודעות: 202
- הצטרף: אפריל 2015
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 28 פעמים
- noam3039 (פותח השרשור)
- חבר מביא חבר
- הודעות: 3432
- הצטרף: ינואר 2013
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 487 פעמים
אוריאורנשטיין פשוט מגרה מה שעשיתה כל הכבוד
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
- michaelr524
-
- חבר פעיל
- הודעות: 50
- הצטרף: נובמבר 2015
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
- SZLTF
- חבר פעיל מאוד
- הודעות: 178
- הצטרף: אפריל 2008
- מיקום: קריות
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
Re: אנטריקוט
@michaelr524
·האנטרקוט שלך מדהים, כל הכבוד!
אני אישית מעדיף עם קצת פחות דם בעיקר בעישון, על הגריל זה שונה.
·האנטרקוט שלך מדהים, כל הכבוד!
אני אישית מעדיף עם קצת פחות דם בעיקר בעישון, על הגריל זה שונה.
- SZLTF
- חבר פעיל מאוד
- הודעות: 178
- הצטרף: אפריל 2008
- מיקום: קריות
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
עוד כמה יצירות משבת האחרונה
אסאדו, פסטרמה הודו וסינטה,
ההודו והסינטה שכבו בבריין 5% מלח וסוכר לכ- 36 שעות, אסאדו כמו שהוא,
נמשחו בתערובת יין אדום+סילאן+מייפל+8-10 טיפות רוטב חריף אש שקניתי בארה"ב
ההודו והסינטה שכבו בבריין 5% מלח וסוכר לכ- 36 שעות, אסאדו כמו שהוא,
נמשחו בתערובת יין אדום+סילאן+מייפל+8-10 טיפות רוטב חריף אש שקניתי בארה"ב
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- michaelr524
-
- חבר פעיל
- הודעות: 50
- הצטרף: נובמבר 2015
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
- molvy
- חבר במועדון HT
- הודעות: 6718
- הצטרף: מרץ 2010
- נתן תודות: 1245 פעמים
- קיבל תודות: 1309 פעמים
איך שומריך על חום במעשנת ???
יש לי פתח אוויר אחד באזור הפחמים וארובה
אם אני משאיר פתח קטן לאויר ופתח קטן ליציאה של העשן , הפחמים נחנקים
אם אני משאיר פתח גדול יותר , הם נגמרים מהר (חצי שעה \ 45 דקות גג)
אשמח לטיפים
תודה
אם אני משאיר פתח קטן לאויר ופתח קטן ליציאה של העשן , הפחמים נחנקים
אם אני משאיר פתח גדול יותר , הם נגמרים מהר (חצי שעה \ 45 דקות גג)
אשמח לטיפים
תודה