אשכול לכול חובבי עישון הבשר

הפורום בתחום גרילים (פחים, גז וכו'), כל מה שקשור לבישול "על האש".
molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
הודעות: 6718
הצטרף: מרץ 2010
נתן תודות: 1245 פעמים
קיבל תודות: 1309 פעמים

Re: אנטריקוט

נושא שלא נקרא #871 

@michaelr524
·
כל הכבוד על הצבע המדהים של הבשר

מה שמדהים יותר שהנתח כולו יצא וורדרד ואפילו הצדדים החיצוניים וורודים

אני יכול לתאר לעצמי את הטעם

michaelr524
חבר פעיל
חבר פעיל
הודעות: 50
הצטרף: נובמבר 2015
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

נושא שלא נקרא #872 

אנטריקוט בלי עצם.

הטעם באמת מצויין.

דבר אחד היה טעון שיפור.. כשהוצאתי את הבשר, עטפתי אותו באלומיניום והוא שכב כ- 40 דקות. הבעיה שכבר לא היה חם.
אני מניח שחיכיתי יותר מדי והיה צריך להתחיל לאכול אחרי כ- 20 דקות?
את מה שנשאר שמתי במקרר ואני מתכוון לחמם על מחבת בהמשך שהשבוע.
נשמע סביר או שיש שיטות יותר טובות לחימום בלי לייבש?

תודה,
מיכאל

אוריאורנשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 202
הצטרף: אפריל 2015
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

נושא שלא נקרא #873 

בגישתי בשר טרי - כגון אנטריקוט פילה שפיץ שייטל אין צורך במרינדות
אבל זו דעתי בלבד

אוריאורנשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 202
הצטרף: אפריל 2015
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

נושא שלא נקרא #874 

דג פלמידה עוף בראב טוסקנה וגלייז חריף
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

אוריאורנשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 202
הצטרף: אפריל 2015
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

נושא שלא נקרא #875 

מגבלת התמונות
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

noam3039 (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 3432
הצטרף: ינואר 2013
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 487 פעמים

נושא שלא נקרא #876 

אוריאורנשטיין פשוט מגרה מה שעשיתה כל הכבוד (Y)
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html

michaelr524
חבר פעיל
חבר פעיל
הודעות: 50
הצטרף: נובמבר 2015
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

נושא שלא נקרא #877 

@אוריאורנשטיין את האנטריקוט עשיתי נקי, אפילו בלי מלח.
לעומת זאת, עשיתי גם עוף השבוע אחרי ששכב במרינדה כ- 4 ימים ויצא מעולה.

SZLTF
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 178
הצטרף: אפריל 2008
מיקום: קריות
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

נושא שלא נקרא #878 

@אוריאורנשטיין
·אורי, גם הדג וגם העוף נראים פצצה!

SZLTF
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 178
הצטרף: אפריל 2008
מיקום: קריות
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

Re: אנטריקוט

נושא שלא נקרא #879 

@michaelr524
·האנטרקוט שלך מדהים, כל הכבוד!
אני אישית מעדיף עם קצת פחות דם בעיקר בעישון, על הגריל זה שונה.

SZLTF
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 178
הצטרף: אפריל 2008
מיקום: קריות
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

עוד כמה יצירות משבת האחרונה

נושא שלא נקרא #880 

אסאדו, פסטרמה הודו וסינטה,
ההודו והסינטה שכבו בבריין 5% מלח וסוכר לכ- 36 שעות, אסאדו כמו שהוא,
נמשחו בתערובת יין אדום+סילאן+מייפל+8-10 טיפות רוטב חריף אש שקניתי בארה"ב
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

michaelr524
חבר פעיל
חבר פעיל
הודעות: 50
הצטרף: נובמבר 2015
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

נושא שלא נקרא #881 

@SZLTF נראה פצצה. עשית לי תיאבון :lol:

OferL
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 3906
הצטרף: אפריל 2006
מיקום: כפר סבא
נתן תודות: 340 פעמים
קיבל תודות: 128 פעמים

נושא שלא נקרא #882 

@michaelr524
@SZLTF
@אוריאורנשטיין

מייצרים עישונים מעולים!
Enjoy the Silence

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
הודעות: 6718
הצטרף: מרץ 2010
נתן תודות: 1245 פעמים
קיבל תודות: 1309 פעמים

Re: עוד כמה יצירות משבת האחרונה

נושא שלא נקרא #883 

@SZLTF
·
WOW

נראה ממש מליון דולר (Y)

שחר20
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
הודעות: 18
הצטרף: אוגוסט 2016
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שלום חברים האם מישהו ניסה ריפעין

נושא שלא נקרא #884 

(נתח מס2 )טרי מפורק מהעצם? אשמח לשמוע,ללמוד..........

nimo
חבר פעיל
חבר פעיל
הודעות: 75
הצטרף: נובמבר 2013
נתן תודות: 30 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

איך שומריך על חום במעשנת ???

נושא שלא נקרא #885 

יש לי פתח אוויר אחד באזור הפחמים וארובה

אם אני משאיר פתח קטן לאויר ופתח קטן ליציאה של העשן , הפחמים נחנקים

אם אני משאיר פתח גדול יותר , הם נגמרים מהר (חצי שעה \ 45 דקות גג)

אשמח לטיפים

תודה

שלח תגובה

חזור אל “גריל וצליה”