אשכול לכול חובבי עישון הבשר

הפורום בתחום גרילים (פחים, גז וכו'), כל מה שקשור לבישול "על האש".
OmerShav
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
הודעות: 19
הצטרף: מאי 2016
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

נושא שלא נקרא #901 

נסיון ראשון עם פיקניה
הכנתי בשבת גוש של פיקניה בתיבול טוסקנה.
כל חצי שעה +- השפרצתי תערובת של דבש סילאן ומייפל מהולים במעט מים.
עישנתי במעשנת גז עם ענפי פקאן עד לטמפ' פנימית של 68 מע"צ.
יצא טעים ויחסית רך, הבעיה היא שלאחר העישון עטפתי בנייר כסף לחצי שעה.
כשבאתי לטעום הייתה בריכה של נוזלים על המגש. הבשר יצא טעים אבל היה חסר טעם עישון וחסר הרבה מלח.
בערב פרסתי את שארית הגוש והוא היה יבש לגמרי :? .

יש למישהו המלצות לשפר את התהליך? תיבול אחר?
הענפים נשרפו די מהר וכל שעה בערך הוספתי עוד.
נראה לי שאכוון ל- 66 מע"צ בפעם הבאה


[imgbig]http://www.interload.co.il/upload/4691180.jpg[/imgbig]

אוריאורנשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 202
הצטרף: אפריל 2015
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

נושא שלא נקרא #902 

אנסה להתייחס [איני מכיר מעשנות גז]
טמפ פנימית של הנתח 57 מדיום
פיקניה נתח עם שכבת שומן "בריאה " אין צורך לללחלח כלל.
ובודאי אין צורל להשאירו בנייר כסף אלא אם מוציא בטמפ נמוכה מ56 וזא רוצה שיתבשל בתוך עצמו
מקווה שעזרתי במקצת

שחר20
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
הודעות: 18
הצטרף: אוגוסט 2016
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

פיקניה אחד הנתחים הטובים שיש למעשנת

נושא שלא נקרא #903 

אצלי הפיקניה יוצאת ב 56-58 מעלות מהמעשנת , משתמש במעשנת עם פחמים ולא מרטיב את הנתח בעת תהליך . במעשנת אני מקפיד על כלי עם מים והפיקניה יוצאת פצצה!

OmerShav
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
הודעות: 19
הצטרף: מאי 2016
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

נושא שלא נקרא #904 

תודה על העצות חברים!!!
אני מרטיב את הנתח כדי להעצים את טעם העשן, לא על מנת לתת לחות.

אנסה בפעם הבאה לרדת לטמ'פ שהמלצתם

אבירם84
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
הודעות: 8
הצטרף: יוני 2011
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

נושא שלא נקרא #905 

לא רציתי לפתוח נושא חדש לכן אשאל כאן. מחפש מעשנה טובה עד 2000 ש״ח. מנסיון עם גרילים של וובר חשבתי ללכת לכיוון שלהם, הבעיה שמדובר במעשנות גז. או שזו לא בעיה? ובכלל, אם בתקציב הזה יש המלצה אחרת אני אשמח לקבל אותה. ותודה רבה לכולם!

michaelr524
חבר פעיל
חבר פעיל
הודעות: 50
הצטרף: נובמבר 2015
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

brisket

נושא שלא נקרא #906 

שלום חברים,

האם מה שמופיע בתמונות זה בריסקט?
אם כן, האם עדיף להוציא את העצמות לפני שאני מכניס למעשנת?

תודה,
מיכאל
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

אוריאורנשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 202
הצטרף: אפריל 2015
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

נושא שלא נקרא #907 

לא יודע מה זה אבל זה לא בריסקט - נתח של חזה

michaelr524
חבר פעיל
חבר פעיל
הודעות: 50
הצטרף: נובמבר 2015
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

נושא שלא נקרא #908 

חחח..
יש רעיונות איך להכין את זה?

אוריאורנשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 202
הצטרף: אפריל 2015
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

נושא שלא נקרא #909 

הניחוש בלבד !! תתייחס לזה כאסאדו - כלאמר שיטת 3-2-1 3 שע גלוי 2 באוניית נייר כסף עם נוזלים שעה אחרונה חשוף עם רוטב שיתקרמל .
במקסימום שרפת גחלים
לילה טוב

nimo
חבר פעיל
חבר פעיל
הודעות: 75
הצטרף: נובמבר 2013
נתן תודות: 30 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

הכנת מעשנת מדוד

נושא שלא נקרא #910 

לכל מי שהכין מעשנת מדוד מים
האם צריך לנקות את פנים הדוד בצורה מיוחדת או שמספיק להדליק אש חזקה פעם אחת ?
עברתי עם מברשת פלדה והורדתי אבנית והדלקתי אש , המעשנת הגיע ל 350 מעלות בפנים
מה דעתכם
תודה
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

noam3039 (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 3432
הצטרף: ינואר 2013
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 487 פעמים

נושא שלא נקרא #911 

גם זה אפשרי וטוב לנקות את פנים המעשנה כמה שאפשר
ד.א הדוד שלך ניראה במצב טוב
מחכים לראות איך אתה מתקדם עם העבודה
בהצלחה
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html

אוריאורנשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 202
הצטרף: אפריל 2015
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

נושא שלא נקרא #912 

ברוסט פרה נמוכה
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

בולולו
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
הודעות: 3
הצטרף: אפריל 2017
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

נושא שלא נקרא #913 

בוקר טוב לכולם
מישהו יודע איפה באיזור שרון אפשר לקנות פקניה ואסדו לא יקר מדי? ומה מחירים הגיוניים?
תודה רבה!

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
הודעות: 75316
הצטרף: נובמבר 2004
שם מלא: עפר לאור
מיקום: מודיעין, ישראל
נתן תודות: 640 פעמים
קיבל תודות: 4750 פעמים

נושא שלא נקרא #914 

צהריים
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

OferL
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 3906
הצטרף: אפריל 2006
מיקום: כפר סבא
נתן תודות: 340 פעמים
קיבל תודות: 128 פעמים

נושא שלא נקרא #915 

נראה טוב עפר!

מישהו יודע איפה אפשר למצוא בארץ רשתות כאלה
https://www.amazon.com/Bradley-Set-4-Xt ... dley+racks
Enjoy the Silence

שלח תגובה

חזור אל “גריל וצליה”