נסיון ראשון עם פיקניה
הכנתי בשבת גוש של פיקניה בתיבול טוסקנה.
כל חצי שעה +- השפרצתי תערובת של דבש סילאן ומייפל מהולים במעט מים.
עישנתי במעשנת גז עם ענפי פקאן עד לטמפ' פנימית של 68 מע"צ.
יצא טעים ויחסית רך, הבעיה היא שלאחר העישון עטפתי בנייר כסף לחצי שעה.
כשבאתי לטעום הייתה בריכה של נוזלים על המגש. הבשר יצא טעים אבל היה חסר טעם עישון וחסר הרבה מלח.
בערב פרסתי את שארית הגוש והוא היה יבש לגמרי .
יש למישהו המלצות לשפר את התהליך? תיבול אחר?
הענפים נשרפו די מהר וכל שעה בערך הוספתי עוד.
נראה לי שאכוון ל- 66 מע"צ בפעם הבאה
[imgbig]http://www.interload.co.il/upload/4691180.jpg[/imgbig]
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
- אוריאורנשטיין
- חבר פעיל מאוד
- הודעות: 202
- הצטרף: אפריל 2015
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 28 פעמים
פיקניה אחד הנתחים הטובים שיש למעשנת
אצלי הפיקניה יוצאת ב 56-58 מעלות מהמעשנת , משתמש במעשנת עם פחמים ולא מרטיב את הנתח בעת תהליך . במעשנת אני מקפיד על כלי עם מים והפיקניה יוצאת פצצה!
- michaelr524
-
- חבר פעיל
- הודעות: 50
- הצטרף: נובמבר 2015
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
brisket
שלום חברים,
האם מה שמופיע בתמונות זה בריסקט?
אם כן, האם עדיף להוציא את העצמות לפני שאני מכניס למעשנת?
תודה,
מיכאל
האם מה שמופיע בתמונות זה בריסקט?
אם כן, האם עדיף להוציא את העצמות לפני שאני מכניס למעשנת?
תודה,
מיכאל
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- אוריאורנשטיין
- חבר פעיל מאוד
- הודעות: 202
- הצטרף: אפריל 2015
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 28 פעמים
- michaelr524
-
- חבר פעיל
- הודעות: 50
- הצטרף: נובמבר 2015
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
- אוריאורנשטיין
- חבר פעיל מאוד
- הודעות: 202
- הצטרף: אפריל 2015
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 28 פעמים
הכנת מעשנת מדוד
לכל מי שהכין מעשנת מדוד מים
האם צריך לנקות את פנים הדוד בצורה מיוחדת או שמספיק להדליק אש חזקה פעם אחת ?
עברתי עם מברשת פלדה והורדתי אבנית והדלקתי אש , המעשנת הגיע ל 350 מעלות בפנים
מה דעתכם
תודה
האם צריך לנקות את פנים הדוד בצורה מיוחדת או שמספיק להדליק אש חזקה פעם אחת ?
עברתי עם מברשת פלדה והורדתי אבנית והדלקתי אש , המעשנת הגיע ל 350 מעלות בפנים
מה דעתכם
תודה
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- noam3039 (פותח השרשור)
- חבר מביא חבר
- הודעות: 3432
- הצטרף: ינואר 2013
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 487 פעמים
גם זה אפשרי וטוב לנקות את פנים המעשנה כמה שאפשר
ד.א הדוד שלך ניראה במצב טוב
מחכים לראות איך אתה מתקדם עם העבודה
בהצלחה
ד.א הדוד שלך ניראה במצב טוב
מחכים לראות איך אתה מתקדם עם העבודה
בהצלחה
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
- אוריאורנשטיין
- חבר פעיל מאוד
- הודעות: 202
- הצטרף: אפריל 2015
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 28 פעמים
- oferlaor
- מנהל
- הודעות: 75316
- הצטרף: נובמבר 2004
- שם מלא: עפר לאור
- מיקום: מודיעין, ישראל
- נתן תודות: 640 פעמים
- קיבל תודות: 4750 פעמים
- OferL
- חבר מביא חבר
- הודעות: 3906
- הצטרף: אפריל 2006
- מיקום: כפר סבא
- נתן תודות: 340 פעמים
- קיבל תודות: 128 פעמים
נראה טוב עפר!
מישהו יודע איפה אפשר למצוא בארץ רשתות כאלה
https://www.amazon.com/Bradley-Set-4-Xt ... dley+racks
מישהו יודע איפה אפשר למצוא בארץ רשתות כאלה
https://www.amazon.com/Bradley-Set-4-Xt ... dley+racks
Enjoy the Silence