גריל גז נפוליאון LE3 (בן 5 שנים), בשר נדבק לרשת בצורה לא סבירה

הפורום בתחום גרילים (פחים, גז וכו'), כל מה שקשור לבישול "על האש".
Aviv943 (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 586
הצטרף: אפריל 2011
מיקום: ראשון לציון
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 43 פעמים

גריל גז נפוליאון LE3 (בן 5 שנים), בשר נדבק לרשת בצורה לא סבירה

נושא שלא נקרא #1 

שלום,
יש ברשותי גריל גז LE3 עם רשת יצוקה. כל בשר שאני שם עליו אני צריך להלחם איתו כדי להפוך אותו.
הבעיה היא בעיקר עם עוף (חזה עוף/ פרגית).
לא משנה כמה אני ממתין שהרשת תתחמם
לא משנה כמה אני מנקה את הרשת (ניסיתי לשמן אותה וניסיתי בלי)
לא משנה כמה אני ממתין שהבשר יהיה מוכן (כבר הרבה מעבר ל OVERCOOKED)
פשוט נדבק. חזה עוף פשוט יוצא בחלקים.

האם רשת עשתה את שלה?
יש פתרונות?
מכין בשר על המנגל בערך 3-4 פעמים בשבוע ונורא קשה לעבוד ככה.

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
הודעות: 8552
הצטרף: אוקטובר 2007
מיקום: קרית יאבוייה
נתן תודות: 178 פעמים
קיבל תודות: 401 פעמים

נושא שלא נקרא #2 

במקרים כאלה אני מורח קצת שמן על הבשר (בנוסף לשימון הרשת) לפני הנחתו על הרשת.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

Aviv943 (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 586
הצטרף: אפריל 2011
מיקום: ראשון לציון
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 43 פעמים

נושא שלא נקרא #3 

כחלק מהתיבול אני תמיד שם שם זית ותבלינים על סטייק פרגית או חזה עוף, הם נדבקים לרשת בצורה כל כך קשה שהם פשוט יוצאים בחתיכות וצריך לגרד אותם מהרשת.

חשבתי שאולי הציפוי כבר הלך וצריך להחליף רשת :?

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
הודעות: 6718
הצטרף: מרץ 2010
נתן תודות: 1245 פעמים
קיבל תודות: 1309 פעמים

נושא שלא נקרא #4 

לפי מה שאתה כותב אני מבין שהתופעה התחילה לא מזמן ושבעבר הבשר לא היה נדבק

מציע לך להתקשר ל"כרמל דיירקט" שהם היבואנים של המותג ולהתייעץ איתם.

יש להם יופי של שירות והם מאוד מקצועיים אני מאמין שהם ידעו הכי טוב מה צריך לעשות

גם לי יש גריל של נפוליאון ואני גם נושק ל 5 שנים ואני מאוד מרוצה

avidror
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 244
הצטרף: מאי 2006
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

נושא שלא נקרא #5 

גם לי יש גריל נאפליון - מאוד מרוצה
הרגשתי שאני לא מסופק מהרמה שאני מגיע אליה
הרמתי טלפון לכרמל דיירקט וסיפרתי להם
סגרנו שיבואו אליי הבייתה להדרכה הכנתי בשר מבעוד מועד, אחלה הדרכה ואחלה בשר יצא
דרך אגב אני רק מנקה את הרשת ומרסס ספריי שמן זית, ההדבקה של הבשר לפי הבנתי היא משום שלא החל תהליך ההתקרמלות
ז"א אתה הופך מוקדם מידי
אבל קטונתי, דבר עם כרמל

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
הודעות: 20360
הצטרף: נובמבר 2006
מיקום: תל אביב
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

נושא שלא נקרא #6 

@avidror
·

בהחלט נשמע כמו הפיכה מוקדמת :-)

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
הודעות: 6718
הצטרף: מרץ 2010
נתן תודות: 1245 פעמים
קיבל תודות: 1309 פעמים

Re: גריל גז נפוליאון LE3 (בן 5 שנים), בשר נדבק לרשת בצורה לא סבירה

נושא שלא נקרא #7 

Aviv943 כתב:לא משנה כמה אני ממתין שהבשר יהיה מוכן (כבר הרבה מעבר ל OVERCOOKED)
...
·הוא בפירוש כתב שהוא לא הופך מוקדם מידי

לכן אני פסלתי את האופציה של היפוך מוקדם

וייעצתי לו להתייעץ עם כרמל דיירקט

Aviv943 (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 586
הצטרף: אפריל 2011
מיקום: ראשון לציון
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 43 פעמים

נושא שלא נקרא #8 

אחרי שיחה עם כרמל, נאמר שיתכן והרשת עשתה את שלה כבר לאחר 5 שנים.
הוצעה לי רשת חדשה מיציקת אלומיניום שהיא יקרה יותר מיציקת ברזל ( טוענים שלא עושים יותר יציקות ברזל) בסביבות 500 שקלים (לא זוכר את המחיר המדויק)

לא החלטתי מה לעשות עדיין.

lasik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 2424
הצטרף: יולי 2010
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 265 פעמים

נושא שלא נקרא #9 

@Aviv943
·
האם אתה מנקה את הרשת עם מברשת פלדה\ברזל?
במידה וכן, אולי הסרת את הציפוי שאמור למנוע ההדבקה.
ניתן לרכוש הרשתות המקוריות, אולם גם לבדוק חלופיות, מנירוסטה, במידה המתאימה.
לדוגמא כאן

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
הודעות: 6718
הצטרף: מרץ 2010
נתן תודות: 1245 פעמים
קיבל תודות: 1309 פעמים

נושא שלא נקרא #10 

Aviv943 כתב:אחרי שיחה עם כרמל, נאמר שיתכן והרשת עשתה את שלה כבר לאחר 5 שנים.
הוצעה לי רשת חדשה מיציקת אלומיניום שהיא יקרה יותר מיציקת ברזל ( טוענים שלא עושים יותר יציקות ברזל) בסביבות 500 שקלים (לא זוכר את המחיר המדויק)

לא החלטתי מה לעשות עדיין.
...
·אני לא אוהב רשת מיציקת אלומיניום

לטעמי הכובד של הרשת הוא גורם דומיננטי באנרגיה שנאגרת ברשת וחורכת את הבשר בזמן שמניחים אותו על הרשת

לדעתי רשת אלומיניום לא תאגור מספיק אנרגיה לקבלת צליל ה "תססססס" המוכר שנגרם כאשר שמים בשר על רשת לוהטת ובעלת אנרגיה גדולה כך שהיא לא מתקררת מהר בגלל המגע עם הבשר החם

בשורה התחתונה, אני לא הייתי מחליף רשת ברזל עם רשת אלומיניום

שלח תגובה

חזור אל “גריל וצליה”