מבצע דומינוס פיצה - ישראבלופ במערומיו :roll:

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
avirokach
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 571
הצטרף: אוגוסט 2007
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

נושא שלא נקרא #16 

אני הזמנתי שלשום 2 פיצות בלא כל קושי והשליח היה כאן תוך פחות מ-30 דקות.
יש לי שכן שהוא מנהל של סניף דומינוס והוא מגדיר את המבצע כטירוף מבחינתו. הדבר המענין הוא שבגלל שאנשים מזמינים דרך האינטרנט וחשופים לתמונות "מגרות" אז מגיעים הזמנות עם תוספות מוזרות שבדרך כלל ממש לא מוזמנות.

shuali
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
הודעות: 5010
הצטרף: דצמבר 2007
נתן תודות: 228 פעמים
קיבל תודות: 753 פעמים

נושא שלא נקרא #17 

היום לקח לי שעה וחצי עד שההזמנה שלי עברה מההתחלה ועד הסוף חלק... כל הזמן האתר היה קורס בשלב אחר
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.

dizingof (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 2518
הצטרף: אפריל 2005
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 81 פעמים

נושא שלא נקרא #18 

אגב ההזמנה שלי הגיעה חצי מכל דבר :lol:
סלט אנטריקוט בשעות רגילות מפוצץ עד קצה המכסה .. במבצע הגיעו אליי 3 סלטים חצי ריקים ואני באמת מתכוון לחצי .. :roll:

spacedude
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 3501
הצטרף: פברואר 2005
מיקום: מזכרת בתיה
נתן תודות: 183 פעמים
קיבל תודות: 169 פעמים

נושא שלא נקרא #19 

אם כבר 50% אז 50% על הכל :o
שחר

Trip
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 952
הצטרף: פברואר 2008
מיקום: ארה"ב
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 91 פעמים

נושא שלא נקרא #20 

אנחנו הזמנו שתי פיצות ביום שבת ב20:45. בדף האחרון של אישור ההזמנה האתר כל פעם החזיר שגיאה, אז אחרי 15 דקות של ניסיונות פשוט ויתרנו.
ב 22:40 דפיקה בדלת - וכמובן ששליח הפיצה עמד שם. הוא נראה כאילו עבר עליו יום רע במיוחד. הוא ישר התנצל, אמר שזה טירוף מה שהולך שם, ושנקבל מכתב פיצוי בדואר עם פיצה חינם :-)

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
הודעות: 15222
הצטרף: נובמבר 2005
שם מלא: מני דהן
מיקום: 3 בתים צמודי קרקע ביאבוייה
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 266 פעמים

Re: מבצע דומינוס פיצה - ישראבלופ במערומיו :roll:

נושא שלא נקרא #21 

נראה מעולה!
ניסית עם בצק עלים?
riji כתב:את הפיצה הזו אפשר לעשות דקה או עבה, איך שאתה מרדד זה יוצא, הרוטב העגבניות מצויין אבל לא חייבים לעשות אותו ואפשר להסתפק בכל פתרון אחר (רסק עגבניות מוכן, קטשופ וכו'...) הטריק היחיד הוא בשמרים המהירים, כאלה שמגיעים באריזת וואקום (כסופה לרוב) ונשמרים במקפיא להרבה זמן, לא עושים טריקים וקל מאוד להשתמש בהם ללא שום הכנה מוקדמת, כל השאר כיד הדימיון.

אהה וואלה, המתכון פרי של נסיונות רבים שלי אז כל שאלה תתקבל בברכה (מספיק ל- 2 פיצות עבות או 4 דקות):

:pizza:

מרכיבים:

לבצק

חצי קילו קמח לחם שטיבל 2 (בערך 3 וחצי כוסות)
כוס קמח רגיל לעבודת הלישה וההתפחה
כוס ורבע חלב (או חצי חלב / חצי מים)
2 כפות שמרים מהירים (הולנדיה) או כף וחצי שמרית
2 כפות סוכר
2 כפות פרמז'ן
2 כפות שמן זית
1 כף מלח

לרוטב

4-5 עגבניות
1 בצל בינוני
5-8 שיני שום
2 כפות קטשופ
רסק עגבניות רגיל או מתאים לפיצה
כפית חומץ בלסמי
כף אורגנו יבש
כף בזיליקום טרי או יבש
כף סוכר
מלח לפי הטעם
פלפל שחור לפי הטעם

אופן הכנת הבצק:

1.שמים את כל המרכיבים בקערה חוץ מהנוזלים והמלח, מערבבים (עדיף במיקסר במהירות הכי נמוכה) כדקה עד שניראה שכל המרכיבים מעורבבים היטב.
2.מוסיפים בזילוף איטי את הנוזלים למרכז ולאחר מכן לצדדים ושוב למרכז (עד שהבצק מתחיל להיווצר, בשלב הזה ניתן להוסיף גם את המלח).
3.ממשיכים לערבב עוד כ- 2 דקות במיקסר על המהירות השנייה או עד שהמיקסר מתעייף והבצק ניראה אלסטי ולא רטוב מידי.
4.מעבירים למשטח מקומח ולשים בין 5 ל- 10 דקות, חשוב ללוש היטב וחזק על מנת לקבל בצק גמיש אשר יתפח באופן אחיד.
5.מעבירים לקערה, מכסים בניילון נצמד ומשהים לשעה עד שעתיים (ניתן לזרז את התהליך ע"י שימוש במשטח חמים כלשהוא) עד שהבצק מכפיל את נפחו.
6.לשים בשנית (התפחה שנייה) כ- 5 דקות, חשוב לשטח בשלב הראשון את הבצק ולהוציא את האוויר. נשים את הבצק בקערה שוב למנוחה של כחצי שעה עד שעה.
7.בשלב הזה ניתן לחמם תנור לטמפרטורה הגבוהה ביותר (לפחות 200 מעלות צלזיוס), במידה ויש ברשותכם אבן שמוט, מה טוב, זה הזמן שלה להכנס לתנור, אחרת, השתמשו בתבנית מתכת איכותית שתימצא בתנור בזמן החימום.
8.נעביר את הבצק למשטח המקומח ונעזר במערוך או בידיים לרדד את הבצק עד כמה שניתן לצורה של עיגול. בשלב הזה מומלץ להעביר את הבצק לנייר אפייה או רשת שמשמשים להכנסתו לתנור החם על התבנית או האבן.
9.נמרח את הרוטב, נוסיף גבינת מוצרלה או פתיתי עמק, אפשר גם להוסיף פרמז'ן מגורר היטב, ירקות לפי בחירה, גבינות ואף עלי רוקט או בזיליקום.
10.יש לפזר היטב את הגבינה והירקות ולמחוץ מעט את הירקות והגבינה לתוך הבצק.
11.התנור התחמם לטמפרטורה המקסימלית (באבן שמוט לפחות שעה) והגיע הזמן להכניס את הפיצה.
12.בין 25 דקות ל- 8 דקות (אבן שמוט) והפיצה מוכנה, כמובן שניתן לראות זאת ע"י בעבוע הגבינה ושינוי צבע הבצק לחום.


אופן הכנת הרוטב:

1.הרוטב מצויין וניתן לבשל אותו או להכינו ללא בישול, במידה ורוצים שלא לבשל אותו מומלץ להשתמש בעגבניות קלופות.
2.מערבבים את כל המרכיבים במערבל מזון במהירות מקסימלית או חותכים את הכל דק דק ומעבירים לסיר.
3.לאחר הערבוב הראשוני ברוטב קר יש להעביר למקרר, אחרת, יש לחמם על אש בינונית כחצי שעה תוך כדי ערבוב ולבסוף לקרר במקפיא.
4.חשוב מאוד שהרוטב יהיה קר בזמן שנרצה להשתמש בו וקצוץ עד כמה שניתן יותר דק.
5.אם הרוטב בושל, ניתן לשמור אותו בהקפאה לפעם הבאה.

בתאבון!! אם בא לכם פיצה בכל הזדמנות, פשוט תקפיאו מגש, חימום קל בטוסטר אובן יאפשר לכם להגיע כמעט לאותה פיצה כמו במקור תוך כמה דקות של חימום ובכל רגע שיתחשק לכם.
...

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
הודעות: 15222
הצטרף: נובמבר 2005
שם מלא: מני דהן
מיקום: 3 בתים צמודי קרקע ביאבוייה
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 266 פעמים

נושא שלא נקרא #22 

sam22 כתב:לא סובל את הפיצה שלהם
ולא את פיצה האט שבדרך כלל נראית כמו אמבטיית שמן

אם אתם בתל אביב
ממליץ מאוד על פיצה בטא או בטא פיצה
הפיצה של אייסברג
ומזמן לא דגמנו את פיצה מטר, פעם היו לא רעים
...
הפיצה הכי מדהימה לטעמי היא "פיצה עגבניה" , פרוסה ברחבי ת"א , ולאחרונה התפשטה לערים נוספות כמו הרצליה, רמה"ש ועוד.

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 987
הצטרף: אפריל 2009
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

Re: מבצע דומינוס פיצה - ישראבלופ במערומיו :roll:

נושא שלא נקרא #23 

keyser כתב:נראה מעולה!
ניסית עם בצק עלים?
...
תודה.

לא חשבתי על זה, רוב המתכון זה איך להכין את הבצק שמרים ותכל'ס ברידוד מספק יצאו פיצות ממש ממש דקות
אבל אולי פעם שווה לבדוק את העניין.
...

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
הודעות: 20360
הצטרף: נובמבר 2006
מיקום: תל אביב
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

נושא שלא נקרא #24 

keyser,
אם אתה בעניין של פיצות דקות
קפוץ לאייסברג בנמל
ותקנח בגלידה :wink:
העם דורש..... כל מיני דברים

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
הודעות: 15222
הצטרף: נובמבר 2005
שם מלא: מני דהן
מיקום: 3 בתים צמודי קרקע ביאבוייה
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 266 פעמים

Re: מבצע דומינוס פיצה - ישראבלופ במערומיו :roll:

נושא שלא נקרא #25 

riji כתב:
keyser כתב:נראה מעולה!
ניסית עם בצק עלים?
...
תודה.

לא חשבתי על זה, רוב המתכון זה איך להכין את הבצק שמרים ותכל'ס ברידוד מספק יצאו פיצות ממש ממש דקות
אבל אולי פעם שווה לבדוק את העניין.
...
בהחלט שווה! מאוד מוצלח
...

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
הודעות: 15222
הצטרף: נובמבר 2005
שם מלא: מני דהן
מיקום: 3 בתים צמודי קרקע ביאבוייה
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 266 פעמים

נושא שלא נקרא #26 

sam22 כתב:keyser,
אם אתה בעניין של פיצות דקות
קפוץ לאייסברג בנמל
ותקנח בגלידה :wink:
...
תודה, אבל כרגע אני בארה"ב בחודשים הקרובים.
אם יש המלצה על פיצה במיאמי רבתי, אשמח.יש אחת ממש טובה ליד מיאמי ביץ', אבל צריך למשכן את הבית בשביל זה...

dizingof (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 2518
הצטרף: אפריל 2005
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 81 פעמים

נושא שלא נקרא #27 

שמתי לב בהזמנה של אתמול שאם מוסיפים בדף לפני האחרון 2 שקל תרומה למי יודע מי .. הסלטים פתאום עשירים ומלאים עד אפס מקום :lol:

alon24
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 1838
הצטרף: מאי 2005
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

נושא שלא נקרא #28 

אתמול קניתי (יופ אחרון למבצע) האתר עדיין איטי ועדיין 12 דקות זה לא 12 דקות , אבל טעים והגיע אז למה ישראבלוף? למה לכעוס?
זה הגיע, לא שילמנו הרבה והיה טעים.

עכשיו צריך לחשוב על פיצה האט - עם פיצה שנייה בשקל שלהם....

shuali
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
הודעות: 5010
הצטרף: דצמבר 2007
נתן תודות: 228 פעמים
קיבל תודות: 753 פעמים

נושא שלא נקרא #29 

המבצע נמשך שבועיים מה-7.10, עד כמה שידוע לי.
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.

urisavor
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 908
הצטרף: ספטמבר 2009
מיקום: רחובות
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

נושא שלא נקרא #30 

טוב. התנור מותקן ועבר 2-3 הרצות.
ראשית לתמונות. את התוצאות עוד לא הצלחתי לצלם....הן פשוט נחטפו :lol: :pizza: אמשיך לנסות :wink:
תנור פיצה מותקן במטבח המרפסת
 תנור פיצה מותקן במטבח המרפסת
תקריב של הפיצה לפני האפיה
 תקריב של הפיצה לפני האפיה
ובאור יום
 ובאור יום

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”