מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה


אשכול לכול חובבי עישון הבשר


עמוד 1 מתוך 67
עבור לעמוד  1  |  2  |  3  | ... |  65  |  66  |  67  |  הבא 
   פורומים > HT Home > גריל וצליה
מחבר הודעה
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #1  נשלח: ב' 04/08/2014 16:58
אשכול לכול חובבי עישון הבשר

טוב חברים ,
היות ותחום המעשנות ועשון בשר הולך וגדל מאוד בשנים האחרונות אז גם אני בניתי מעשנה של
בשר , מדוד שמש עם השנים התקדמתי ולמדתי הרבה וגם בניתי מעשנה לא מדוד
הבנייה של המעשנה מציריכה קצת ידע בריתוך חיתוך והשחזות ועוד ,
ואני בדרך כלל בעבודות כאלו יחסית מאוד פדנט וכל ריתוך חייב לצאת כמו שצריך
ללא פשרות ועבודה ללא פשרות ואני מפרסם לכם את תמונות המעשנת
שבניתי לפני שנתיים וגם קבלתי הרבה מחמאות מכל הסובבים אותי ,
תרגישו לשאול חופשי על בניית מעשנה
ואתם גם יכולים לשתף את החברים במעשנה שלכם וגם להראות את הבשר
שיצא לכם
חברים ,







נערך בפעם אחרונה על-ידי noam3039 בתאריך ד' 19/04/2017 6:20, נערך בסך הכל 4 פעמים
(1) הבעות תודה: ziv_r
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
SZLTF
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 18, 2008

מיקום: קריות
הבעות תודה: 22
מספר הודעות: 147

 #2  נשלח: ד' 06/08/2014 20:20

יפה! נראה מעולה
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
molvy (משה לוי)
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר


הצטרף בתאריך:
  Mar 16, 2010
הבעות תודה: 691
מספר הודעות: 4880

 #3  נשלח: ה' 07/08/2014 11:14
מעשנה

יפה מאוד גם נראה טוב מאוד

ברשותך כמה הערות
.
אין וסת אויר לארובה כדי לעשן צריך לסתום את הארובה על מנת שהגחלים לא יהיו בטמפרטורה גבוהה מידי

כמו כן אין פתחי אוורור בתחתית המשענת

הרגל מעט קטנה לטעמי לא נראה שהבסיס רחב מספיק לייצב את דוד

איך אתה שם את הבשר? בתלייה או על רשת?

מה התפקיד של הרשת התחתונה?

ספר לנו איזה סוגי בשר / דג עתה מעשן ואיך יצא


המעשנת שלי בעבודה

| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #4  נשלח: ה' 07/08/2014 11:43

היי משה
קודם כל המעשנת הזאת שבתמונה הוזמנה למישהו ואננה אצלי לי יש כעת מעשנת משופרת
ואני תמיד שואף לשפר ,

אתיחס לשאלות שלך ,
לגבי השאלה
-אין וסת אויר לארובה כדי לעשן צריך לסתום את הארובה על מנת שהגחלים לא יהיו בטמפרטורה גבוהה מידי-
שאני בניתי אותה גם הוספתי ארובה של שני מטר גובה ובנוסף יש גם וסת אוויר שאני קורא לו קלאפה

לשאלה שנייה
-כמו כן אין פתחי אוורור בתחתית המשענת-
תשובה
אני הוספתי פתח אוורור שקוראים לו קלאפה והוא ניראה בתמונה מצד ימין
ואם אני הייתי עושה הרבה פתחים של אוורור הגחלים היו ניגמרים מהר
והיות ואני משתמש בגחלים אכותיים יחסית

לשאלה שלישית
-הרגל מעט קטנה לטעמי לא נראה שהבסיס רחב מספיק לייצב את דוד -
נכון צודק , אבל אותו אדם ביקש ככה וגם בסוף הוא הוסיף גם פלטה מעץ מרובעת

לשאלה רבעית
איך אתה שם את הבשר? בתלייה או על רשת?
אני אישתי שם על רשת אבל תמיד צריך להשתכלל וללמוד

לשאלה חמישית
-מה התפקיד של הרשת התחתונה?-
אני אסביר
הרשת מיועדת לבשר אבל אותו אדם הוסיף רשת עגולה חדשה
וגם יש מעמדים קטנים אם צריך להסיף עוד רשתות

לשאלה שישית
ספר לנו איזה סוגי בשר / דג עתה מעשן ואיך יצא
אני אישת מעשן רק עופות
וגם אצלי במעשנת שבניתי אחרה זאת
היא משופרת מאוד מאוד וגם יש לי מד חום מאוד אכותי

ד.א אשמח אם תשתף אותנו בעוד דברים והמלצות
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
molvy (משה לוי)
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר


הצטרף בתאריך:
  Mar 16, 2010
הבעות תודה: 691
מספר הודעות: 4880

 #5  נשלח: ה' 07/08/2014 12:39

הרשת שבתמונה קרובה מידי לאש והבשר ייצא יותר צלוי ופחות מעושן, הרשת לעישון צריכה להיות בחלק העליון של המעשנת.

אשמח מאוד אם תעלה תמונה של המעשנת המשופרת שנבנית עבורך?

מעניין לראות את הקלפות ואת מד החם ששמת שם
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #6  נשלח: ה' 07/08/2014 12:49

molvy כתב:
הרשת שבתמונה קרובה מידי לאש והבשר ייצא יותר צלוי ופחות מעושן, הרשת לעישון צריכה להיות בחלק העליון של המעשנת.

אשמח מאוד אם תעלה תמונה של המעשנת המשופרת שנבנית עבורך?

מעניין לראות את הקלפות ואת מד החם ששמת שם


·נכון הרשת קרובה
כי המעשנת הייתה בתהליך בנייה וזה לא כך כרגע
כרגע אני לא מעלה תמונות כי אין חברים שרוציםלשתף כאן על המעשנות שלהם
והשיתוף צריך להיות הדדי
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
ziv_r (זיו)
חבר ותיק
חבר ותיק


הצטרף בתאריך:
  Jan 05, 2005
הבעות תודה: 3673
מספר הודעות: 36514

 #7  נשלח: ה' 07/08/2014 12:58

החברים מתביישים לאחר שראו את היצירה שלך
שתף בכיף, יש קהל לזה והשאר יצטרפו.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
molvy (משה לוי)
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר


הצטרף בתאריך:
  Mar 16, 2010
הבעות תודה: 691
מספר הודעות: 4880

 #8  נשלח: ה' 07/08/2014 15:18

אצלי יושב חזה הודו כבר 24 שעות במרינדה ..... אמור להיות פסטרמה

כמו כן במקרר יש אסדו בתהליך כבישה (מלח וסוכר חום) שיקבל את כיסוי הפטרוזיליה והפלפל מחר בבוקר לפני העלייה לעישון......

תמונות רק אם יצא טוב
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #9  נשלח: ה' 07/08/2014 15:42

צרפתי כמה תמונות של העופות שעשנתי מההתחלה ועד היום

זאת הפעם הרשונה שעשיתי עוף במעשנת

זאת הפעם השנייה שעשיתי

פעם שלישית שעשיתי יצא מעולה רך ופריך וקבלתי מחמאות

| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #10  נשלח: ו' 08/08/2014 13:07
העוף לפני אחרי עישון יצא טעים מאוד מאוד

צרפתי תמונות מהעישון של היום ויצא מעולה וטעים מאוד

העוף לאחר עישון יצא משהו משהו

על הדרך עשיתי גם כנפיים יצאו מאוד טעימים

העוף לפני עישון ישב 24 שעות במקרר

| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #11  נשלח: שבת 09/08/2014 7:10

shuali
פשוט יצא לך מדהים

_________________
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
molvy (משה לוי)
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר


הצטרף בתאריך:
  Mar 16, 2010
הבעות תודה: 691
מספר הודעות: 4880

 #12  נשלח: שבת 09/08/2014 15:55

shuali

מעולה......

אבל

לדעתי אנטרקוט צריך להיות מדיום....גם לי יש את הבעיה הזו בבית אני מחלק את הנתח לשניים חלק גדול וחלק קטן....הגדול אחד מדיום וחלק והקטן...וול דאן.

שווה ניסיון!
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
shay1
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Dec 29, 2004
הבעות תודה: 54
מספר הודעות: 1933

 #13  נשלח: ו' 15/08/2014 14:15

מה היה דוד של המעשנת בעברו דוד מים ?
אם כן איך הסרת את הציפוי אמייל/בטון?

_________________
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #14  נשלח: ו' 15/08/2014 14:47

shay1
1 כן זה אכן דוד ושמש מעברו דוד מיים
2 בהתחלה יש לגלף את הפח
3 ואז מתגלה הציפויי שלו ואז צריך להסיר בעזרת מסור לאט לאט
3 וא לשייף בדיסק השחזה את השאריות
4 יש כבר דוד מוכן לעבודה
בהצלחה

_________________
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
shay1
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Dec 29, 2004
הבעות תודה: 54
מספר הודעות: 1933

 #15  נשלח: ו' 15/08/2014 15:32

noam3039 כתב:
shay1
1 כן זה אכן דוד ושמש מעברו דוד מיים
2 בהתחלה יש לגלף את הפח
3 ואז מתגלה הציפויי שלו ואז צריך להסיר בעזרת מסור לאט לאט
3 וא לשייף בדיסק השחזה את השאריות
4 יש כבר דוד מוכן לעבודה
בהצלחה


·אבל מה בנוגע לחלק הפנימי של הדוד שמצופה אמייל או בטון איך אתה מקלף את הציפוי ?

_________________
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון קיץ - ישראל (GMT+3) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > גריל וצליה עבור לעמוד  1  |  2  |  3  | ... |  65  |  66  |  67  |  הבא 


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht