מה עושים עם מטחנה מעולה אבל עם תכנון בניה כזה מסורבל, שאפשר להתחרפן ?

פורום מכונות קפה ידניות (לא אוטומטיות), ומטחנות קפה
פלנש (פותח השרשור)
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 540
הצטרף: מאי 2010
מיקום: מודיעין
נתן תודות: 101 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

מה עושים עם מטחנה מעולה אבל עם תכנון בניה כזה מסורבל, שאפשר להתחרפן ?

נושא שלא נקרא #1 

כזאת היא ה- Pharos של Orpan Espresso, מטחנה ידנית שרכשתי לפני 4 שנים בהזמנה מחו"ל. עלתה כמו שמטחנת החלומות אמורה לעלות. חודש אחרי השימוש בה, קניתי מטחנת Hario ב-100 שקל מיד2 וזרקתי את הקודמת לארון הכי שכוח במטבח. עד היום היא שוכבת שם ושומעת איך אני והארי משתעשעים.

אתמול החלטתי להעז. חפרתי בארון עד שמצאתי אותה, את העזובה הנבגדת, פרקתי אותה לחלקים, ניקיתי, ייבשתי, הרכבתי וכיוונתי. היום ביצעתי כמה שוטי ניסיון איתה. וואללה, באמת אחלה מטחנה. אבל באלוקים... איזה סירבול!! מה זה הקללה הזאת שצריך לפתוח את הפקק למטה ולתופף על המטחנה כמו על דרבוקה כדי שתצא מתוכה כל אבקת הקפה?? אפשר לחטוף ג'ננה! נזכרתי בדיוק למה עזבתי אותה לפני 4 שנים לטובת ה... הארי קרישנה הקלילה והמתחנחנת.

מישהו פה התמודד עם בעיה זו של הפארוס? יש פה מהנדסים אולי?
חבל לי עליה, לולא הסירבול הזה - היינו יכולים לבלות שנים ארוכות יחד.... מישהו פה מעצב תעלות מאומת?
אם לא תעזור, אמכור.. :roll:

תמונה של הפארוס מול ההאריו "ראש בראש":
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

TsurTriger
סמל אישי של משתמש
כתב צילום
כתב צילום
הודעות: 2096
הצטרף: נובמבר 2010
מיקום: ישראל
נתן תודות: 182 פעמים
קיבל תודות: 300 פעמים

נושא שלא נקרא #2 

מוכרים וקונים מטחנה אחרת
יש היום כל כך הרבה מטחנות מעולות שלא צריך לעשות עבורן תיפוף וריקוד כדי להוציא את הקפה לאחר טחינה
צור טריגר.
www.trigger-studio.com

katzer
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 263
הצטרף: יולי 2006
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

נושא שלא נקרא #3 

אם אתה אוהב לבנות דברים:
https://www.home-barista.com/grinders/g ... 46869.html

שלח תגובה

חזור אל “מכונות קפה ידניות ומטחנות”