תודה.
הייתי בטוח שהקפאה פוגעת בטריות של הקפה, אולי אנסה את זה.
לגבי החדירה של האור, הקפה מוחזק בארון כך שלא נראה לי שיש בעיה עם זה.
האם אין אנו מזיקים לקפה הטרי כשאנו שומרים או בואקום? :?
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe
- הודעות: 9712
- הצטרף: נובמבר 2004
- מיקום: ישראל
- נתן תודות: 219 פעמים
- קיבל תודות: 682 פעמים
ראו מה מצאתי ב-sweetmarias:
http://www.sweetmarias.com/prod.bags.php
גלגלו לתחתית העמוד, New! Coffee Tin With De-Gas Valve.
מה דעתכם? נראה די זול, יפה וכנראה גם פונקציונאלי.
שימו לב שהם כותבים במפורש שאסור לשטוף במים, וגם ש"אפשר להשתמש בקופסא הזו כמה פעמים".
מה זה רומז? שהיא מתה מהר?
http://www.sweetmarias.com/prod.bags.php
גלגלו לתחתית העמוד, New! Coffee Tin With De-Gas Valve.
מה דעתכם? נראה די זול, יפה וכנראה גם פונקציונאלי.
שימו לב שהם כותבים במפורש שאסור לשטוף במים, וגם ש"אפשר להשתמש בקופסא הזו כמה פעמים".
מה זה רומז? שהיא מתה מהר?
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- joncafe (פותח השרשור)
- גורו קפה
- הודעות: 2335
- הצטרף: נובמבר 2009
- מיקום: קנדה
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 102 פעמים
יש גם בארץ. אמנם יקר יותר אבל למי שלא רוצה להתעסק עם משלוחים מחו"ל:
http://www.coffee-express.co.il/Product ... easpx.aspx
http://www.coffee-express.co.il/Product ... easpx.aspx
Everything should be made as simple as possible, but not simpler
מיכל ואקום
אני קונה פולים קלויים שמספיקים לי לשבועיים שלושה. מאכסן אותם במיכל ואקום שקניתי כמדומני בקדמה. זה מחזיק לי טוב. האמת היא שלא חשבתי שכל םעם שאני מפמפם אני מוציא החוצה טעמים. אבל אז מה הפתרון האידיאלי במקרים כאלה (אני לא קולה באופן עצמאי ולא יכול לקנות כל שבוע פולים טריים)
דני
דני
- joncafe (פותח השרשור)
- גורו קפה
- הודעות: 2335
- הצטרף: נובמבר 2009
- מיקום: קנדה
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 102 פעמים
ברוך הבא barakdan!
בעקרון המיכלים עם השסתום החד-כווני נחוצים לפולים מיד לאחר הקליה כי ביומיים שלושה הראשונים משתחרר CO2 וצריך לתת לו לברוח, מבלי לאפשר לחמצן ולחות להכנס פנימה.
אם הפולים שאתה קונה כבר בני ימיים שלושה אז זה פחות קריטי ואז פשוט כל מיכל אטום היטב יעשה את העבודה.
כשקניתי קפה קלוי הייתי משתמש במיכלים של קפה-אילי (הפשוטים - שהיו לי עוד מהתקופה שקניתי קפה טחון... ) - הם טובים ואטומים ומספיקים בדיוק ל-250 גר'.
בעקרון המיכלים עם השסתום החד-כווני נחוצים לפולים מיד לאחר הקליה כי ביומיים שלושה הראשונים משתחרר CO2 וצריך לתת לו לברוח, מבלי לאפשר לחמצן ולחות להכנס פנימה.
אם הפולים שאתה קונה כבר בני ימיים שלושה אז זה פחות קריטי ואז פשוט כל מיכל אטום היטב יעשה את העבודה.
כשקניתי קפה קלוי הייתי משתמש במיכלים של קפה-אילי (הפשוטים - שהיו לי עוד מהתקופה שקניתי קפה טחון... ) - הם טובים ואטומים ומספיקים בדיוק ל-250 גר'.
Everything should be made as simple as possible, but not simpler
אני משתמשת גם בצנצנות דבש לשעבר. הן נאטמות היטב וכיף לי לראות את גוון הפולים דרכן.
הצנצנות שוכנות במגירה, אז הן לבד, בחושך, ולא מטרידה אותי שקיפותן.
הבסט אוף דה בסט שלי הם כלי הטאפרוור, שאני מוכנה להוריד יד למי שלוקח אותם בהשאלה ולא מחזיר.
אני לא אוהבת להשתמש בכלים שלא נשטפים היטב משומני קפה ישנים ומסריחולים.
הפולים נכנסים לכלים הללו חצי שעה בערך לאחר קליה והכלים נפתחים רק לאחר ארבעה ימים בערך.
חוץ מ"פופ!" עליז, לא קורה שום דבר.
הצנצנות שוכנות במגירה, אז הן לבד, בחושך, ולא מטרידה אותי שקיפותן.
הבסט אוף דה בסט שלי הם כלי הטאפרוור, שאני מוכנה להוריד יד למי שלוקח אותם בהשאלה ולא מחזיר.
אני לא אוהבת להשתמש בכלים שלא נשטפים היטב משומני קפה ישנים ומסריחולים.
הפולים נכנסים לכלים הללו חצי שעה בערך לאחר קליה והכלים נפתחים רק לאחר ארבעה ימים בערך.
חוץ מ"פופ!" עליז, לא קורה שום דבר.
- joncafe (פותח השרשור)
- גורו קפה
- הודעות: 2335
- הצטרף: נובמבר 2009
- מיקום: קנדה
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 102 פעמים
מסכים עם מוטי. שחרור CO2 הוא תהליך שתלוי בריכוז ה-CO2 בסביבה. את מגיעה מהר מאד בכלי האטום למצב שבו האווירה רוויה ב-CO2 ואז תהליך השחרור שלו מהפולים מאט מאד וכנראה ממש נעצר.moti_r כתב:איכס, דעה_עכורה שותה קפה מוגז...
הקפה שלך כנראה מכיל כמויות CO2 גדולות יחסית.
Everything should be made as simple as possible, but not simpler
- coffeeaddict
-
- חבר פעיל במיוחד
- הודעות: 520
- הצטרף: נובמבר 2009
- שם מלא: איתן שלום
- מיקום: צפון
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר
- הודעות: 4726
- הצטרף: ינואר 2010
- מיקום: מרכז
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
למישהו יש ניסיון עם הקופסאות של COFFEE EXPRESS ?
רציתי להזמין איזה 2 אבל קצת נרתעתי ממראה האתר, אין שם אפילו טלפון של העסק (לא ממש עושה חשק להזמין).
חפרתי קצת בגוגל ואיתרתי את הטלפון, הבחור שענה נשמע דיי מופתע שמישהו התקשר ישירות וציין שאין מכירה טלפונית ו/או קנייה ואיסוף עצמי אלא רק משלוח עם שליח בתוספת תשלום כמובן - מה שמאוד מוזר כי הם אמורים להיות בתל אביב.
בקיצור מבאס ...
רציתי להזמין איזה 2 אבל קצת נרתעתי ממראה האתר, אין שם אפילו טלפון של העסק (לא ממש עושה חשק להזמין).
חפרתי קצת בגוגל ואיתרתי את הטלפון, הבחור שענה נשמע דיי מופתע שמישהו התקשר ישירות וציין שאין מכירה טלפונית ו/או קנייה ואיסוף עצמי אלא רק משלוח עם שליח בתוספת תשלום כמובן - מה שמאוד מוזר כי הם אמורים להיות בתל אביב.
בקיצור מבאס ...
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe
- הודעות: 9712
- הצטרף: נובמבר 2004
- מיקום: ישראל
- נתן תודות: 219 פעמים
- קיבל תודות: 682 פעמים
ראה את דעתי כאן:
http://www.htcafe.co.il/modules.php?nam ... 29#1011329
http://www.htcafe.co.il/modules.php?nam ... 29#1011329
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -