מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה


קליה במחבת שיתוף מניסיון ראשון ופידבקים


עמוד 2 מתוך 2
עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2 
   פורומים > קפה > תערובות קפה וקלייה ביתית
מחבר הודעה
Simon357
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Nov 17, 2018
הבעות תודה: 4
מספר הודעות: 45

 #16  נשלח: א' 25/11/2018 23:34

טוב... נעדכן שבישלתי את המנה היום. האמת שבזבזתי הכל על כיול הטוחן והמכונה שהרי זה השוט הראשון שלי עם המכונה לאחר כל הכיולים שלי איתה.... אני מאוד מרוצה. מפה יכול רק להשתפר.



| פרופיל | שלח הודעה | חפש
יוסיסופר
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Nov 26, 2009
הבעות תודה: 193
מספר הודעות: 2210

 #17  נשלח: א' 25/11/2018 23:58

כמה זמן המתנת מהקליה עד לטחינה ולחליטה?, נראה לי טרי מידי.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Simon357
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Nov 17, 2018
הבעות תודה: 4
מספר הודעות: 45

 #18  נשלח: ב' 26/11/2018 0:07

יוסיסופר
·
כן זה טרי יחסית. 24 שעות.
אבל הטעם היה בסדר גמור. קצת חמוץ. אבל זה הבלנד.... קולומביאני אתיופי
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון קיץ - ישראל (GMT+3) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > תערובות קפה וקלייה ביתית עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2 


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht