נראה מגניב, אבל רק 120g לקלייה.
מה דעתכם על תמיכה בפרויקט?
https://www.kickstarter.com/projects/26 ... CAQAvD_BwE
קולה Bean Bon בקיקסטארטר
- detailer (פותח השרשור)
-
- חבר ותיק
- הודעות: 1215
- הצטרף: יולי 2007
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 98 פעמים
Re: קולה Bean Bon בקיקסטארטר
טוב, להלן התרשמותי לאחר כמה ימים עם הקולה.
נתחיל בדברים הטובים:
1. הקולה יפהפה.
2.איכות בנייה מעולה.
3.קל לניקוי.
4.שליטה טובה בכל שלבי הקלייה במצב Creator Mode.
5. מבחינת התוצאה בכוס: אני מרגיש טעמים שלא הרגשתי בקולים פשוטים יותר.
6. אפשר לשמוע בבירור את שני הפיצוצים בזמן הקלייה.
הדברים הפחות טובים:
1. לא ניתן לעדכן את 8 פרופילי הקלייה הקבועים במכשיר שתוכננו ע"י יצרן, כך שבכל אחד מהשמונה מתקבלת קלייה בהירה מאוד שלא הגיעה אפילו לשלב הפיצוץ הראשון ואין שום אפשרות להאריך את זמן הקלייה או לעדכן פרמטרים כמו טמפרטורה וזרימת אוויר בזמן הקלייה.
2. סעיף 1 נכון גם לכל פרופילי הקלייה השמורים מראש שנוצרו ע" המשתמש עצמו או שותפו ע"י משתמשים אחרים.
3. פולים ירוקים מגיעים למיכל איסוף המוץ או נתקעים ברשת הפלסטיק העליונה. זה מבאס כי ממילא הקולה מוגבל רק ל - 120 גרם וכתוצאה מזה מתקבלים רק 94-95 גרם פולים קלויים.
4. ישנה בריחת חום קטנה מהמרווח שבין המכסה העליון למכשיר, האיטום לא מספיק כנראה.
5. האפליקציה מאוד מוגבלת, בזמן הקלייה אין אפשרות לראות את שינויי הטמפרטורה כשמדובר בפרופילי קלייה שנשמרו מראש.
6. הוראות מינימליות, אין מספיק הסברים, אבל אפשר להסתדר.
7. לא ניתן להשתמש באפליקציה כאשר שפת ההפעלה של הסמארטפון היא עברית (באנדרואיד, לא בדקתי לגבי אפל).
לסיכום:
במצב - Creator Mode (קלייה עצמית, לא של פרופיל קבוע מראש) אפשר להגיע לתוצאות טובות מאוד. הקולה הזה נהדר למי שלא מסתמך על פרופילים קבועים ונוהג לשלוט בהתהליך הקלייה לכל אורכו.
מקווה מאוד שיעדכנו את האפליקציה ואת המכשיר עצמו כך שתהיה הרבה יותר גמישות כשמפעילים פרופילי קלייה קבועים מראש.
נתחיל בדברים הטובים:
1. הקולה יפהפה.
2.איכות בנייה מעולה.
3.קל לניקוי.
4.שליטה טובה בכל שלבי הקלייה במצב Creator Mode.
5. מבחינת התוצאה בכוס: אני מרגיש טעמים שלא הרגשתי בקולים פשוטים יותר.
6. אפשר לשמוע בבירור את שני הפיצוצים בזמן הקלייה.
הדברים הפחות טובים:
1. לא ניתן לעדכן את 8 פרופילי הקלייה הקבועים במכשיר שתוכננו ע"י יצרן, כך שבכל אחד מהשמונה מתקבלת קלייה בהירה מאוד שלא הגיעה אפילו לשלב הפיצוץ הראשון ואין שום אפשרות להאריך את זמן הקלייה או לעדכן פרמטרים כמו טמפרטורה וזרימת אוויר בזמן הקלייה.
2. סעיף 1 נכון גם לכל פרופילי הקלייה השמורים מראש שנוצרו ע" המשתמש עצמו או שותפו ע"י משתמשים אחרים.
3. פולים ירוקים מגיעים למיכל איסוף המוץ או נתקעים ברשת הפלסטיק העליונה. זה מבאס כי ממילא הקולה מוגבל רק ל - 120 גרם וכתוצאה מזה מתקבלים רק 94-95 גרם פולים קלויים.
4. ישנה בריחת חום קטנה מהמרווח שבין המכסה העליון למכשיר, האיטום לא מספיק כנראה.
5. האפליקציה מאוד מוגבלת, בזמן הקלייה אין אפשרות לראות את שינויי הטמפרטורה כשמדובר בפרופילי קלייה שנשמרו מראש.
6. הוראות מינימליות, אין מספיק הסברים, אבל אפשר להסתדר.
7. לא ניתן להשתמש באפליקציה כאשר שפת ההפעלה של הסמארטפון היא עברית (באנדרואיד, לא בדקתי לגבי אפל).
לסיכום:
במצב - Creator Mode (קלייה עצמית, לא של פרופיל קבוע מראש) אפשר להגיע לתוצאות טובות מאוד. הקולה הזה נהדר למי שלא מסתמך על פרופילים קבועים ונוהג לשלוט בהתהליך הקלייה לכל אורכו.
מקווה מאוד שיעדכנו את האפליקציה ואת המכשיר עצמו כך שתהיה הרבה יותר גמישות כשמפעילים פרופילי קלייה קבועים מראש.
Re: קולה Bean Bon בקיקסטארטר
@detailerאתה לא לבד בתלונה על הבהירות בקריאה בפורום אחר ראיתי שרשמו שאולי בגלל שההגדרות הן ל 60גרפ ולא לכמויות גדולות יותר (שזה די מעצבן ודבר בעייתי בפני עצמו אבל שווה לבדוק ).
- boren
-
- חבר מביא חבר
- הודעות: 3777
- הצטרף: דצמבר 2009
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 286 פעמים
- קיבל תודות: 493 פעמים
Re: קולה Bean Bon בקיקסטארטר
נראה נחמד מאוד למי שרוצה לשחק עם פרופילים, פחות למי שרק מחפש קולה מבוסס אוויר חם לבאטצ'ים בגודל דומה (שעולים פחות משליש).
- detailer (פותח השרשור)
-
- חבר ותיק
- הודעות: 1215
- הצטרף: יולי 2007
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 98 פעמים
Re: קולה Bean Bon בקיקסטארטר
הם כתבו בפרוש שהתוכניות הקבועות מראש תוכננו לכמות של בין 60 ל - 120 גרם. ניסיתי גם 60 גרם וזה לא עזר.06/12/2020 22:31dgent כתב: ↑ @detailerאתה לא לבד בתלונה על הבהירות בקריאה בפורום אחר ראיתי שרשמו שאולי בגלל שההגדרות הן ל 60גרפ ולא לכמויות גדולות יותר (שזה די מעצבן ודבר בעייתי בפני עצמו אבל שווה לבדוק )....
לא ברור לי מה עבר על מי שתכנן את הפרופילים האלה (אחד שקיבל את פרס "אלוף הקולים") , באיזה פולים הוא השתמש ואיזה קפה הם אוהבים שם בקוריאה, אבל כרגע כל הפרופילים האלה הם בדיחה עצובה עבורי ועבור משתמשים אחרים, אלא אם יש כאלה שמעדיפים תה חמוציות על פני קפה.
אבל האמת שלשתות את זה עם חלב מוקצף זה לא רע בכלל.
מי שמתכנן מצב הפעלה "חכם" חייב לקחת בחשבון שהרבה משתנים משפיעים על התוצאה הסופית ולתכנן את הפרופילים בהתאם, או לפחות לאפשר עדכון תוך כדי תהליך הקלייה.
מקווה שיוציאו עדכונים לתוכנה בקרוב.
מה שעוד יותר מאכזב זה התגובות של התמיכה שלהם, ביקשו ממני שאצלם את התהליך, אח"כ ביקשו לבדוק את יציבות המתח בבית שלי וגם ללכת עם המכשיר ולקלות בבית אחר, זאת לאחר שהרבה משתמשים אחרים התלוננו על אותה תופעה בדיוק וברור שמדובר פה בחוסר תכנון שלהם.
למרות כל זאת אני חייב להגיד שאני מאוד אוהב את המכשיר הזה, כיף להשתמש בו וקל לנקות אותו.
- detailer (פותח השרשור)
-
- חבר ותיק
- הודעות: 1215
- הצטרף: יולי 2007
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 98 פעמים
Re: קולה Bean Bon בקיקסטארטר
אני לא מכיר מכשיר עם יכולות כאלה שעולה פחות משליש או פחות בכלל.07/12/2020 11:56boren כתב: ↑ נראה נחמד מאוד למי שרוצה לשחק עם פרופילים, פחות למי שרק מחפש קולה מבוסס אוויר חם לבאטצ'ים בגודל דומה (שעולים פחות משליש)....
- boren
-
- חבר מביא חבר
- הודעות: 3777
- הצטרף: דצמבר 2009
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 286 פעמים
- קיבל תודות: 493 פעמים
Re: קולה Bean Bon בקיקסטארטר
@detailer - לא דיברתי על אותן יכולות. אפילו כתבתי שזה נראה קולה טוב למי שרוצה לשחק עם פרופילים.
דיברתי על קולים אחרים שמבוססים על אוויר חם, כוללים אוסף מוץ, טיימר, מאפשרים לשמוע בקלות את שני הפיצוצים, ומיועדים לבאטצ'ים בגודל קטן (כ-80 גרם). למשל זה. אם הוא מקביל ביכולות ל-HWP המקורי אז הוא אחלה קולה, ומאוד קל לקבל איתו קליות אחידות ברמות כהות שונות. כשאני קליתי איתו (עם ה-HWP) כיוונתי לתחילת פיצוץ שני, וזה יותר כהה ממה שהרבה אנשים מחפשים. מצד שני, בעיה של חמיצות לא תקבל בקליה כזו.
גם החיקוי-Freshroast הזה כנראה נותן יכולות דומות, אבל בינתיים לא מצאתי ביקורות עליו.
אגב, אני משתמש כבר 12 שנים בג'ין קפה וכמעט לא משחק עם טמפרטורות למרות שהקולה תומך בזה. ייתכן שאני מפסיד עולם ומלואו של שיפור, אבל אני אוהב מאוד את הקפה שאני מקבל ולא ממש רואה צורך לסבך את התהליך.
דיברתי על קולים אחרים שמבוססים על אוויר חם, כוללים אוסף מוץ, טיימר, מאפשרים לשמוע בקלות את שני הפיצוצים, ומיועדים לבאטצ'ים בגודל קטן (כ-80 גרם). למשל זה. אם הוא מקביל ביכולות ל-HWP המקורי אז הוא אחלה קולה, ומאוד קל לקבל איתו קליות אחידות ברמות כהות שונות. כשאני קליתי איתו (עם ה-HWP) כיוונתי לתחילת פיצוץ שני, וזה יותר כהה ממה שהרבה אנשים מחפשים. מצד שני, בעיה של חמיצות לא תקבל בקליה כזו.
גם החיקוי-Freshroast הזה כנראה נותן יכולות דומות, אבל בינתיים לא מצאתי ביקורות עליו.
אגב, אני משתמש כבר 12 שנים בג'ין קפה וכמעט לא משחק עם טמפרטורות למרות שהקולה תומך בזה. ייתכן שאני מפסיד עולם ומלואו של שיפור, אבל אני אוהב מאוד את הקפה שאני מקבל ולא ממש רואה צורך לסבך את התהליך.