יש לי אוסקר 2
ובשימוש בידית נייקד נוצר זרם זנב עכבר כנדרש,
אבל לידו מקדימה יוצא גם קילוח מים דקיק מתסכל.
יש לציין שהידית נכנסת בתחושה יותר חפשית מאשר בשימוש בידית רגילה, אבל כשניסיתי להזרים מים בלבד, לא ראיתי את תופע קילוח המים, רק בשימוש עם קפה טחון.
השאלה אם זה נושא של עובי הטחינה או כמות שונה, או בכלל פרמטר אחר?
אודה לסיוע
שאלה לגבי שימוש בידית נייקד
Re: שאלה לגבי שימוש בידית נייקד
היי, הטחינה בידית רגילה = לידית נייקוד , ממליץ לדחוס את הקפה בפחות לחץ.
Re: שאלה לגבי שימוש בידית נייקד
אהלן
נייקד מבחינתי נועד לשיפור טכניקת פיזור הקפה והדחיסה
יש אין סוף תאוריות וסרטנים בנושא.
בגדול זאת משימה קשה.
מה שאתה חווה זאת בעצם פריצה של העוגית מה נקרא צנלין, המים יוצאים מהמקום הכי קל עבורם.
חפש באינטרנט
נייקד מבחינתי נועד לשיפור טכניקת פיזור הקפה והדחיסה
יש אין סוף תאוריות וסרטנים בנושא.
בגדול זאת משימה קשה.
מה שאתה חווה זאת בעצם פריצה של העוגית מה נקרא צנלין, המים יוצאים מהמקום הכי קל עבורם.
חפש באינטרנט
Re: שאלה לגבי שימוש בידית נייקד
גם אצלי ידית הנייקד ננעלת אחרי המרכז, אין מה לדאוג, אם קריטי לך תחליף לאטם ראש עבה יותר...של Cafelat מעולים.
לגבי הקילוח הצצדי, מדובר ב-Channeling, פיזור הקפה לא אחיד בפילטר וגורם למים לפרוץ מאותם איזורים.
איכות הטחינה של הגרנידר ופיזור הקפה בפילטר {שנעשה על ידך} תורמים מאוד.
תנסה להשתמש בשיטת פיזור הקפה - WDT, יש בגוגל וביוטיוב אין סוף מידע ושיטות ליצירת כלי או רכישה של כלי פיזור בכמה עשרות שקלים.
לגבי הקילוח הצצדי, מדובר ב-Channeling, פיזור הקפה לא אחיד בפילטר וגורם למים לפרוץ מאותם איזורים.
איכות הטחינה של הגרנידר ופיזור הקפה בפילטר {שנעשה על ידך} תורמים מאוד.
תנסה להשתמש בשיטת פיזור הקפה - WDT, יש בגוגל וביוטיוב אין סוף מידע ושיטות ליצירת כלי או רכישה של כלי פיזור בכמה עשרות שקלים.