רחוב הפרה פינת סמטת אסאדו....
וכן הפעם היה שיגעון !
טוב אז סופשבוע היה עוד פעם אסאדו :mrgreen:
- agent__smith (פותח השרשור)
- חבר מכור קשה
- הודעות: 6317
- הצטרף: יולי 2010
- מיקום: איפשהוא במטריקס
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
- agent__smith (פותח השרשור)
- חבר מכור קשה
- הודעות: 6317
- הצטרף: יולי 2010
- מיקום: איפשהוא במטריקס
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC
- הודעות: 32926
- הצטרף: מרץ 2007
- מיקום: פאתי מלאבס
- נתן תודות: 779 פעמים
- קיבל תודות: 2302 פעמים
- agent__smith (פותח השרשור)
- חבר מכור קשה
- הודעות: 6317
- הצטרף: יולי 2010
- מיקום: איפשהוא במטריקס
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
זה לא פשוט ובטח שבפעם הראשונה זה יותר קשה.
אתה צריך רצועות אסאדו/צלעות/שפונדרה ברוחב 3 ס"מ, עדיף בקר בן חצי שנה עד שנה וכך הוא יהיה מצד אחד רך כי צעיר מצד שני טעים כי מבוגר.
בשר עגל חלב הוא אמנם רך אך ללא טעם, ומצד שנה בשר מבוגר טעים מאוד אולם קשה.
תוכל לדעת לפי העצמות, אם הן קטנות ועגולות זה טוב, אם הן פחוסות וארוכות זו חיה מבוגרת מדי. תסתכל בתמונה.
מעבר לזה, אני אישית תמיד עושה על גחלים שהן חמות יותר מרוב הגרילי גז שיש אז אני לא ערב לעשייה על גז
צריך חום גבוה, על פחמים זה אחרי השיא חום, כשהן לבנות. מתחילים ללא שום תיבול ושום כלום (אם הבשר טעים רק מלח פלפל) על הצד של העצמות וכך כל פעם מסובבים רבע, ניתן לדעת מתי לסובב כאשר על הצד העליון מתחילים להצטבר נוזלים, אחרי 3 רבעים אני חותך אותם לפי העצמות וכך רואה כמה הוא עשוי בתוכו, צריך להיות אדמדם בתוכו, ועל הרבע העשוי שמים מלח פלפל לפי טעם.
דבר אחרון, אל תצפה לרכות של אנטריקוט או סינטה, זה בשר קשה יחסית, אולם הטעם.... לטעמי שום דבר לא מתקרב !
בתיייייייייאבון ! ואל תתבאס אם יוצא ללא טעם, קשה בארץ למצוא אסאדו טוב ולפעמים יוצא ככה ולפעמים ככה, אם תנסה להשיג בשר כמו שרשמתי זה הדרך לניצחון.
אם לא תצליח תחליף קצב ותנסה שוב.
אתה צריך רצועות אסאדו/צלעות/שפונדרה ברוחב 3 ס"מ, עדיף בקר בן חצי שנה עד שנה וכך הוא יהיה מצד אחד רך כי צעיר מצד שני טעים כי מבוגר.
בשר עגל חלב הוא אמנם רך אך ללא טעם, ומצד שנה בשר מבוגר טעים מאוד אולם קשה.
תוכל לדעת לפי העצמות, אם הן קטנות ועגולות זה טוב, אם הן פחוסות וארוכות זו חיה מבוגרת מדי. תסתכל בתמונה.
מעבר לזה, אני אישית תמיד עושה על גחלים שהן חמות יותר מרוב הגרילי גז שיש אז אני לא ערב לעשייה על גז
צריך חום גבוה, על פחמים זה אחרי השיא חום, כשהן לבנות. מתחילים ללא שום תיבול ושום כלום (אם הבשר טעים רק מלח פלפל) על הצד של העצמות וכך כל פעם מסובבים רבע, ניתן לדעת מתי לסובב כאשר על הצד העליון מתחילים להצטבר נוזלים, אחרי 3 רבעים אני חותך אותם לפי העצמות וכך רואה כמה הוא עשוי בתוכו, צריך להיות אדמדם בתוכו, ועל הרבע העשוי שמים מלח פלפל לפי טעם.
דבר אחרון, אל תצפה לרכות של אנטריקוט או סינטה, זה בשר קשה יחסית, אולם הטעם.... לטעמי שום דבר לא מתקרב !
בתיייייייייאבון ! ואל תתבאס אם יוצא ללא טעם, קשה בארץ למצוא אסאדו טוב ולפעמים יוצא ככה ולפעמים ככה, אם תנסה להשיג בשר כמו שרשמתי זה הדרך לניצחון.
אם לא תצליח תחליף קצב ותנסה שוב.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- agent__smith (פותח השרשור)
- חבר מכור קשה
- הודעות: 6317
- הצטרף: יולי 2010
- מיקום: איפשהוא במטריקס
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
- agent__smith (פותח השרשור)
- חבר מכור קשה
- הודעות: 6317
- הצטרף: יולי 2010
- מיקום: איפשהוא במטריקס
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
- MartinHSabag
- מנהל
- הודעות: 59332
- הצטרף: נובמבר 2004
- שם מלא: מרטין סבג
- מיקום: כפר-סבא
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר: