טוב אז סופשבוע היה עוד פעם אסאדו :mrgreen:

הפורום בתחום גרילים (פחים, גז וכו'), כל מה שקשור לבישול "על האש".
agent__smith (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
הודעות: 6317
הצטרף: יולי 2010
מיקום: איפשהוא במטריקס
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 144 פעמים

נושא שלא נקרא #46 

רחוב הפרה פינת סמטת אסאדו.... (Y) 8)

וכן הפעם היה שיגעון !
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!

roslan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 166
הצטרף: מרץ 2011
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

נושא שלא נקרא #47 

agent__smith
תודה על התשובה
הזמנתי 15 ס"מ

agent__smith (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
הודעות: 6317
הצטרף: יולי 2010
מיקום: איפשהוא במטריקס
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 144 פעמים

נושא שלא נקרא #48 

טוב התחילה עונת 2012 !!! :lol: בשעה טובה !!! חיכיתי כל החורף לזה ...

תמונה

תמונה

תמונה
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
הודעות: 32926
הצטרף: מרץ 2007
מיקום: פאתי מלאבס
נתן תודות: 779 פעמים
קיבל תודות: 2302 פעמים

נושא שלא נקרא #49 

אכן, תמונות קשות במיוחד לרעבים שבינינו.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

taoyossi
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
הודעות: 5224
הצטרף: אוקטובר 2006
שם מלא: יוסי ביטון
מיקום: כפר יונה
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 94 פעמים

נושא שלא נקרא #50 

איזה תאבון נפתח לי פה .... אני מת !!!


שאלה,
מעולם לא עשיתי אסאדו על האש , אפשר טי]ים מהמומחים איזה בשר לקנות אצל הקצב (מה בדיוק לבקש) וכיצד צולים אותו על המנגל (מנגל רגיל פשוט) כמו סטייק רגיל או שיש "תורה" נסתרת


דחוף ... :lol: (b)

agent__smith (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
הודעות: 6317
הצטרף: יולי 2010
מיקום: איפשהוא במטריקס
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 144 פעמים

נושא שלא נקרא #51 

זה לא פשוט ובטח שבפעם הראשונה זה יותר קשה.

אתה צריך רצועות אסאדו/צלעות/שפונדרה ברוחב 3 ס"מ, עדיף בקר בן חצי שנה עד שנה וכך הוא יהיה מצד אחד רך כי צעיר מצד שני טעים כי מבוגר.
בשר עגל חלב הוא אמנם רך אך ללא טעם, ומצד שנה בשר מבוגר טעים מאוד אולם קשה.

תוכל לדעת לפי העצמות, אם הן קטנות ועגולות זה טוב, אם הן פחוסות וארוכות זו חיה מבוגרת מדי. תסתכל בתמונה.

מעבר לזה, אני אישית תמיד עושה על גחלים שהן חמות יותר מרוב הגרילי גז שיש אז אני לא ערב לעשייה על גז :twisted:

צריך חום גבוה, על פחמים זה אחרי השיא חום, כשהן לבנות. מתחילים ללא שום תיבול ושום כלום (אם הבשר טעים רק מלח פלפל) על הצד של העצמות וכך כל פעם מסובבים רבע, ניתן לדעת מתי לסובב כאשר על הצד העליון מתחילים להצטבר נוזלים, אחרי 3 רבעים אני חותך אותם לפי העצמות וכך רואה כמה הוא עשוי בתוכו, צריך להיות אדמדם בתוכו, ועל הרבע העשוי שמים מלח פלפל לפי טעם.

דבר אחרון, אל תצפה לרכות של אנטריקוט או סינטה, זה בשר קשה יחסית, אולם הטעם.... לטעמי שום דבר לא מתקרב !

(Y) בתיייייייייאבון ! ואל תתבאס אם יוצא ללא טעם, קשה בארץ למצוא אסאדו טוב ולפעמים יוצא ככה ולפעמים ככה, אם תנסה להשיג בשר כמו שרשמתי זה הדרך לניצחון.
אם לא תצליח תחליף קצב ותנסה שוב.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!

taoyossi
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
הודעות: 5224
הצטרף: אוקטובר 2006
שם מלא: יוסי ביטון
מיקום: כפר יונה
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 94 פעמים

נושא שלא נקרא #52 

שפונדרה זה הבשר שאני שם בחמין כל שישי לשבת ..... בחורף.

יש לי קצב מעולה (בעצם שניים) שאני סומך עליהם מאוד.

אני אנסה ואדווח - תודה !

agent__smith (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
הודעות: 6317
הצטרף: יולי 2010
מיקום: איפשהוא במטריקס
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 144 פעמים

נושא שלא נקרא #53 

כן ... להשתמש בזה לחמין זה מבחינתי יהרג ובל יעבור..... :lol:

אשמח לתוצאות טובות !
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!

taoyossi
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
הודעות: 5224
הצטרף: אוקטובר 2006
שם מלא: יוסי ביטון
מיקום: כפר יונה
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 94 פעמים

נושא שלא נקרא #54 

agent__smith כתב:כן ... להשתמש בזה לחמין זה מבחינתי יהרג ובל יעבור..... :lol:

אשמח לתוצאות טובות !
...
למה כי זה בזבוז של בשר ?

agent__smith (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
הודעות: 6317
הצטרף: יולי 2010
מיקום: איפשהוא במטריקס
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 144 פעמים

נושא שלא נקרא #55 

:roll: עלית עלי.... אבל אני באמת לא דוגמא, ארגנטינאי חמום מוח אני, שארוחת שבת אצל ההורים זה משתה יין ובשר.

8)
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!

taoyossi
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
הודעות: 5224
הצטרף: אוקטובר 2006
שם מלא: יוסי ביטון
מיקום: כפר יונה
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 94 פעמים

נושא שלא נקרא #56 

טוב אז המתכון ליום העצמאות יהיה :

טחול ממולא (טחאן למי שמכיר)
צלעות כבש
קבבוני טלה
מרגז
ואסאדו ....


:wink:

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
הודעות: 59332
הצטרף: נובמבר 2004
שם מלא: מרטין סבג
מיקום: כפר-סבא
נתן תודות: 858 פעמים
קיבל תודות: 1619 פעמים
יצירת קשר:

נושא שלא נקרא #57 

אתה לא בן אדם.....לא עושים דבר כזה לארגנטינאי מורעב.... :cry:
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

שלח תגובה

חזור אל “גריל וצליה”