הגיע הזמן לחנוך את המנגל עם כמה דגים.
מחר בבוקר אני רוצה לקפוץ לשוק לקנות דגים טריים לצהריים.
שאלות למנוסים:
איזה דגים מתאימים לצלייה?
אני מחפש מתכון מנצח לדגים על האש, מישהו מוכן לחלוק?
להשתמש בנייר כסף?
כמה זמן לצלות? כמה מעלות?
הרבה שאלות נהייתי רעב...
אה, אם מישהו מכיר מקום טוב לקנות דגים טריים ברחובות אשמח לדעת.
תודה
דגים על האש
- MONI
- חבר ותיק
- הודעות: 1341
- הצטרף: יולי 2006
- מיקום: באר שבע
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 72 פעמים
מתכון מצויין שעובד שנים
כוס שמן זית
6 שיני שום קלופות
עלים מ-3 ענפי בזיליקום רכים
2 כפות עלי טימין
פלפל שחור
שמים את כל חומרי המרינדה במג'ימיקס או בבלנדר, וטוחנים.
לגבי הדגים , עדיפות לחתיכות גדולות , שלא ייתיבשו (200-250 ומעלה )
דניס , אמנון , בורי, בקלה, ברבוניה, בס
בתאבון
כוס שמן זית
6 שיני שום קלופות
עלים מ-3 ענפי בזיליקום רכים
2 כפות עלי טימין
פלפל שחור
שמים את כל חומרי המרינדה במג'ימיקס או בבלנדר, וטוחנים.
לגבי הדגים , עדיפות לחתיכות גדולות , שלא ייתיבשו (200-250 ומעלה )
דניס , אמנון , בורי, בקלה, ברבוניה, בס
בתאבון
you can fool some people sometimes
but you can't fool all the people all the time !
but you can't fool all the people all the time !
- Huber
- חבר במועדון HT
- הודעות: 70328
- הצטרף: מאי 2005
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 518 פעמים
- קיבל תודות: 4198 פעמים
- embedded (פותח השרשור)
-
- חבר ותיק
- הודעות: 2030
- הצטרף: דצמבר 2008
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
מרינדה זה טוב.Huber כתב:אני אישית עוטף דג על האש בנייר כסף, כך הוא לא נדבק לרשת ויוצא צלוי בצורה אחידה. לגבי המרינדה, טיפ טוב למי שאוהב להוסיף לטעם הבסיסי של הדג, העטיפה בנייר הכסף תעזור למרינדה להישאר על הדג ותבשל את הדג בתוכו. תנסה דג עם מרינדה ודג בלי ותחליט בעצמך מה מתאים לטעמך האישי....
את המרינדה מורחים על הדג או שמכניסים גם לתוך הדג?
כמה מעלות לחמם את המנגל?
כמה זמן לשים את הדגים על האש במידה והם עטופים בנייר כסף?
חנות דגים מוצלחת ברחובות - שירת הים ברחוב הרצל (בשערים)
http://easy.co.il/%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7 ... 7%AA%D7%9F
http://easy.co.il/%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7 ... 7%AA%D7%9F