דגים על האש

הפורום בתחום גרילים (פחים, גז וכו'), כל מה שקשור לבישול "על האש".
embedded (פותח השרשור)
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 2030
הצטרף: דצמבר 2008
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

דגים על האש

נושא שלא נקרא #1 

הגיע הזמן לחנוך את המנגל עם כמה דגים.
מחר בבוקר אני רוצה לקפוץ לשוק לקנות דגים טריים לצהריים.

שאלות למנוסים:
איזה דגים מתאימים לצלייה?
אני מחפש מתכון מנצח לדגים על האש, מישהו מוכן לחלוק?
להשתמש בנייר כסף?
כמה זמן לצלות? כמה מעלות?

הרבה שאלות נהייתי רעב...

אה, אם מישהו מכיר מקום טוב לקנות דגים טריים ברחובות אשמח לדעת.

תודה

indi5
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
הודעות: 581
הצטרף: פברואר 2008
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

נושא שלא נקרא #2 

מצטרף לשאלות....
לגבי קניית הדגים-בשוק (במרכז העיר-ליד הקניון) ישנן שתי חנויות דגים זו לייד זו.

MONI
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 1341
הצטרף: יולי 2006
מיקום: באר שבע
נתן תודות: 486 פעמים
קיבל תודות: 72 פעמים

נושא שלא נקרא #3 

מתכון מצויין שעובד שנים

כוס שמן זית
6 שיני שום קלופות
עלים מ-3 ענפי בזיליקום רכים
2 כפות עלי טימין
פלפל שחור

שמים את כל חומרי המרינדה במג'ימיקס או בבלנדר, וטוחנים.

לגבי הדגים , עדיפות לחתיכות גדולות , שלא ייתיבשו (200-250 ומעלה )

דניס , אמנון , בורי, בקלה, ברבוניה, בס

בתאבון
you can fool some people sometimes
but you can't fool all the people all the time !

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
הודעות: 70328
הצטרף: מאי 2005
שם מלא: ערן
נתן תודות: 518 פעמים
קיבל תודות: 4198 פעמים

נושא שלא נקרא #4 

אני אישית עוטף דג על האש בנייר כסף, כך הוא לא נדבק לרשת ויוצא צלוי בצורה אחידה. לגבי המרינדה, טיפ טוב למי שאוהב להוסיף לטעם הבסיסי של הדג, העטיפה בנייר הכסף תעזור למרינדה להישאר על הדג ותבשל את הדג בתוכו. תנסה דג עם מרינדה ודג בלי ותחליט בעצמך מה מתאים לטעמך האישי.

embedded (פותח השרשור)
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 2030
הצטרף: דצמבר 2008
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

נושא שלא נקרא #5 

Huber כתב:אני אישית עוטף דג על האש בנייר כסף, כך הוא לא נדבק לרשת ויוצא צלוי בצורה אחידה. לגבי המרינדה, טיפ טוב למי שאוהב להוסיף לטעם הבסיסי של הדג, העטיפה בנייר הכסף תעזור למרינדה להישאר על הדג ותבשל את הדג בתוכו. תנסה דג עם מרינדה ודג בלי ותחליט בעצמך מה מתאים לטעמך האישי.
...
מרינדה זה טוב.
את המרינדה מורחים על הדג או שמכניסים גם לתוך הדג?
כמה מעלות לחמם את המנגל?
כמה זמן לשים את הדגים על האש במידה והם עטופים בנייר כסף?

benjamin
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 291
הצטרף: יולי 2008
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

נושא שלא נקרא #6 

חנות דגים מוצלחת ברחובות - שירת הים ברחוב הרצל (בשערים)
http://easy.co.il/%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7 ... 7%AA%D7%9F

שלח תגובה

חזור אל “גריל וצליה”