המלצה לגריל גז
לגבי העיצוב - לא כל כך מענין אותי. אני מסתכל על הפונקציונליות. אצלי זה יושב בחצר ונראה בסדר גמור.Avi_h כתב:הבעיה עם ויקטור שהדגמים שלו נראים כמו תחX. הכל נראה תעשייתי ומתכתי. לא משהו שהיית רוצה לשם במקום נראה לעין.
חוץ מזה, תשווה תפוחים לתפוחים. תראה לי דגם אצלו עם מכסה וגלגלים ותראה שיש מוצר ביתי דומה מחברה מוכרת במחיר דומה. המחיר שלו לא זול אתה פשות מקבל פחות....
לגבי המשפט השני אני לא מסכים - אתה מקבל הרבה יותר ! לדוגמה - לגריל שלי יש שישה להבות נפרדות וגריל שבנוי לעבודה אינטנסיבית.
עכשיו ראיתי שיש מבצע על ה WEBER SPIRIT ב 3000 ש"ח:
http://dealhayom.buy2.co.il/m-Main/Dail ... 04_04_2013
איך הוא ביחס ל WEBER Q320 והאם ה 400 ש"ח שהוא עולה יותר שווים את זה?
תודה מראש
http://dealhayom.buy2.co.il/m-Main/Dail ... 04_04_2013
איך הוא ביחס ל WEBER Q320 והאם ה 400 ש"ח שהוא עולה יותר שווים את זה?
תודה מראש
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT
- הודעות: 5111
- הצטרף: דצמבר 2006
- שם מלא: גילי
- מיקום: לפלנד
- נתן תודות: 343 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
אתמול קניתי את ה- T2.
תוכל לגשת ל- carmel direct בלוד ולרכוש במקום.
הכי נמוך שתצליח לרדת איתם זה 2300 ש"ח על הגריל. אם תוכל עוד, שיהיה בהצלחה.
אני הוספת כיסוי - עוד 150 ש"ח, ועל הדרך הוצאתי מהם מבקרשת ניקוי.
בנוסף, 5 שנות אחריות !!!
אין צורך בהובלה והרכבה.
החלק של הגריל עם הכיסוי והמבערים כבר מגיע מורכב, צריך רק להרכיב את הבסיס,
וזה לא סיפור בכלל.
יש לי היכרות של למעלה משנה עם הגריל, עושים אצל אחותי בגינה לפחות פעם בשבוע.
שנים עשו שם על גחלים, ולבעלה לקח זמן עד שהיה מוכן מנטלית לנסות גריל גז.
אני יכול להגיד שהבשר ברמה גבוהה מאוד, והדבר היחיד שמרגיש חסר זו הארומה של גחלים דלוקים.
מנסיון של גיסי, השירות שלהם מעולה.
אתמול היה אצלי חבר שיש לו את ה- Q320, והוא התפעל מרמת הגימור והחומרים של המכשיר,
אמר שלא מתקרב לוובר שלו, שעשוי מרובו מפלסטיק, לדבריו.
עוד חבר שיש לו את ה- Q320 אמר לי שהתרשם לטובה מהמכשיר.
אגב, אם זה לחצר, ואין נקודת גז, תוכל להחביא בתוך הגומחה שלו בלון של 12 קילו, שהוא משתלם במיוחד.
בהצלחה
תוכל לגשת ל- carmel direct בלוד ולרכוש במקום.
הכי נמוך שתצליח לרדת איתם זה 2300 ש"ח על הגריל. אם תוכל עוד, שיהיה בהצלחה.
אני הוספת כיסוי - עוד 150 ש"ח, ועל הדרך הוצאתי מהם מבקרשת ניקוי.
בנוסף, 5 שנות אחריות !!!
אין צורך בהובלה והרכבה.
החלק של הגריל עם הכיסוי והמבערים כבר מגיע מורכב, צריך רק להרכיב את הבסיס,
וזה לא סיפור בכלל.
יש לי היכרות של למעלה משנה עם הגריל, עושים אצל אחותי בגינה לפחות פעם בשבוע.
שנים עשו שם על גחלים, ולבעלה לקח זמן עד שהיה מוכן מנטלית לנסות גריל גז.
אני יכול להגיד שהבשר ברמה גבוהה מאוד, והדבר היחיד שמרגיש חסר זו הארומה של גחלים דלוקים.
מנסיון של גיסי, השירות שלהם מעולה.
אתמול היה אצלי חבר שיש לו את ה- Q320, והוא התפעל מרמת הגימור והחומרים של המכשיר,
אמר שלא מתקרב לוובר שלו, שעשוי מרובו מפלסטיק, לדבריו.
עוד חבר שיש לו את ה- Q320 אמר לי שהתרשם לטובה מהמכשיר.
אגב, אם זה לחצר, ואין נקודת גז, תוכל להחביא בתוך הגומחה שלו בלון של 12 קילו, שהוא משתלם במיוחד.
בהצלחה
...
תודה רבה על כל המידע!Gili_Regev כתב:אתמול קניתי את ה- T2.
תוכל לגשת ל- carmel direct בלוד ולרכוש במקום.
הכי נמוך שתצליח לרדת איתם זה 2300 ש"ח על הגריל. אם תוכל עוד, שיהיה בהצלחה.
אני הוספת כיסוי - עוד 150 ש"ח, ועל הדרך הוצאתי מהם מבקרשת ניקוי.
בנוסף, 5 שנות אחריות !!!
אין צורך בהובלה והרכבה.
החלק של הגריל עם הכיסוי והמבערים כבר מגיע מורכב, צריך רק להרכיב את הבסיס,
וזה לא סיפור בכלל.
יש לי היכרות של למעלה משנה עם הגריל, עושים אצל אחותי בגינה לפחות פעם בשבוע.
שנים עשו שם על גחלים, ולבעלה לקח זמן עד שהיה מוכן מנטלית לנסות גריל גז.
אני יכול להגיד שהבשר ברמה גבוהה מאוד, והדבר היחיד שמרגיש חסר זו הארומה של גחלים דלוקים.
מנסיון של גיסי, השירות שלהם מעולה.
אתמול היה אצלי חבר שיש לו את ה- Q320, והוא התפעל מרמת הגימור והחומרים של המכשיר,
אמר שלא מתקרב לוובר שלו, שעשוי מרובו מפלסטיק, לדבריו.
עוד חבר שיש לו את ה- Q320 אמר לי שהתרשם לטובה מהמכשיר.
אגב, אם זה לחצר, ואין נקודת גז, תוכל להחביא בתוך הגומחה שלו בלון של 12 קילו, שהוא משתלם במיוחד.
בהצלחה...
נראה לי שהשתכנעתי.
אם כבר הזכרת את זה, אז שאלה קטנה - עם הכיסוי, אין בעיה להשאיר את הגריל בחצר בחוץ (גשם, שמש, וכו')?
- molvy
- חבר במועדון HT
- הודעות: 6718
- הצטרף: מרץ 2010
- נתן תודות: 1245 פעמים
- קיבל תודות: 1309 פעמים
לדעתי בתכלס יש מעט פרמטרים שקובעים את איכות הגריל
פיזור חום הומוגני
עמידה של המבערים ומפזרי החום לאורך זמן
חלדה של גוף הגריל הקרוב ללהבות.
יש מבערי נירוסטה ויש מבערי ברזל יצוק לי יש נסיון עם מבערי ברזל יצוק ואני חושב שהם טובים יותר מהנירוסטה אבל לאחרונה אני שם לב שיש יותר ויותר גרילים עם מבערי נירוסטה מישהו יכול להתייחס לזה?
כמו כן יש כמה סוגי מפזרי חום האחרונים של וובר באים ללא מפזרי חום אבל עם חסימה ברשת הצלייה מעל למבערים מישהו יכול לאמר באיזה סוג מקבלים את פיזור החום הטוב ביותר
עד היום החלפתי בסביבות 5 גרילי גז והאחרונים הוחלפו כי גוף הגריל הקרוב ללהבות משמע התומכים של המבערים ומובילי הגז בין המבערים החלידו והתפוררו לאחר שנתיים שלוש (שימוש די מסיבי בגריל פעם עד פעמיים בשבוע בממוצע) כמו כן תמיד לאחר שנה וחצי אני מחליף את מפזרי החום שגם מחלידים ומתפוררים.
הייתי שמח אם היו התייחסויות לפרמטרים הללו כאשר ממליצים על גריל מסויים
שבת שלים
פיזור חום הומוגני
עמידה של המבערים ומפזרי החום לאורך זמן
חלדה של גוף הגריל הקרוב ללהבות.
יש מבערי נירוסטה ויש מבערי ברזל יצוק לי יש נסיון עם מבערי ברזל יצוק ואני חושב שהם טובים יותר מהנירוסטה אבל לאחרונה אני שם לב שיש יותר ויותר גרילים עם מבערי נירוסטה מישהו יכול להתייחס לזה?
כמו כן יש כמה סוגי מפזרי חום האחרונים של וובר באים ללא מפזרי חום אבל עם חסימה ברשת הצלייה מעל למבערים מישהו יכול לאמר באיזה סוג מקבלים את פיזור החום הטוב ביותר
עד היום החלפתי בסביבות 5 גרילי גז והאחרונים הוחלפו כי גוף הגריל הקרוב ללהבות משמע התומכים של המבערים ומובילי הגז בין המבערים החלידו והתפוררו לאחר שנתיים שלוש (שימוש די מסיבי בגריל פעם עד פעמיים בשבוע בממוצע) כמו כן תמיד לאחר שנה וחצי אני מחליף את מפזרי החום שגם מחלידים ומתפוררים.
הייתי שמח אם היו התייחסויות לפרמטרים הללו כאשר ממליצים על גריל מסויים
שבת שלים
עם גרילי גז קודמים היו לי שתי בעיות תמיד:
1. להבות אש מתפרצות שהרסו את הבשר אם לא שמת לב.
2. מנגנון פיזור החום (לא משנה באיזו שיטה) היה מחליד, מתפורר, נשרף ובקיצור נהיה לא רלוונטי אחרי בערך שנתיים.
עם הוובר זה לא קרה, ולמעשה לא ממש יכול לקרות. אני יכול לשים בשר, לסגור את המכסה וללכת בלי שום חשש או צורך לבדוק משהו.
חוזרים אחרי כמה דקות להפוך ושוב סוגרים והולכים, ולאחר מכן פשוט מוציאים את הבשר. חוסך לי המון...
1. להבות אש מתפרצות שהרסו את הבשר אם לא שמת לב.
2. מנגנון פיזור החום (לא משנה באיזו שיטה) היה מחליד, מתפורר, נשרף ובקיצור נהיה לא רלוונטי אחרי בערך שנתיים.
עם הוובר זה לא קרה, ולמעשה לא ממש יכול לקרות. אני יכול לשים בשר, לסגור את המכסה וללכת בלי שום חשש או צורך לבדוק משהו.
חוזרים אחרי כמה דקות להפוך ושוב סוגרים והולכים, ולאחר מכן פשוט מוציאים את הבשר. חוסך לי המון...
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT
- הודעות: 5111
- הצטרף: דצמבר 2006
- שם מלא: גילי
- מיקום: לפלנד
- נתן תודות: 343 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
ממש אין בעיה.moshech1 כתב:תודה רבה על כל המידע!
נראה לי שהשתכנעתי.
אם כבר הזכרת את זה, אז שאלה קטנה - עם הכיסוי, אין בעיה להשאיר את הגריל בחצר בחוץ (גשם, שמש, וכו')?...
הכיסוי מותאם בדיוק לדגם, ומתלבש בדיוק על מבנה הגריל ומכסה את כל כולו..
להבות אש מתפרצות עקב שומן שנוטף על המבערים.קרמריקה כתב:עם גרילי גז קודמים היו לי שתי בעיות תמיד:
1. להבות אש מתפרצות שהרסו את הבשר אם לא שמת לב.
2. מנגנון פיזור החום (לא משנה באיזו שיטה) היה מחליד, מתפורר, נשרף ובקיצור נהיה לא רלוונטי אחרי בערך שנתיים.
עם הוובר זה לא קרה, ולמעשה לא ממש יכול לקרות. אני יכול לשים בשר, לסגור את המכסה וללכת בלי שום חשש או צורך לבדוק משהו.
חוזרים אחרי כמה דקות להפוך ושוב סוגרים והולכים, ולאחר מכן פשוט מוציאים את הבשר. חוסך לי המון......
גם ב- Grand Hall המפזרים שעל המבערים מונעים את זה, כך שאין חשש.
...
- molvy
- חבר במועדון HT
- הודעות: 6718
- הצטרף: מרץ 2010
- נתן תודות: 1245 פעמים
- קיבל תודות: 1309 פעמים
להבות אש שמתפרצות קורות גם בגלל שומן שנוטף על מפזרי החום שבגלל שיש להם מגע ישיר עם האש תמיד לוהטים. כאשר עושים בשר שמן כגון המבורגרים או קבבים שנוטפים שומן לרוב בעיית הלהבות מחמירה.
בוובר זה לא קורה כי הבגדמים החדשים שלהם הרשת משמשת גם כמפזר חום (היא אטומה במקומות מעל ללהבות כך שהשומן שנוטף לא פוגע בלהבות) אבל זה מזכיר כבר יותר צלייה על משטח מאשר על רשת
ה Grand Hall משתמש באותו פטנט כך שהוא מאוד מזכיר את הוובר. דרך אגב היה מכירה של גרופון של גרילי Grand Hall וחבר שלי קנה את ה TI3 באלפיים חמש מאות שקל
יש למישו אינפורמציה לגבי אורך החיים של מבערי הנירוסטה של הוובר?
בוובר זה לא קורה כי הבגדמים החדשים שלהם הרשת משמשת גם כמפזר חום (היא אטומה במקומות מעל ללהבות כך שהשומן שנוטף לא פוגע בלהבות) אבל זה מזכיר כבר יותר צלייה על משטח מאשר על רשת
ה Grand Hall משתמש באותו פטנט כך שהוא מאוד מזכיר את הוובר. דרך אגב היה מכירה של גרופון של גרילי Grand Hall וחבר שלי קנה את ה TI3 באלפיים חמש מאות שקל
יש למישו אינפורמציה לגבי אורך החיים של מבערי הנירוסטה של הוובר?