אז התחדשתי לי במקרר יישון בשר, אבל בגלל שצריך ליישן נתחים שלמים ולמרות שאוהבים אצלנו בשר, נתח של 8-10 קילו קצת "גדול" עלינו, אשמח לדעת אם יש פה מישהו מהצפון שרוצה לרכוש יחד נתח, אני איישן אותו ונתחלק בתוצאה סופית חצי חצי.
יש פה אניני בשר מהצפון?
יש פה מישהו שמעוניין ביישון בשר?
- Huber (פותח השרשור)
- חבר במועדון HT
- הודעות: 70328
- הצטרף: מאי 2005
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 518 פעמים
- קיבל תודות: 4198 פעמים
יש פה מישהו שמעוניין ביישון בשר?
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- Huber (פותח השרשור)
- חבר במועדון HT
- הודעות: 70328
- הצטרף: מאי 2005
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 518 פעמים
- קיבל תודות: 4198 פעמים
- mosheamsalem56
-
- חבר פעיל מאוד
- הודעות: 354
- הצטרף: אוגוסט 2017
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
- Huber (פותח השרשור)
- חבר במועדון HT
- הודעות: 70328
- הצטרף: מאי 2005
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 518 פעמים
- קיבל תודות: 4198 פעמים
- Huber (פותח השרשור)
- חבר במועדון HT
- הודעות: 70328
- הצטרף: מאי 2005
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 518 פעמים
- קיבל תודות: 4198 פעמים
- Huber (פותח השרשור)
- חבר במועדון HT
- הודעות: 70328
- הצטרף: מאי 2005
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 518 פעמים
- קיבל תודות: 4198 פעמים
·mosheamsalem56 כתב:וגם אל תרצחו אותי על מה שאני יגיד אבל אם אחרי תהליך היישון
תחלק לסטייקים
שים בוואקום כל אחד בנפרד
תקפיא
ואחר כך כשתרצה לאכול תפשיר כמו שצריך לגמרי לגמרי בתוך המקרר (חס וחלילה לא בחוץ על השיש)
זה לא רע כלכך כמו שחושבים...
נראה לי שהרעיון של פשוט להשאיר את זה במקרר וכל פעם לחתוך נתח נשמע יעיל יותר, לא?
- Huber (פותח השרשור)
- חבר במועדון HT
- הודעות: 70328
- הצטרף: מאי 2005
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 518 פעמים
- קיבל תודות: 4198 פעמים
·menny כתב:אפשר פרטים על המקרר.....
פה לדעתי יש את כל הפרטים שאפשר לרצות:
https://www.caso-germany.com/en/p/dry-a ... echnology/
- mosheamsalem56
-
- חבר פעיל מאוד
- הודעות: 354
- הצטרף: אוגוסט 2017
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
·אני לא יודע אם זה עניין של יעיל או לא יעילHuber כתב:·......
נראה לי שהרעיון של פשוט להשאיר את זה במקרר וכל פעם לחתוך נתח נשמע יעיל יותר, לא?...
אלא יותר העדפה אישית
בוא נגיד שאני מעדיף בסביבות ה-30 יום יישון , אז אם תאכל קצת ביום ה-30 כל סטייק שתאכל אחריו כבר יהיה שונה במקצת
חוץ מזה גם הפחת יגדל
והכי גרוע גם יש חשש לבקטריה מכל המשחקים ואז בכלל הלך כל הגוש
אבל בגדול , אני במקומך פשוט מנסה בפעם הראשונה את שתי השיטות ומחליט מה עדיף לך באופן אישי
אחרי היישון תחתוך ותאכל מה שאתה צריך , אחר כך תחתוך עוד איזה 2 חתיכות ותקפיא ומה שנשאר תחזיר למקרר
פעם הבאה כשתרצה לאכול תכין לך השוואה בין הקפוא ובין מה שחזרת למקרר
חתימה חתימתית !
- Huber (פותח השרשור)
- חבר במועדון HT
- הודעות: 70328
- הצטרף: מאי 2005
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 518 פעמים
- קיבל תודות: 4198 פעמים
הפתעת אותי עם התשובה שלך. בכל מקום מדובר על טווח של 70-8% לחות, למה החלטת ללכת על פחות? גם טמפרטורה מדובר על טווחים של 2-4 מעלות - שאלה כנ"ל:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4872334/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4872334/
- Huber (פותח השרשור)
- חבר במועדון HT
- הודעות: 70328
- הצטרף: מאי 2005
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 518 פעמים
- קיבל תודות: 4198 פעמים
·mosheamsalem56 כתב:·אני לא יודע אם זה עניין של יעיל או לא יעיל......
אלא יותר העדפה אישית
בוא נגיד שאני מעדיף בסביבות ה-30 יום יישון , אז אם תאכל קצת ביום ה-30 כל סטייק שתאכל אחריו כבר יהיה שונה במקצת
חוץ מזה גם הפחת יגדל
והכי גרוע גם יש חשש לבקטריה מכל המשחקים ואז בכלל הלך כל הגוש
אבל בגדול , אני במקומך פשוט מנסה בפעם הראשונה את שתי השיטות ומחליט מה עדיף לך באופן אישי
אחרי היישון תחתוך ותאכל מה שאתה צריך , אחר כך תחתוך עוד איזה 2 חתיכות ותקפיא ומה שנשאר תחזיר למקרר
פעם הבאה כשתרצה לאכול תכין לך השוואה בין הקפוא ובין מה שחזרת למקרר...
אתנסה ונראה
- psibeast
-
- חבר במועדון HT
- הודעות: 1943
- הצטרף: דצמבר 2005
- מיקום: חיפה
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 162 פעמים
·האמת שפשוט הלכתי עם ברירות המחדל של המקרר...Huber כתב:הפתעת אותי עם התשובה שלך. בכל מקום מדובר על טווח של 70-8% לחות, למה החלטת ללכת על פחות? גם טמפרטורה מדובר על טווחים של 2-4 מעלות - שאלה כנ"ל:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4872334/...