שלום,
אני רוצה לנסות שוב לעשות smashburgers, אבל הפעם בצורה הנכונה. עם פלנצ'ה ולא על מחבת קטן.
יש לי גריל Napoleon Triumph 410, והפלנצ'ה צריכה להתאים אליו ולכיור (עדיף בגודל לא מעל 50X35 ס"מ).
חשוב לי מאוד הקטע של ניקיון קל, ושלא יהיה צורך לתחזק את הפלנצ'ה מעבר ללשטוף אחרי שימוש - אז אני חושב שנירוסטה יהיה הפתרון הנכון, אלא אם מישהו עם הרבה שנים של ניסיון על פלדה יצוקה עם ציפוי טוב, שיוכל לומר לי שלא צריך לטפל בזה מעבר לשטיפה.
ואיך כל הפלנצ'ות של יציקות האלומיניום עם ציפוי Black Marble שאני רואה? *** או טוב?
תודה לעונים!
דניאל
פלנצ'ה (נירוסטה?) לגריל Napoleon Triumph 410
- roadkill15 (פותח השרשור)
-
- חבר שרק התחיל
- הודעות: 11
- הצטרף: יולי 2016
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
- roadkill15 (פותח השרשור)
-
- חבר שרק התחיל
- הודעות: 11
- הצטרף: יולי 2016
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0