בודאי שיש קשר לצורת הקליה, ויש גם קשר לאחסנה. מלבד זאת לא אמרתי שהקפה לא טעים אחרי אחרי יומיים שלושה אלא שטעמו משתבח.
נסה חצי קוסטהריקה לא כהה, חצי סומטרה וגווטמלה כן כהה, אמור לצאת מצויין.
איזה חד-זני מפיק הכי הרבה קרמה ?
סכנת לימוניה - פשוט קלה בטמפ' מעט יותר נמוכה ויותר זמן, ואמור להיות בסדר.
כשאני אומר לא כהה, כאן אני מתכוון לרמז ראשון לפיצוץ שני, ולא לסוף פיצוץ ראשון כמו שאני אוהב למשל את הבורונדי/ירגשף
כן זו הכוונה
הקולומביה די שתלטני, לטעמי הוא לא מתאים כל כך כבסיס למרות שלכאורה הוא כן. הקוסטהריקה נקי ועדין יותר ולי הוא טעים יותר. אם כבר, אתה יכול להחליף בין הקולומביה לגווטמלה ולקבל תערובת טובה עם טעם שונה. מה שמעניין בקולומביה, זה שהוא טוב בקליה לא כהה, כהה ומאוד כהה, ובכל אחד יתקבל טעם שונה. יש אפילו תערובת של חצי קולומביאני כהה וחצי בהיר, אומרים שזה מצויין (לא ניסיתי)
כשאני אומר לא כהה, כאן אני מתכוון לרמז ראשון לפיצוץ שני, ולא לסוף פיצוץ ראשון כמו שאני אוהב למשל את הבורונדי/ירגשף
כן זו הכוונה
הקולומביה די שתלטני, לטעמי הוא לא מתאים כל כך כבסיס למרות שלכאורה הוא כן. הקוסטהריקה נקי ועדין יותר ולי הוא טעים יותר. אם כבר, אתה יכול להחליף בין הקולומביה לגווטמלה ולקבל תערובת טובה עם טעם שונה. מה שמעניין בקולומביה, זה שהוא טוב בקליה לא כהה, כהה ומאוד כהה, ובכל אחד יתקבל טעם שונה. יש אפילו תערובת של חצי קולומביאני כהה וחצי בהיר, אומרים שזה מצויין (לא ניסיתי)
what's next?
סכנת לימוניה - פשוט קלה בטמפ' מעט יותר נמוכה ויותר זמן, ואמור להיות בסדר.
כשאני אומר לא כההש, כאן אני מתכוון לרמז ראשון לפיצוץ שני, ולא לסוף פיצוץ ראשון כמו שאני אוהב למשל את הבורונדי/ירגשף
כן זו הכוונה
הקולומביה די שתלטני, לטעמי הוא לא מתאים כל כך כבסיס למרות שלכאורה הוא כן. הקוסטהריקה נקי ועדין יותר ולי הוא טעים יותר. אם כבר, אתה יכול להחליף בין הקולומביה לגווטמלה ולקבל תערובת טובה עם טעם שונה. מה שמעניין בקולומביה, זה שהוא טוב בקליה לא כהה, כהה ומאוד כהה, ובכל אחד יתקבל טעם שונה. יש אפילו תערובת של חצי קולומביאני כהה וחצי בהיר, אומרים שזה מצויין (לא ניסיתי)
כשאני אומר לא כההש, כאן אני מתכוון לרמז ראשון לפיצוץ שני, ולא לסוף פיצוץ ראשון כמו שאני אוהב למשל את הבורונדי/ירגשף
כן זו הכוונה
הקולומביה די שתלטני, לטעמי הוא לא מתאים כל כך כבסיס למרות שלכאורה הוא כן. הקוסטהריקה נקי ועדין יותר ולי הוא טעים יותר. אם כבר, אתה יכול להחליף בין הקולומביה לגווטמלה ולקבל תערובת טובה עם טעם שונה. מה שמעניין בקולומביה, זה שהוא טוב בקליה לא כהה, כהה ומאוד כהה, ובכל אחד יתקבל טעם שונה. יש אפילו תערובת של חצי קולומביאני כהה וחצי בהיר, אומרים שזה מצויין (לא ניסיתי)
what's next?
- פלנש (פותח השרשור)
-
- חבר פעיל במיוחד
- הודעות: 540
- הצטרף: מאי 2010
- מיקום: מודיעין
- נתן תודות: 101 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
תודה.
אני קולה במכונת פופקורן, כך שאין לי שום שליטה על הטמפרטורה. אני בדר"כ קולה מול מאוורר צמוד המכוון אל המכונה בעוצמה הכי חזקה, וגם עושה את זה בלילה בחוץ, כך שהטמפרטורה יותר נמוכה וזמן הקליה נוטה להתארך למשך של 4 דקות ומעלה.
אקלה כנראה הלילה ונראה מה ייצא.
Impossible.סכנת לימוניה - פשוט קלה בטמפ' מעט יותר נמוכה ויותר זמן, ואמור להיות בסדר....
אני קולה במכונת פופקורן, כך שאין לי שום שליטה על הטמפרטורה. אני בדר"כ קולה מול מאוורר צמוד המכוון אל המכונה בעוצמה הכי חזקה, וגם עושה את זה בלילה בחוץ, כך שהטמפרטורה יותר נמוכה וזמן הקליה נוטה להתארך למשך של 4 דקות ומעלה.
אקלה כנראה הלילה ונראה מה ייצא.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה
- הודעות: 11720
- הצטרף: נובמבר 2009
- מיקום: כפר סבא
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים