טעימות קפה בגלובס G
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000574616
השוואת בתי קפה בגלובס
האמת שלהפתעתי ההשוואה נראית ברמה די גבוהה
למרות ארומה
מה שמאוד בולט בהשוואה שהם עשו, זה שלרוב המקומות יש פוטנציאל לא ממומש - בגלל חוסר הקפדה וכנראה ידע בהכנת הקפה.
דוגמה מאוד בולטת היא קפהנטו, ההבדלים בין הסניפים עצומים. כנ"ל קפה ג'ו. יש להם תערובות טובות וציוד אבל בשני המקומות הסיכוי שתקבל קפה באמת טוב לא ממש גבוה.
למרות ארומה
מה שמאוד בולט בהשוואה שהם עשו, זה שלרוב המקומות יש פוטנציאל לא ממומש - בגלל חוסר הקפדה וכנראה ידע בהכנת הקפה.
דוגמה מאוד בולטת היא קפהנטו, ההבדלים בין הסניפים עצומים. כנ"ל קפה ג'ו. יש להם תערובות טובות וציוד אבל בשני המקומות הסיכוי שתקבל קפה באמת טוב לא ממש גבוה.
what's next?
לא מוטי,התכוונתי ש-6 זה ציון עובר,ובארומה (לפחות בכמה מקומות שאני שתיתי)גם 5 לא הייתי נותן להם.moti_r כתב:מסכים לגמרי.
יוסי, למה? ארומה שווה יותר לדעתך?
אני לא חושב ששתיתי אי פעם בארומה אספרסו שעובר את ה-6. אולי פעם אחת.
בארקפה, באופן קבוע, תמיד מקבלים קפה מצויין (למרות הבדלים בין הסניפים)....
לארקפה בהחלט מגיע ציון גבוה,וגם לגרג,(לטעמי כמובן).
אני את השוקולד שהם מגישים עם הקפה.
מה שהכי לא מובן הוא,שלמיטב ידיעתי יש להם מחלקת הדרכה משובחת-לדעתי ליאור ינאי מיודענו היה (אולי עדיין)אחד ממקימיו,אני מניח שיש להם זני קפה טובים,ובטוח גם בתי קליה משוכללים,אז מה לדעתכם הבעיה?,אני תמיד נתקלתי שם בבריסטות משועממים,שלהקציף הם יודעים,לחלוט לא בטוח,אולי בגלל האווירה הלא נעימה של הקריאה ברמקול גורמת לנו לרפלקס מותנה-הקפה גרוע.
מה שהכי לא מובן הוא,שלמיטב ידיעתי יש להם מחלקת הדרכה משובחת-לדעתי ליאור ינאי מיודענו היה (אולי עדיין)אחד ממקימיו,אני מניח שיש להם זני קפה טובים,ובטוח גם בתי קליה משוכללים,אז מה לדעתכם הבעיה?,אני תמיד נתקלתי שם בבריסטות משועממים,שלהקציף הם יודעים,לחלוט לא בטוח,אולי בגלל האווירה הלא נעימה של הקריאה ברמקול גורמת לנו לרפלקס מותנה-הקפה גרוע.