מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה


עשיתי את זה פעם ראשונה


עמוד 2 מתוך 2
עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2 
   פורומים > קפה > תערובות קפה וקלייה ביתית
מחבר הודעה
lior_a
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Mar 03, 2011

מיקום: השרון
הבעות תודה: 18
מספר הודעות: 556

 #16  נשלח: ב' 18/04/2011 15:21

תודה חברים על העידוד.
נחזור מהסדר בצפון ונטעם.
אני מבין שאני צריך לצפות לטעם מהחמוצים שיש על סקלת הקפה. נכון?
פרופיל | שלח הודעה | חפש
eliel1010
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Aug 30, 2010
הבעות תודה: 101
מספר הודעות: 1557

 #17  נשלח: ב' 18/04/2011 15:21

באמת כבוד על ההארדקור! מניסיון אם מחבת, זה בהחלט השיטה הכי מעצבנת ומלכלת שנתקלתי בה, אני מעדיף להשאיר את השיטה הזאת לבני דודים...
תנור\מכונת פוקפורן הרבה יותר יעיל וקל לדעתי..

_________________
about.me
(1) הבעות תודה: lior_a
פרופיל | שלח הודעה | חפש
tal_r
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Mar 29, 2011
הבעות תודה: 7
מספר הודעות: 228

 #18  נשלח: ב' 18/04/2011 15:29

lior_a כתב:
תודה חברים על העידוד.
נחזור מהסדר בצפון ונטעם.
אני מבין שאני צריך לצפות לטעם מהחמוצים שיש על סקלת הקפה. נכון?


תדמיין לימון כשאתה טועם.... אחרי זה תדווח איזה טעם הרגשת
פרופיל | שלח הודעה | חפש
doron_boogie
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Jun 17, 2010

מיקום: ירושלים
הבעות תודה: 70
מספר הודעות: 934

 #19  נשלח: ב' 18/04/2011 15:37

אני חושב שחוש הטעם שלי קצת, איך נאמר - מיוחד
בקוסטה ריקה קלויה 'נכון' אני מרגיש קצת חמצמצות עדינה ו'יינית' אבל ממש לא לימון.
ברור שאם הפולים קלויים בהיר מדי (או חלקם) יהיה קשה מאד לשתות את זה.
(1) הבעות תודה: lior_a
פרופיל | שלח הודעה | חפש
moti_r (מוטי)
עורך ראשי HTCafe
עורך ראשי HTCafe

הצטרף בתאריך:
  Nov 11, 2004

מיקום: ישראל
הבעות תודה: 688
מספר הודעות: 9705

 #20  נשלח: ב' 18/04/2011 15:46

ליאור:

1. קח איתך את הקפה לליל הסדר, זו תהיה אחלה הפתעה! קח את המטחנה איתך, טחן אותו במקום לקפה טורקי ותבשל שם על הגז קפה טרי. שים די הרבה סוכר כי הוא יהיה חמוץ (מזכיר לך לשים את הסוכר רק *אחרי* שהקפה רותח), אבל זה יהיה מטריף, הטעם. באחריות!

2. למרות שזה אכן בלאגן לקלות בתנור, אני באמת ממליץ לך. לא צריך לעשות את זה על בסיס קבוע (גם ככה הקולה בדרך) אבל אתה תקבל תוצאה מעולה וגם תלמד על הדרך.

_________________
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
פרופיל | שלח הודעה | חפש
pup26 (רועי)
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Oct 15, 2007

מיקום: שערי תקוה
הבעות תודה: 86
מספר הודעות: 2792

 #21  נשלח: ב' 18/04/2011 16:46

הקפה יהיה יותר חמוץ מהפרצוף של רנה זלוויגר
_________________
פרופיל מאומת זה אחד הדברים אם לא ה
פרופיל | שלח הודעה | חפש
lior_a
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Mar 03, 2011

מיקום: השרון
הבעות תודה: 18
מספר הודעות: 556

 #22  נשלח: ג' 19/04/2011 18:50

moti_r כתב:
ליאור:

1. קח איתך את הקפה לליל הסדר, זו תהיה אחלה הפתעה! קח את המטחנה איתך, טחן אותו במקום לקפה טורקי ותבשל שם על הגז קפה טרי. שים די הרבה סוכר כי הוא יהיה חמוץ (מזכיר לך לשים את הסוכר רק *אחרי* שהקפה רותח), אבל זה יהיה מטריף, הטעם. באחריות!

.


ראיתי את ההמלצה עכשיו. בפעם הבאה.
אני מבין שבכל מקרה מומלץ לטעום את הקפה לאחר שלושה ימים, אז אמתין עד מחר.
פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון קיץ - ישראל (GMT+3) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > תערובות קפה וקלייה ביתית עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2 


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht