מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה


לפעמים זה פשוט מצליח, בגדול


עמוד 1 מתוך 2
עבור לעמוד  1  |  2  |  הבא 
   פורומים > קפה > מכונות ידניות ומטחנות
מחבר הודעה
joncafe (יונתן)
גורו קפה
גורו קפה

הצטרף בתאריך:
  Nov 26, 2009

מיקום: קנדה
הבעות תודה: 106
מספר הודעות: 2335

 #1  נשלח: ד' 08/06/2011 17:34
לפעמים זה פשוט מצליח, בגדול

לפעמים הכל מסתדר כמו שצריך. הטחינה יוצאת מושלמת, הדוזה בדיוק בדיוק כמו שצריך, הקולינג פלאש מושלם והטמפרטורה מדוייקת, הדחיסה מאוזנת, אחידה והדוקה, והמזיגה מצליחה בדיוק להוציא את מה שרוצים. כך, בלי בועה מיותרת, הקרמה מושלמת עם טייגר סקין מדהים...

ואז גם מגיע הטעם ואתה יודע, פשוט יודע - יצא God Shot...




_________________
Everything should be made as simple as possible, but not simpler
פרופיל | שלח הודעה | חפש
gedkoz (ged koz)
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  May 07, 2010

מיקום: משגב,גליל
הבעות תודה: 118
מספר הודעות: 1403

 #2  נשלח: ד' 08/06/2011 17:54

Brilliant shot .....אחד היפים שצולמו,לדעתי....
(1) הבעות תודה: joncafe
פרופיל | שלח הודעה | חפש
כפיר_ש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 10, 2010

מיקום: מרכז
הבעות תודה: 564
מספר הודעות: 4714

 #3  נשלח: ד' 08/06/2011 18:46

מדהים
השאלת ממוטי את החוטיני? בלי זה הרגע לא יהיה מושלם באמת
פרופיל | שלח הודעה | חפש
MartinHSabag (מרטין סבג)
מנהל
מנהל


הצטרף בתאריך:
  Nov 10, 2004

מיקום: כפר-סבא
הבעות תודה: 1619
מספר הודעות: 59198

 #4  נשלח: ד' 08/06/2011 18:55

יופי של שוט !
_________________
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me
פרופיל | שלח הודעה | חפש
joncafe (יונתן)
גורו קפה
גורו קפה

הצטרף בתאריך:
  Nov 26, 2009

מיקום: קנדה
הבעות תודה: 106
מספר הודעות: 2335

 #5  נשלח: ד' 08/06/2011 18:56

את החוטיני לא אבל אני מקווה שהצלחתי, ולו במעט, להתפייט כמו שרק מוטי יודע...
_________________
Everything should be made as simple as possible, but not simpler
פרופיל | שלח הודעה | חפש
moti_r (מוטי)
עורך ראשי HTCafe
עורך ראשי HTCafe

הצטרף בתאריך:
  Nov 11, 2004

מיקום: ישראל
הבעות תודה: 688
מספר הודעות: 9705

 #6  נשלח: ד' 08/06/2011 18:59

וואו, באמת יפה!
אפשר ממש להרגיש את השמנוניות של הקפה דרך התמונה.

יצא דני!

_________________
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
פרופיל | שלח הודעה | חפש
yehudaa (יהודה)
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  May 27, 2006
הבעות תודה: 233
מספר הודעות: 3999

 #7  נשלח: ד' 08/06/2011 19:03

נראה טעים
פרופיל | שלח הודעה | חפש
doron_boogie
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Jun 17, 2010

מיקום: ירושלים
הבעות תודה: 70
מספר הודעות: 934

 #8  נשלח: ד' 08/06/2011 21:08

יאמי
עכשיו כמובן שנשאלת השאלה - איזו תערובת זו הייתה?
פרופיל | שלח הודעה | חפש
pup26 (רועי)
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Oct 15, 2007

מיקום: שערי תקוה
הבעות תודה: 86
מספר הודעות: 2793

 #9  נשלח: ד' 08/06/2011 21:13

מושלם!
פרופיל | שלח הודעה | חפש
hosq
כתב קפה
כתב קפה

הצטרף בתאריך:
  Nov 26, 2009
הבעות תודה: 279
מספר הודעות: 4983

 #10  נשלח: ד' 08/06/2011 21:33

מה הבעיה? הטון הכהה מצביע על אינדיאן פלנטיישן והנקודות הבהירות בטייגרסקין שייכות לגווטמלה. הסמיכות מהאתיופיה. סתם אין לי מושג מה התערובת.
אצלי משום מה השוטים הטובים מגיעים כשמשהו לא הגיוני קרה בהכנה, אתמול למשל הכנתי אספרסו כפול בצלחת שטוחה קטנה מתערובת לא משהו, נמזג זוועה ונראה בסך הכל קטסטרופה. ובכל זאת יצא ממש טוב

_________________
what's next?
פרופיל | שלח הודעה | חפש
יוסיסופר
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Nov 26, 2009
הבעות תודה: 194
מספר הודעות: 2220

 #11  נשלח: ד' 08/06/2011 22:56

hosq כתב:
מה הבעיה? הטון הכהה מצביע על אינדיאן פלנטיישן והנקודות הבהירות בטייגרסקין שייכות לגווטמלה. הסמיכות מהאתיופיה. סתם אין לי מושג מה התערובת.
אצלי משום מה השוטים הטובים מגיעים כשמשהו לא הגיוני קרה בהכנה, אתמול למשל הכנתי אספרסו כפול בצלחת שטוחה קטנה מתערובת לא משהו, נמזג זוועה ונראה בסך הכל קטסטרופה. ובכל זאת יצא ממש טוב


אני מתחייב על פלנטיישן כן,וגואטמאלה לא.
מכיר מה יונתן אוהב ולא אוהב.
פרופיל | שלח הודעה | חפש
joncafe (יונתן)
גורו קפה
גורו קפה

הצטרף בתאריך:
  Nov 26, 2009

מיקום: קנדה
הבעות תודה: 106
מספר הודעות: 2335

 #12  נשלח: ד' 08/06/2011 22:56

doron_boogie כתב:
יאמי
עכשיו כמובן שנשאלת השאלה - איזו תערובת זו הייתה?


יוסי צודק:

50% הודי פלנטיישן
30% סנטו דומינגו
20% יאמן מוקה

_________________
Everything should be made as simple as possible, but not simpler
פרופיל | שלח הודעה | חפש
יוסיסופר
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Nov 26, 2009
הבעות תודה: 194
מספר הודעות: 2220

 #13  נשלח: ד' 08/06/2011 23:12

האמת שלקח לי המון זמן עד שגיבשתי דעה על הפלנטיישן,עכשיו אני די מחבב אותו ואת המתיקות העדינה שלו.
יחד עם סנטה דונינגו נשמע מעניין,מחר תתבצע קליה,בתוספת טנזניה במקום היאמן.
פרופיל | שלח הודעה | חפש
doron_boogie
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Jun 17, 2010

מיקום: ירושלים
הבעות תודה: 70
מספר הודעות: 934

 #14  נשלח: ד' 08/06/2011 23:55

טנזניה והודי 'חריפים' לי מדי.. לא הצלחתי להתחבר אליהם.
יאמן מוקה עוד לא טעמתי.
פרופיל | שלח הודעה | חפש
דבוטאנט (עפר ש)
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה

הצטרף בתאריך:
  Nov 26, 2009

מיקום: כפר סבא
הבעות תודה: 1134
מספר הודעות: 11723

 #15  נשלח: ה' 09/06/2011 9:19

דורון זאת אחלה תערובת והיא דווקא עדינה כל עוד אתה שומר לא להגיע לפיצוץ שני.
יוצאת טוב גם באספסו וגם בקפוצ'ינו (וגם בתמונות עכשיו... )

_________________
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון קיץ - ישראל (GMT+3) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > מכונות ידניות ומטחנות עבור לעמוד  1  |  2  |  הבא 


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht